Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çokkkk sevindim canımmmm çok mutlu oldum sizin adınıza :)) bende hamile olduğumu duyduğum an inşallah topikteki bütün kızların haberini tek tek duyarız hepsi için mutlu oluruz diye dua etmiştim allah tamamına erdirsin inşallah tekrar gözün aydın :))

eloserce Hayırlı olsun darısı bizim başımıza Rabbim ol desin artık 5 yıllık evlıyım sebebsiz infertilete sebeb Rabbim bizlerede nasipetsin hayırlısıyla çok zor süreç :18:

evet bende çok sevindim Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah bizlerdeki gergin bekleyiş devam ediyor Allah ben ve benim gibi bekleyen herkese nasip etsin inşallah

bugün sonuçlarını alacak arkadaşlar nerdesiniz yaa?gelin de iki halay çekelim....bizim daha çoookkkk var sonuca

bugün sonuçlarını alacak arkadaşlar nerdesiniz yaa?gelin de iki halay çekelim....bizim daha çoookkkk var sonuca

ben varım ama hafta sonuna denk geldiii :18::18: sabah idrar testi yaptım negatif ama adetde olmadım daha ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım allah yardım etsinnnnn

evet canım adanadayım sana sıryal anlatayım neler yaşadığımı:
bende pco var ilaçsız düzenlia det olmamam klomenle 1 yıl denedik değişik dozlard aişe yaramadı film çekilirken rahim yarası teşhisi kondu daha doğrusu filmi çken acemiler yara yaptılar 40 gün onun tedavisi sürdü derken 2 ay aya verdim ama bu arada çok yoruldum pco dan yumoşlarım hiç uyarılmadı sonra bi arkadaşım beni ankada tüp bebek merkezine yönlendirdi ordada bir aşılama oldum o kurban bayramından 3 gün önceydi o tutmadı

sonra başkent hastaneibnde çalışan doğum yaptığı için işten ayrılan çocukluk arkadaşım gel seni doktorumla tanıştırayım dedi başkent hastanesi tüp bebek bölümü kışla yerleşkesinde bu arada seyhan başkentte değil oraya gittim doktor Tayfun Çok ile tanıştım saolsun çok iyi çok anlayışlı bir doktor iğeneler oldum kontroller derken bana yarayan ilacı buldu ilk denemesinde aşılamam tuttu bu arada eşim2,5 yıl önce çift taraflıo varikosal oldu iyileşti şükür sayı hız gayet iyiyidi

aşılamayı yaptı orda 25 dk falan yattım kalktım işe geldim akşam üzeri kasığımda sancı oldu resmen gaz var gibi kasığım şişti eve gittim yattım sıcak yatakta örttüm üzerimi sonra hayatıma devam ettim ama aşı olduğum gece ilişki oldu sabah kadarda beklesim kalkıp yıkanmadım bir gün sonra yine oldu
bu arada o aşılaa sonrası ilişikide canım yandı ama belli etmedim eşime yeterki içeri gitrsin dedi hemşire zevkine bakma olayın dedi sonra yediklerime dikkat ettim ağır kaldırmadım hiç iş yapmadım evimi kocam süpürdü ama yemek falan yaptım öyle gezmeye falan gittim hergün sabah akşam işe geldim unuttum aşılama olayını aklımda tutmadım crinon mu neydi ismi fitil jel verdiler onu birde folik asidimi düzenli kullandım sancılarım çok oldu hele 16 ocakta yani test 2 gün kala gece öyle bir sancıyla klaktım ki adet oldum sancım boş jelei sabırla kullanmaya devam ettim... kan verdim dün ve sonuç beta değerimiz 145 çıktı adet gününe göre çok iyi dedi şükürler olsun ki.. rabbim inş gherkese yaşatır bu heyecanı pozitif dendiğinde bile şaşkındım inanamadım .. adanadaysan hastanemi ve doktorumu şiddetle öneririm hemşireler çok tatlı çook şeker çok ilgililer.. öyle işte çok uzun oldu ama size morel olsun kuvvet olsun diye anlattım böyle uzun

8 şubetta 4. yılımkız doldurcaz şükür daha bekletmedi rabbim bizi...

inş sizleride daha fazla bekletmezzz muradınızı yakın eder ..

kızlar benim aşılama da olmadıkan sonucu negatif

Canım geçmiş olsun Ama çok üzülmemeye çalış çünkü zaten bekliyorduk bunu. Biraz düzelir belki morfoloji o zaman olur. Yada karar verdiğiniz zaman tüp bebek denersiniz.

