- 14 Ağustos 2012
- 715
- 20
- 68
Arkadaşlar hamileyim değer 482darısı sizlerin başına çok mutluyum
Hayırlı olsun:)) Allah tamamını erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
merhaba canım.bu topikte umutsuzluk yok.bak ne kadar çok hamişimiz var.biz niye olmayalım ki...istersen diğer bilgilerini de ver seni de ekleyelim listeye..tabi istersen..
eşinin hareketli sperm oranı ne canım?yıkama ile hızı yükseltiyorlar..inş olumlu sonuçlanır
offff üzüldüm.hayırlısı olsun güzelim[/QUOTE
benim sonuçlarım doktorumdaydı, mail olarak aldım sadece doktorun ağzından dinlemiştim, incelemiştimde ama elime geçince afalladım, :) bir sürü şey yazıyor nereye bakacağım tam olark
eşinin hareketli sperm oranı ne canım?yıkama ile hızı yükseltiyorlar..inş olumlu sonuçlanır
offff üzüldüm.hayırlısı olsun güzelim
benim sonuçlarım doktorumdaydı, mail olarak aldım sadece doktorun ağzından dinlemiştim, incelemiştimde ama elime geçince afalladım, :) bir sürü şey yazıyor nereye bakacağım tam olark
tatlım gördüğüm kadarıyla sende çok heyecanlısın ilk aşılaman sanırım inşallah tutar
hemde nasılım biliyomusun, kıpır kıpır içim :) bi taraftanda korkuorum, inşallah Allah'ın izniyle olumlu sonuç alırım . .
selam kızlar. aşılama sonucu aldım . hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm. ay çok mutluyum. darısı sizlere inşalllaaahhh.
Merhaba, ben de 14 Ocak'ta ilk aşılamamı oldum. Sizlerin sürecini heyecanla, sevinçle bazende üzüntüyle okuyor kendimi buluyorum.
Normalde 28-29 günde bir adet oluyorum.Bu cumartesi aşılamanın 12. gün olacak. Adet tarihini beklemeden gidip test yaptıracağım. Çok heyecanlıyım ve korkuyorum bende.
çok ama çoook sevindim Meriyy.Ne guzel haber, umut oluyor insana..... Ben de aranıza şimdi katıldım, cumartesi kan testi yaptıracam.Allah'ım inşallah bizlere de bu mutlu haberi nasib eder.
çok ama çoook sevindim Meriyy.Ne guzel haber, umut oluyor insana..... Ben de aranıza şimdi katıldım, cumartesi kan testi yaptıracam.Allah'ım inşallah bizlere de bu mutlu haberi nasib eder.
merry çok sevindim benim sonucum 2 şubatta belirtilerin varmıydı mesela bende adet olackmısım gıbı grım var kormuyorum yaa
çok sağolasın canım. rabbim gönlüne göre versin..
canım çok teşekkürler. darısı sana, bende çok kötü kasık batması, bel ağrısı ve ğöğüslerim ağrırdı.iliçtan sanardım pek umursamazdım. ben test günüme 2 gün kala yaptım. bende çok az kan geldi. gene işimi şansa bırakmadım test yaptım 2 ci çizgi açık çıktı, hemen kan testi yaptım pozitif çıktı, ben adet oldum diye düşünürken meğerse yerleşme kanamasıymış.hala adet olacakmış gibi sancım var...rabbim emeklerinizin karşılığını versin inş.
inşallah olmuştur cnm müjdeli haberler alırsın, psikolojide çok önemli hakim olmaya çalışıp kafamdan atmaya çalışıorum ama olmuoperşembe gelsede tarih belli olsa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?