4 OCAKTA AŞILAMAM YAPILMIŞTI vee vee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm beta değerim 145 rabbim bu mutluluğu ve devamını herkese yaşatsın inş umudunuz hiç kesmeyin hiç 3 yıl uğraşın sonundaaaaa hamileyimmmmmmmmmm
çok sevindikkkk allah analı babalı büyütsüncanım benim aşılamada 4 ocakta yapıldı ama bana cumartesi gel dediler off yaa ((
hadı yaa ozaman senın kesınlıkle tutar asılaman canımmm esının degerler süper cunku.. benım sorun bende o yuzden zorr yaniii :2:
merhaba arkadaşlar bende bayadır uyeyim ama genellikle yazdıklarınızı okuyodum dayanamadımneyse hikayeme başlıyım.4 yıllık evliyim hiç korunmadık 1sene geçtikten sonra tedavilere başladık doktorlar hastaneler bi koşuşturmadır gidiyodu en son bi doktor buldum ayın başında tedavi başladı bende bi sorun yok eşimde sorun vardı 2 kutu menogon kullandım 19.6 mmlik bi yumurta büyüdü en son muaynemde ovitrelle çatlatma iğnemi vurdu dünde saat 12:30 gibi ilk aşılamamı oldum doktor herşey normal aşılama için güzel yumurta ve sperm elde ettik dedi.eşim çok umutlu ben tedirginim biraz rahatlıkla ya tutmazsa diyebiliyorum daha 2. günüm nasıl geçicek zaman kara kara onu düşünüyorum.allahım olmayan herkese en kısa zamanda nasip etsin içinde banada
4 OCAKTA AŞILAMAM YAPILMIŞTI vee vee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm beta değerim 145 rabbim bu mutluluğu ve devamını herkese yaşatsın inş umudunuz hiç kesmeyin hiç 3 yıl uğraşın sonundaaaaa hamileyimmmmmmmmmm
çok sevindikkkk allah analı babalı büyütsüncanım benim aşılamada 4 ocakta yapıldı ama bana cumartesi gel dediler off yaa ((
merhaba arkadaşlar bende bayadır uyeyim ama genellikle yazdıklarınızı okuyodum dayanamadımneyse hikayeme başlıyım.4 yıllık evliyim hiç korunmadık 1sene geçtikten sonra tedavilere başladık doktorlar hastaneler bi koşuşturmadır gidiyodu en son bi doktor buldum ayın başında tedavi başladı bende bi sorun yok eşimde sorun vardı 2 kutu menogon kullandım 19.6 mmlik bi yumurta büyüdü en son muaynemde ovitrelle çatlatma iğnemi vurdu dünde saat 12:30 gibi ilk aşılamamı oldum doktor herşey normal aşılama için güzel yumurta ve sperm elde ettik dedi.eşim çok umutlu ben tedirginim biraz rahatlıkla ya tutmazsa diyebiliyorum daha 2. günüm nasıl geçicek zaman kara kara onu düşünüyorum.allahım olmayan herkese en kısa zamanda nasip etsin içinde banada
Kizlar,su cuma saatinde dua ettim,dilerim allah hepimize saglikli hayirli ömürlü yavrularimizi bize versin.
Limonportakal'cim hosbuldum:))
Bu konulari kimse ile konusamiyorum.ama burada birbirimizi anliyoruz,beni rahatlatiyorsunuz.
2 asilamamda da hap ile yumurta buyuttuk.ortada bir sebep yok sayilir.sperm degerlerimiz normal sinirlara yakin,biraz da sayi,ileri hareketlilik fazla olsa daha iyi olacak ama neyse....
1 ay ara verdik,dr 3.de igne kullanicaz dedi.
Kismet belki bu dinlenme ayinda olur belki:)))
Hamile arkadaslar hayirli olsun,darisi basimiza.
merhaba canım.gerçekten çok zor zamanlar yaşamışıısn.ama meleklerin cennette böyle düşün lütfen.bende avrupa yakasında oturuyorum.özele gideceksen avrasya hastanesinde gamze baykan var çok iyi ve ilgili bir doktor.onu önerebilirim.ben ilk önce onu gidiyordum ama aşılamalarımı devlet hastanesinde yaptırmaya karar verdim.sgk ilaçlarımı karşılasın diye...çapa infertilite klinigine başvurduk.ilk aşılamam yapıldı.sonuç bekliyorum.soracagın bişey varsa sor.burdaki herkes yardımcı olurlar memnuniyetle
Bende capa hastEnedinden bir prof ozeline gdiyorum tedavi asamasindayiz bu ayda gebe kalamazsam asilama yapicaz dedi ama ben calistigim icin izin almam cok zor oluyo o yuzden ozelde yaptiririm diye dusunuyorum daha bisey belli degil belki bu ay olurda asilama stresindende kurtulurum rabbim yardimcimiz olsun gercekten cok zor !!!
merhaba canım.hoşgeldin.öncelikle yapılacak aşılaman şimdiden hayırlı olsun diyelim .çok yumurtan olmuş.inşallah bu yumurtalar aşılamanın iptal olmasına neden olmaz.en fazla 2 yumurta varken aşılama yapılıyor die biliyorum.gerisi çok riskli.çogul gebelik tutar die yapmıyorlarlar.en doğru yönlendirmeyi doktorun yapar zaten.umutsuz olma.benim eşimin morfolojisi sıfır olduğu halde umudum var.Rabbim ol dedikten sonra gerisi hikaye
canım nasılsın ? heyecan durumu nasıl ? beniim bugün adet sancısı gibi ağrım oldu ağladım ağladım inşaallah yanılıyorumdur pazartesi günü adet günüm eğer iki gün geçerse koşup yaptıracağım dayanamayacağım sen yarın alacaksın sonucu inşaallah güzel sonuçlar alırsın tatlım bizi haberdar et :)
aylin cnm cok sagol allah razi olsun vallahi okadar sevindimki sendemi menegon kullandin. icime su serptin nasil ferahladim ya bu igne geceleri bende karin agrisi yapiyior sanirim buyuyor bugun kontrolim var dra ayrintili sorucam. ignelerimi saat ikide oluyorum. bugun yani cuma gunu dorduncu ignemi vurulup dra gidicem. catlatma ignesi pregnly buldum onu getirtcek eczaci. acaba catlatma ignesini kacinci gun vuruldunuz kizlar. gece gunduz size kendime dua ediyorum. asilama yapilip sonuc bekleyen arkadaslar allah bebeginize ol desin. kucaklarinuz dolsun insallah. allahim merhamet etsin bizlere amin amin amin.naz 34 sanada cok tskkur ederim. asilaman tutsun yuzun gulsun insallah. allah bizlere bu zorlu yolda kolaylik versin kurdugumuz hayallri yikmasin. bi tutsun varya bebisim 9 ay yaticam kimildamadan. insallah bizde anne oluruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?