Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim 24 yaşındayım.Klomen kullandım.Yarın ilk aşılamam olacak inş kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz...

ya belim felaket ağrıyor bu ilçlar mı yapıor acaba anlamışş değilimm

aynen benimde aşılama yapalı 1 hafta oldu. ağrılarım hala devam ediyor.aşılamadan sonra doktor bana 1 jel verdi o yapıyor ağrı. doktora sordum ilaçlardan oluyormuş dedi.

aynen benimde aşılama yapalı 1 hafta oldu. ağrılarım hala devam ediyor.aşılamadan sonra doktor bana 1 jel verdi o yapıyor ağrı. doktora sordum ilaçlardan oluyormuş dedi.

geçmiş olsun canım olumlu sonuçlanır umarım

kızlarr dünden beri puregon 600 112.5 ml oluyorrum kasıklarım şimdiden ağrımmaya başladı acaba hemen etkimi etti yoksa dozu yüksek ondanmı dr u aradım tel kapalıydı neden olabilir yumoşlar büyüyo olabilimmi hemen

ewet canım büyüyoo birde çatlama iğnesi vurulunca aşılanma yapılınca ağrın oluyo bak benim 1 gün oldu aşılama olalı hala ağrım varr bebeişim tutunsunda gerisi yalan ağrılarınn

ewet canım büyüyoo birde çatlama iğnesi vurulunca aşılanma yapılınca ağrın oluyo bak benim 1 gün oldu aşılama olalı hala ağrım varr bebeişim tutunsunda gerisi yalan ağrılarınn

kaç gün vuruldun iğneleri kaç yumurtan oluştu.inşallah bebeğine kavuşursun

inş bebişin tutunur cnmm...tabiki ağrrıların olması sevindirricci ....ağrıların geçmesini beklemiyorum hammile kalına dahada artacak o sevimli ağrılar.:)

boncuk yüksek doz verdilerse ağrı yapabilir. ben dün gece çatlatma iğnemi oldum çok fena ağrım var valla.yarından da korkuyorum off gerildim valllaaa

Çok teşekkür ederim. Şubat'ta yaptıracağız inşallah. Çünkü ben tuncelideyim eşim ankarada. Çok zor bir süreç olacak biliyorum. Dediğin gibi yapacağım. İşler daha hızlı yürüyecektir. Allah gönlüne göre versin.

boncuk yüksek doz verdilerse ağrı yapabilir. ben dün gece çatlatma iğnemi oldum çok fena ağrım var valla.yarından da korkuyorum off gerildim valllaaa

korkma hiç gerilmede hiç bişeyy olmuyo sadece aşılama yaparken çok az birağrı o kadarrr onada katlanıcaz artıkkk .. içini ferah tut nazcımm ..

naz korkmana gerek yok sadece aleti takınca biraz ağrı oluyo hesi bu hayırlısı olsun cnm inş bebişin sana tutunur yarın

2 tane 18 küsür civarında 4 tanede 8 in altında yumurtam var

iyiymiş benimki geçen sefer büyümedi bu yüzden aşılamam iptal oldu.4 gündür tekrar iğnelere başladım büyümeyecek diye korkuyorum.genelde iğne vurulan arkadaşlar ağrıları olduğunu söylüyor.bende ağrı yok.çok az sızı oluyo bazen.

nazcım sana moral veremiycem hem daha önce aşılama olmadım hemde ben iğneye giderken bile korkuyum.iğne yüzünden hergün stresliyim.inşallah ağrısız geçirirsin.bizi de bilgilendirirsin

teşekkür ederim verdiğiniz moraller için çok şükür aşılamayı atlattım şimdi beklemedeyiz sonuç güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…