Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Son düzenleme:
eşinin hareketli sperm oranı ne canım?yıkama ile hızı yükseltiyorlar..inş olumlu sonuçlanır

offff üzüldüm.hayırlısı olsun güzelim

benim sonuçlarım doktorumdaydı, mail olarak aldım sadece doktorun ağzından dinlemiştim, incelemiştimde ama elime geçince afalladım, :) bir sürü şey yazıyor nereye bakacağım tam olark

benim sonuçlarım doktorumdaydı, mail olarak aldım sadece doktorun ağzından dinlemiştim, incelemiştimde ama elime geçince afalladım, :) bir sürü şey yazıyor nereye bakacağım tam olark

tatlım gördüğüm kadarıyla sende çok heyecanlısın ilk aşılaman sanırım inşallah tutar

hemde nasılım biliyomusun, kıpır kıpır içim :) bi taraftanda korkuorum, inşallah Allah'ın izniyle olumlu sonuç alırım . .

Merhaba, ben de 14 Ocak'ta ilk aşılamamı oldum. Sizlerin sürecini heyecanla, sevinçle bazende üzüntüyle okuyor kendimi buluyorum.
Normalde 28-29 günde bir adet oluyorum.Bu cumartesi aşılamanın 12. gün olacak. Adet tarihini beklemeden gidip test yaptıracağım. Çok heyecanlıyım ve korkuyorum bende.

kızlarr iğnelmin son dozunuda bugün oldumm yarın sabah çatlatma iğnesini oluamm çarrşammbada aşılamam olucak allahım nasip ederse...inş.

melodicim çok sevindimm cnm allahı kucağına almayıda nasip etsin inş.

bu aada puregon 300 kullanıyordum 480 ml lik bugün yeni almıştım ve 100 cc lik vuruldum gerisi taamen durruyorrr 250 tl ye almıştım paraya accıdım ama tabikide hayırlısı eğer isteyeniniz varsa 120 tl ye veriyorum bende eczaneden vadeli aldım

Son düzenleme:
selam kızlar. aşılama sonucu aldım . hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm. ay çok mutluyum. darısı sizlere inşalllaaahhh.

selam kızlar. aşılama sonucu aldım . hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm. ay çok mutluyum. darısı sizlere inşalllaaahhh.

çok ama çoook sevindim Meriyy.Ne guzel haber, umut oluyor insana..... Ben de aranıza şimdi katıldım, cumartesi kan testi yaptıracam.Allah'ım inşallah bizlere de bu mutlu haberi nasib eder.

inşallah olmuştur cnm müjdeli haberler alırsın, psikolojide çok önemli hakim olmaya çalışıp kafamdan atmaya çalışıorum ama olmuo perşembe gelsede tarih belli olsa:)

çok ama çoook sevindim Meriyy.Ne guzel haber, umut oluyor insana..... Ben de aranıza şimdi katıldım, cumartesi kan testi yaptıracam.Allah'ım inşallah bizlere de bu mutlu haberi nasib eder.

amiiiin:) inş, hayırlısı olsun cnm:)

merry çok sevindim benim sonucum 2 şubatta belirtilerin varmıydı mesela bende adet olackmısım gıbı grım var kormuyorum yaa

çok sağolasın canım. rabbim gönlüne göre versin..

merry çok sevindim benim sonucum 2 şubatta belirtilerin varmıydı mesela bende adet olackmısım gıbı grım var kormuyorum yaa

canım çok teşekkürler. darısı sana, bende çok kötü kasık batması, bel ağrısı ve ğöğüslerim ağrırdı.iliçtan sanardım pek umursamazdım. ben test günüme 2 gün kala yaptım. bende çok az kan geldi. gene işimi şansa bırakmadım test yaptım 2 ci çizgi açık çıktı, hemen kan testi yaptım pozitif çıktı, ben adet oldum diye düşünürken meğerse yerleşme kanamasıymış. hala adet olacakmış gibi sancım var...rabbim emeklerinizin karşılığını versin inş.

meriyyy peki ilk aşılamanmıydı benim ilk bana çifte aşılama yapıldı 18 ve 19 unda aşılama yapıldı heyecanla bekliyorum endişeliiyim sevinçliyim karşık duygular içeresindeyim :2:

Bende hic bir belirti yok yaaa (((( ayni adet olacakmisim gibi arada kasiklarima sanci giriyor, bir de gogus uclarim aciyor.ama zaten normal adet oncesi de oyle olurdum.bugunden sonra o da baya azalmaya basladi.bu belirtileri yogun mu yasamak lazim acaba, tutmadi mi demek bu ....cok kafam karisik benim de...

inşallah olmuştur cnm müjdeli haberler alırsın, psikolojide çok önemli hakim olmaya çalışıp kafamdan atmaya çalışıorum ama olmuo perşembe gelsede tarih belli olsa:)

Evet aynen bende dusunmemek elde degil, neyse persembeye az kalmis.ben persembe asilama olucaksin diye anlamistim ama sen de tahlil yaptiracaksin sanirim.?insallah guzel cikar. Bu topiklerde birinin hamile haberini alimca oyle seviniyorum ki, kendi kendime, olacak uzulme senin de bebegin olacak bak olanlara diyorum :))) zor valla beklemek. Ben simdiden cok uzulecem diye esime pazartesi sirkette aglayamam cumartesi yapalim evde aglarim dedim (((

yumurrtalarımın 2 tane ve 17 mm bugünkü dozla 18 mm ulaşıcak ve 3 tanede 7- 8 mm büyüklüğünde küçük yummurtalarım var çarşambaya aşılamam var çok heyecanlıyım...

Benim üçüncü asilamam bu sefer ıki embrio hakkım var ınş tutar bu sefer...ocak 28de olcak asilamam iki hüsran dan sonra artık olacakmış gibi gelmiyor :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…