Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar selam....öncelikle aylin inşallah seninde tutmuştıur ve gördügün çizgi hamişliğe işarettir.topikcanın ikinci hamişi olursun inşallah....ben hafta sonu pek gelemedim topike epey ilerlemiş sayfalar.. :-) beni de merak eden arkadaşım olmuş.dün gittim kontrole.doktor önce klomenle kaç yumurtan oluşuyordu die sordu.bende durum kötü mü yoksa dedim.yooo dedi.solda bi yumurta var dedi.14 mm sağda yok dedi önce.sonra tekrar baktı.orda da 12,5 mm lik bir tane daha varmı.o kadar iğne oluyorum çok ilginç...pek gelişmedi yani yumoşlar.ben epey bir patlama bekliyordum.yanıldım...klomenle bile 3-4 tane oluşuyordu.yarın tekrar kontrolüm var...
bir arkadaş aşılamayı özelde mi yaptıralım yoksa devlette mi demiş.ona cevaben ben devlette yaptırıyorum.iki aşılamayı da devlette yaptırcam.tutmazsa tüp bebek için heyet raporu alabiliyorsun.ama özelde yaptırdığın aşılamaları saymıyolarlar devlet için.maddi durumun müsatse sen bilirsin.benim maddi sıkıntım yoık ama yine de sgk dan yararlanmak istedim. ama orkideye kaatılıyorum özelde ki ilgi devlette yok maalesef.

nurserciiiiiiii çok ama çok sevindim... :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
topikcanın ilk hamişi..tekrar tebrikler...bu arada eşinde mi sorun vardı?

canım bayadır göremiyorum seni hayırdır hiç haberlerini alamadıkk ne oldu cumartesi kontrole gidicem diyodun ??

canım bayadır göremiyorum seni hayırdır hiç haberlerini alamadıkk ne oldu cumartesi kontrole gidicem diyodun ??

canım benim yukarıya yazmıştım görmedin herhalde.hafta sonu eşimle gezdik tozduk.bugünde ütü temizlik vs derken anca girdim topiğe...yarın tekrar kontrolüm var:26:

kızlar selam....öncelikle aylin inşallah seninde tutmuştıur ve gördügün çizgi hamişliğe işarettir.topikcanın ikinci hamişi olursun inşallah....ben hafta sonu pek gelemedim topike epey ilerlemiş sayfalar.. :-) beni de merak eden arkadaşım olmuş.dün gittim kontrole.doktor önce klomenle kaç yumurtan oluşuyordu die sordu.bende durum kötü mü yoksa dedim.yooo dedi.solda bi yumurta var dedi.14 mm sağda yok dedi önce.sonra tekrar baktı.orda da 12,5 mm lik bir tane daha varmı.o kadar iğne oluyorum çok ilginç...pek gelişmedi yani yumoşlar.ben epey bir patlama bekliyordum.yanıldım...klomenle bile 3-4 tane oluşuyordu.yarın tekrar kontrolüm var...
bir arkadaş aşılamayı özelde mi yaptıralım yoksa devlette mi demiş.ona cevaben ben devlette yaptırıyorum.iki aşılamayı da devlette yaptırcam.tutmazsa tüp bebek için heyet raporu alabiliyorsun.ama özelde yaptırdığın aşılamaları saymıyolarlar devlet için.maddi durumun müsatse sen bilirsin.benim maddi sıkıntım yoık ama yine de sgk dan yararlanmak istedim. ama orkideye kaatılıyorum özelde ki ilgi devlette yok maalesef.

olsun yine okadar kötü değilmiş yumoşlar büyür daha büyür benimkilerde öleydii son gittiğimde işte ancak buyuduler sen içini ferah tut .. bencede devlet hastanelerinde ilgi sıfır ama onlarda ne yapsınn günde kaç insanla ilgileniyolarr ..

canım iğnenin 5 günü gittin di mi? benim de benzer boyuttaydı yumurtalar. kuru incir varsa günde 2-3 tane ye. yumurtaların olgunlaşmasını hızlandırıyorlar. bir de arı sütü o da hızlandırıyor ve kaliteli yumiyumlar oluşuyor.

ay canım çok sevindim inş ... hayırlısı olsun inş bizde silikte olsa çift çizgiyi görürüz. sizde poblem neydii yani bişey varmıydıı .. bende yarın aşılama olucam açıklanmayan inft. benimkii :D sanada maşallahh bu arada .. allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder innşş ...

sağol canım allah seninde yardımcın olsun hepinizden mutlu haberler duyarız inşallah en kısa zamanda .. canım ben 29 yaşındayım 5 yıllık evliyim evlenir evlenmez gebe kaldım 1 kızım var :) 3 sene korunduktan sonra 1 yıl korunmadık hamile kalamadım doktor 1 senem olmadan tedaviye başlayamayız dedi eşimde herşey yolunda sorun benim yumurtalarımın büyümemesiydi ilk ay hap kullandım büyümediler sonraki ay hemen iğneye geçtik rutin tedavi süreci 15 gün oldu aşılamamın test yaptım pozitif çıktı yarın doktoru arayacam bana adet olmazsan cuma günü kan vermeye gel demişti çizgi başta biraz silikti sonradan baya belirginleşti kızımda da öyle olmuştu dualarım hepinizle inş