Canım geçmiş olsun Ama çok üzülmemeye çalış çünkü zaten bekliyorduk bunu. Biraz düzelir belki morfoloji o zaman olur. Yada karar verdiğiniz zaman tüp bebek denersiniz.

çok sağol canım. insan hiç beklemese bile bir yerinden umut ediyormuş. mayısa kadar bekleyip tup bebek yaptırmayı düşünüyoruz

seni çok seviyorum canım arkadaşım,kendi mutluluğummuş gibi oldum,okurken bile çok duygulandım,Allah ağsalim kucağına almayı nasip etsin

ben varım ama hafta sonuna denk geldiii :18::18: sabah idrar testi yaptım negatif ama adetde olmadım daha ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım allah yardım etsinnnnn
ayy canım inşş..dua ederiz tabi.hakkında hayırlısı olsun.inş bebişin seninledir
canım ya 2 de test olacak 4 gibi sonucu alacam ama çok korkuyorum dua edin lütfen umutsuzum
melodiii nerdesin?bari sen güzel haberler ver...
sonucumu aldım kızlar benım negatıffffff ıns allah bızlere de nasıp eder anne olmayı
yaa offf :-( bugün iyi haberler yok kızlar hiç birinizden...sanırım bende negatif sonuç alacam
kızlar benim aşılama da olmadıkan sonucu negatif

orkide gerçekten çok üzüldüm.sen benim umudumdun.aynı süreçlerden geciyoruz çünkü..o zaman ben de hiç umutlanmıyım.bizimki de kesin tutmamıştır

negatif olan arkadaşlar üzülmeyin muhakkak olucak vazgeçmmek yılmak yok yola devam .....

çok sağol canım. insan hiç beklemese bile bir yerinden umut ediyormuş. mayısa kadar bekleyip tup bebek yaptırmayı düşünüyoruz

Canım bilmez miyim İnşallah mayısa kadar kendiliğinden gelir. Almazsa da tüp bebek çok zor değil. En zor tarafı sonuç. Pozitifse zaten bütün sıkıntılar unutulur.

canımsın ya sen umudunu yitirme. tutma şansı var sonuçta ama çok düşük tabi. inşallah sen o mucizeler grubundan olursun
Canım bilmez miyim İnşallah mayısa kadar kendiliğinden gelir. Almazsa da tüp bebek çok zor değil. En zor tarafı sonuç. Pozitifse zaten bütün sıkıntılar unutulur.

inşallah gelir canım ama bana öyle geliyor ki eninde sonunda tüpe gideceğiz. mayısa kadar beklememin sebebi biraz psikolojimi toparlamak. 2 yıldır çok yoruldum, yıprandım. sen nasılsın bu arada transfer oldu mu?

iyi akşamlar kızlar..
hamile olan arkadaşlar var, tebrik ederim hepsini..Alllah tamamına erdirsin.
yazamadım bir süredir, ailecek büyük bir acı yaşadık..38 yaşında abimi kaybettim, beyin kanaması geçirdi. annem babam bizler perişan olduk..çok hayat dolu, güleryüzlü, kimseyi kırmayan biriydi abicim, 3 tane evladı var. en büyüğü 13 yaşında en küçüğü 7 aylık boynu bükük kaldı yavrucaklar...Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın, çok zor..kelimelerle ifade edilebilecek gibi değil..abim için birer fatiha okur musunuz rica etsem?

maveracım iyi akşamlar çok üzüldüm mesajını görünce tanışmıyoruz ama içimden geldi yazmak allahım sabrınızı arttırsın mekanı cennet olsun inşallah dua okudum canım rabbim kabul ederse.

Allah rahmet eylesin. sizlere de sabır versin.

mmavera cnmm başın saolsun mekanı cennet olsun tabiki okuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…