4 OCAKTA AŞILAMAM YAPILMIŞTI vee vee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm beta değerim 145 rabbim bu mutluluğu ve devamını herkese yaşatsın inş umudunuz hiç kesmeyin hiç 3 yıl uğraşın sonundaaaaa hamileyimmmmmmmmmm
çokkkk sevindim canımmmm çok mutlu oldum sizin adınıza :)) bende hamile olduğumu duyduğum an inşallah topikteki bütün kızların haberini tek tek duyarız hepsi için mutlu oluruz diye dua etmiştim allah tamamına erdirsin inşallah tekrar gözün aydın :))
bugün sonuçlarını alacak arkadaşlar nerdesiniz yaa?gelin de iki halay çekelim....bizim daha çoookkkk var sonuca
bugün sonuçlarını alacak arkadaşlar nerdesiniz yaa?gelin de iki halay çekelim....bizim daha çoookkkk var sonuca
çok güzel bi haber bu:))) hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..kaçıncı aşılamaydı sizin problem neydi,Adanadasın sanırım sende, hangi hastaneden tedavi görmüştün,
bi sürü soru sordum ama:)
kızlar benim aşılama da olmadıkan sonucu negatif
Canım geçmiş olsunAma çok üzülmemeye çalış çünkü zaten bekliyorduk bunu. Biraz düzelir belki morfoloji o zaman olur. Yada karar verdiğiniz zaman tüp bebek denersiniz.
ayy canım inşş..dua ederiz tabi.hakkında hayırlısı olsun.inş bebişin seninledirben varım ama hafta sonuna denk geldiii :18::18: sabah idrar testi yaptım negatifama adetde olmadım daha ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım allah yardım etsinnnnn
melodiii nerdesin?bari sen güzel haberler ver...canım ya 2 de test olacak 4 gibi sonucu alacam ama çok korkuyorum dua edin lütfen umutsuzum
yaa offf :-( bugün iyi haberler yok kızlar hiç birinizden...sanırım bende negatif sonuç alacamsonucumu aldım kızlar benım negatıffffffıns allah bızlere de nasıp eder anne olmayı
kızlar benim aşılama da olmadıkan sonucu negatif
çok sağol canım. insan hiç beklemese bile bir yerinden umut ediyormuş. mayısa kadar bekleyip tup bebek yaptırmayı düşünüyoruz
canımsın ya sen umudunu yitirme. tutma şansı var sonuçta ama çok düşük tabi. inşallah sen o mucizeler grubundan olursunayy canım inşş..dua ederiz tabi.hakkında hayırlısı olsun.inş bebişin seninledir
melodiii nerdesin?bari sen güzel haberler ver...
yaa offf :-( bugün iyi haberler yok kızlar hiç birinizden...sanırım bende negatif sonuç alacam
orkide gerçekten çok üzüldüm.sen benim umudumdun.aynı süreçlerden geciyoruz çünkü..o zaman ben de hiç umutlanmıyım.bizimki de kesin tutmamıştır
Canım bilmez miyimİnşallah mayısa kadar kendiliğinden gelir. Almazsa da tüp bebek çok zor değil. En zor tarafı sonuç. Pozitifse zaten bütün sıkıntılar unutulur.
iyi akşamlar kızlar..
hamile olan arkadaşlar var, tebrik ederim hepsini..Alllah tamamına erdirsin.
yazamadım bir süredir, ailecek büyük bir acı yaşadık..38 yaşında abimi kaybettim, beyin kanaması geçirdi. annem babam bizler perişan olduk..çok hayat dolu, güleryüzlü, kimseyi kırmayan biriydi abicim, 3 tane evladı var. en büyüğü 13 yaşında en küçüğü 7 aylıkboynu bükük kaldı yavrucaklar...Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın, çok zor..kelimelerle ifade edilebilecek gibi değil..abim için birer fatiha okur musunuz rica etsem?
iyi akşamlar kızlar..
yazamadım bir süredir, ailecek büyük bir acı yaşadık..38 yaşında abimi kaybettim, beyin kanaması geçirdi. annem babam bizler perişan olduk..çok hayat dolu, güleryüzlü, kimseyi kırmayan biriydi abicim, 3 tane evladı var. en büyüğü 13 yaşında en küçüğü 7 aylıkboynu bükük kaldı yavrucaklar...Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın, çok zor..kelimelerle ifade edilebilecek gibi değil..abim için birer fatiha okur musunuz rica etsem?
iyi akşamlar kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?