inciri de hiç sevmem..canım ben 5. iğnemi olmuştum 6. gün sabahı gittim kontrole.2 gün daha iğnelere devam dedi.gonal f 450 tamamen bitti yani.toplam 7 gün gitmiş oldu iğnem. bakalım yarın ne boyuta ulaşmış olacak?ya kızlar aşılamada canım yanmıcak demi?korkuyom ben

sağol canım allah seninde yardımcın olsun hepinizden mutlu haberler duyarız inşallah en kısa zamanda .. canım ben 29 yaşındayım 5 yıllık evliyim evlenir evlenmez gebe kaldım 1 kızım var :) 3 sene korunduktan sonra 1 yıl korunmadık hamile kalamadım doktor 1 senem olmadan tedaviye başlayamayız dedi eşimde herşey yolunda sorun benim yumurtalarımın büyümemesiydi ilk ay hap kullandım büyümediler sonraki ay hemen iğneye geçtik rutin tedavi süreci 15 gün oldu aşılamamın test yaptım pozitif çıktı yarın doktoru arayacam bana adet olmazsan cuma günü kan vermeye gel demişti çizgi başta biraz silikti sonradan baya belirginleşti kızımda da öyle olmuştu dualarım hepinizle

ibenimde 2.5 yaşında bir kızımm var seninle durumumuz aynı 2. bebişler naz yaıyorlarr işte gelmemekle katlanmak zorrundayız..:)

Son düzenleme:
inciri de hiç sevmem..canım ben 5. iğnemi olmuştum 6. gün sabahı gittim kontrole.2 gün daha iğnelere devam dedi.gonal f 450 tamamen bitti yani.toplam 7 gün gitmiş oldu iğnem. bakalım yarın ne boyuta ulaşmış olacak?ya kızlar aşılamada canım yanmıcak demi?korkuyom ben

bana 2 kutu yazılmıştı. yaklaşık 11 gün iğne vurundum olgunlaşana dek. canın yanmıyo tatlım da idrara sıkışık beklemek zor geliyo. yemimlen artık masaya işeyecektim:1:

inciri de hiç sevmem..canım ben 5. iğnemi olmuştum 6. gün sabahı gittim kontrole.2 gün daha iğnelere devam dedi.gonal f 450 tamamen bitti yani.toplam 7 gün gitmiş oldu iğnem. bakalım yarın ne boyuta ulaşmış olacak?ya kızlar aşılamada canım yanmıcak demi?korkuyom ben[/QUO

ben kontrole gittiğimde yanımda kadın aşılama oldu kadına sordum acıyomu falan diye yok dedi hiç korkma ası hisetmiyomuşsunn :D içim rahatladı hsg çektirdiysen buna hayli hayli katlanırmışımm.. ayy allahım bana bir daha o hsg acını yaşatmasınnn benim canım bir hayli katı olmasına rağmenn yinede çok acımıştı ıyyyy :( bendede kasıklarda bir ağrı şu çatlama iğnesinde vuruldum ya sanki adet olcammm :(

spermleri rahime bıraktıklarından akmıyo. onda sorun yok. zaten bi 30 dk sırt üstü yatıyon işlemden sonra. o sırada beklemek zor

kızlar benim kasıklarım karnım çok ağrıyorr yaaa neden bu ağrı :( yarına kadar nasıl dayanıcam ben ...

canım bu iğneler fena kasık bel ağrısı yapıyo. ama sakın ağrı kesici içme. yumurtlamanı olumsuz etkileyebilir.

Selam arkadaşlar, aşılama olacak benimde sizce özel muayehanemi, özel tüp bebek merkezi mi yoksa devlet hastanesi mi? Tşkler.

maddi durumun varsa özeldde yaptır derim canım. ben maddi açıdan mecburen Üniversite hast. başlayacam
tabi özelde
1 tüp denemem olmuştu. Allah'ım inşallah ummadıgım yerde ve zamanda gönderir bebeğimi ( devlette , aşılama ile )

maddi durumun varsa özeldde yaptır derim canım. ben maddi açıdan mecburen Üniversite hast. başlayacam
tabi özelde
1 tüp denemem olmuştu. Allah'ım inşallah ummadıgım yerde ve zamanda gönderir bebeğimi ( devlette , aşılama ile )

ewet durumun varsa özelde yaptır derim canım devlet hastanesinde ilgi sıfır diyebilirimm :( ama işte hayat şartlarıı ne yaparsınn ..ben zeynep kamilde oluyorumm ilk başta tüp bebek bölümne gittim çok iyi bir doktor var dediler kenan sofuoğlu ordan randevu aldım..ve doktorla görüştüm derdimi sıkıntılarımı anlattım ban işte tahlil ve bur surü evrak hazırlamamı söledi yaptım sonra tekradan gittim kenan beye bana tama sende eşinde bişey yokmuş infett. bölümüne git sen dedi şok şokk şok .. ben kaç aydır gittiğim doktoru kenan bey zannediyorum internetten araştırdım kenan bey kel :D benim doktorum baya saçları gürdü heheheh stajermişş çocunlukla stajerlerr ilgileniyoo. hay allahım yaaa şimdiki doktorumda iyi işte ağzı var dili yok ağzından cınbızla laf alıyorum doktor çok önemli yaaa çokk biraz fazla yazdım ama doluyum yaaaa

Back