ya belim felaket ağrıyor bu ilçlar mı yapıor acaba anlamışş değilimm
aynen benimde aşılama yapalı 1 hafta oldu. ağrılarım hala devam ediyor.aşılamadan sonra doktor bana 1 jel verdi o yapıyor ağrı. doktora sordum ilaçlardan oluyormuş dedi.
aynen...ben de aynı durumdayım.belim karnım ortadan ikiye çat die çatlıcakkkk
kızlarr dünden beri puregon 600 112.5 ml oluyorrum kasıklarım şimdiden ağrımmaya başladı acaba hemen etkimi etti yoksa dozu yüksek ondanmı dr u aradım tel kapalıydı neden olabilir yumoşlar büyüyo olabilimmi hemen
Merhaba arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim 24 yaşındayım.Klomen kullandım.Yarın ilk aşılamam olacak inş kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz...
ewet canım büyüyoo birde çatlama iğnesi vurulunca aşılanma yapılınca ağrın oluyo bak benim 1 gün oldu aşılama olalı hala ağrım varrbebeişim tutunsunda gerisi yalan ağrılarınn
ewet canım büyüyoo birde çatlama iğnesi vurulunca aşılanma yapılınca ağrın oluyo bak benim 1 gün oldu aşılama olalı hala ağrım varrbebeişim tutunsunda gerisi yalan ağrılarınn
merhaba canım. ben doktorum. üni hastanesinde çalışıyorum. kendiminkini özelde yaptırdım. daha konforlu oluyor. maddi açıdan sıkıntı yoksa özel derim. embriyolog bir arkadaş özellerin bu işi daha ciddi yaptığını söylemişti.
boncuk yüksek doz verdilerse ağrı yapabilir. ben dün gece çatlatma iğnemi oldum çok fena ağrım var valla.yarından da korkuyorum off gerildim valllaaa
kaç gün vuruldun iğneleri kaç yumurtan oluştu.inşallah bebeğine kavuşursun
merhaba kaç yumurtan oluştu ve ne kadar büyüdüler
boncuk yüksek doz verdilerse ağrı yapabilir. ben dün gece çatlatma iğnemi oldum çok fena ağrım var valla.yarından da korkuyorum off gerildim valllaaa
2 tane 18 küsür civarında 4 tanede 8 in altında yumurtam var
süpper bi haber buuu. tebrik ederim. topiğe moral oldu, can oldu. darısı başımıza diyelim
inşaallah canım ...hiç korkma kasma kendini biraz adet sancısı gibi oluyor ilk günkü ağrı gibi bir iki saatten geçiyor ben ilk aşılamamı 5 ocak cumartesi oldum senin de ilk bebiş isteği her şeyin üstüne geçiyor canım
ee hadi kimse yok mu?...sadece ben miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?