Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol canım inşallah hepimizin isteği olur allah kalbimizin istediğini kucağımıza verir inşallah

özlem..iyi haberlerle gel inşallah...zeysan sana da ne diyim...hayırlısı olsun.üzülme çok nolur..erdemliiiii Rabbim yar ve yardımcın olsun yarın için.orkide naptı acaba?gelmiyor galiba

canım yaaa başıma neler geldi. aşılamadan 2 saat sonra karnım ağrımaya başladı. ben de işlemdendir diye düşündüm. zaten morfolojinin bir anda %0 olduğunu görünce moralim de bozulmuştu. karın ağrım ertesi gün de devam etti. bi gidip sorayım dedim niye ağrıyor. ultrason yaptılar. karnımın içi sıvı dolmuş. hastaneye yatırdılar. asprin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyordum. yumurta çatladıktan sonra kanama yapmış. kan sulandırıcı kullandığımdan durmamış. karnımın içine kanamış durmuş. neyseki kanama kendini sınırladı da herhangi birşeye gerek kalmadan taburcu oldum. kan sayımım çok düştü ama. rapor verdiler. evde istirahat ediyorum. Allahtan ümit kesilmez. aşılamanın tutacağına ilişkin ümidim azaldı. %0 morfoloji ile tutanını okumadım malesef. neyse eşime antibiyotik tedavisi başlandı. e vitamini de başladı

yaaa canım benim...çok gecmiş olsun çok üzüldüm.böyle şeylerde olabiliyor yani desene...tekrar gecmiş olsun.öle deme yaa..hani morfoloji sıfır dmişsin ya.benim eşimin de sıfır.madem hiç şans yok niye aşılama yapıyolarlar?sen doktorum demiştin.varsa kadındoğumcu arkadaşın sorsan?en iyi açıklamayı onlar yaparlar. umutsuz olma nolur.sen umutsuz oldukça bende umutsuz oluyorum inşallah bebişin seninledir canım

merhaba canım benim de ilk aşılamam inşaallah senin gibi hamile kalırım.. heyacanla bekliyorum..

inşallah 2013 bizlerin ve tüm bebek isteyenlerin yılı olur canım ama hala alamadık 1 tane sayfamızda gebelik haberi alsakta umutlansak benim ki 18 inde belli olacak bakalım :)

inşallah 2013 bizlerin ve tüm bebek isteyenlerin yılı olur canım ama hala alamadık 1 tane sayfamızda gebelik haberi alsakta umutlansak benim ki 18 inde belli olacak bakalım :)

evet bende ona üzülüyorum.ben bu tpkite hamiş patlaması olacak diye kendimi şartlamıştım.acaba uğursuzluk benden mi kaynaklanıyor?kendimi suçlu hissetmeye başladım

daha 1 hafta var testime ne zor beklemek yaa 2 hafta sonra demişti doktor 1 haftası bitti acaba kan testi yaptırsam çıkar mı

daha 1 hafta var testime ne zor beklemek yaa 2 hafta sonra demişti doktor 1 haftası bitti acaba kan testi yaptırsam çıkar mı

yok canım çıkmaz.çünkü vucudunda hala iğnelerin etkisi var.kan testinde beta hcg algılanır fakat o gebelikten degil iğneden kaynaklı olur seni yanıltır.mecburen beklicez.benim bildigim aşılamadan sonra 13. gün kan testinde çıkıyo

canım bende senle aynı durumdayım.vala ben 2 gune kadar evde gebelık testı yapcam cıkar cıkmaz bılemem ama merak ve beklemek cok zor

tesekkurler naz bu arada herkese hayırlı cumalar...

sana da hayırlı cumalar olsun canım
ya kızlar ben bu arada baya kötüyüm.belim sanki ortadan ikiye çaaat diye ayrılacak gibi geliyor .bir de karnımda da ağrı var.gecen gün arkadaş da yazmıştı.bu iğneler bu kadar etkili mi ya?4 tane oldum toplamda.bugün 5. olacam.yarın kontrol var.off çok fenayım yaaa

selam herkese

bende geçen hafta cuma yaptırdım aşılama hafta cuma yani 18 ocakta kan testi yaptırcam bu 2. aşılamam ilkinde hiç ümidim yoktu bundada aynı şeyleri yaşıyorum gibi geliyor göğüslerim şişti gibi hafifi uçları hem büyüdü hem hassaslaştı dokunuca acıyor kasıklarımda ani batmalar oluyor.. yani geçen sefaki yaşadıklarımla aynı şeyleri yaşıyorum sanırım test gerek kalmadan adetim gelecek... ileri derecede pcos olan biri olarak yumoşlarımı sadece puregon iğne 122,5 kullandım ve 4 günde büyüttü iğneler işe yaramıyor diye üzülmeyin ben bu aşılamada 20 merional kullandım hele son 4 gün 2 iğneyi tek şırıngaya çektirip vuruldum 12mm de kaldı yomuşlar puregone geçti bize pahalıya mal oldu çünki haftasonuydu ve ilaç depolarında sayım var diye ilacı çevre illerden birinde bulup aldım 1 tanesi 240 tl isi 1 tanesini 2 kullandım sonra yeniden getirttim kendi eczacıma ondada düşük doz yok diye 900 lük getirttiler raporıda yazdı doktoraum sağolsun 2 günde ondan kullandım yumoşlarım 4 günde harika büyü ben adetim günüm geliyor nasıl olcek dediöm doktorum yumurtanı çatlatmadık ki daha niye adetin gelsin dedi korkma dedi bazılarına 30 gün iğne vuruyoruz 33. günü aşılama yapıyoruz 14 günde test için bekletiyoruz dedi.... işe yarayan iacı bulana kadar deneyip görüyoruz dedi şükür bend epuregon işe yaradı hemde akşam tıp merkezine gitmek zorund akalmıyorduk kendim göbekten yaptım elimdede çok ilaç var aşım tutarsa hastaneye gidip bi hastaya verecemparasız ama yok tutmazsa zaten 1 aşılamam daha var onda kullanırım ne yapayım.. rabbim bu hayırlı gününü hürmetine kucaklarımızı doldursun...

nazcımm aşılamaya kadar hiç kasık ağrım olmadı hatta iğneler yumurtalarımı büyütmediğini düşündüm çünkü çoğunlukla hissedilir bi ağrı oluyor kasıklarda ama ben de olmadı ama aşılamadan sonra nerdeyse 1 haftadır kasıklarımda ağrı var nedense sanırım benim yumurtalar şaşırdı ne yapacağını tutunmaya çalışıyorlardır diye avutuyorum kendimi

inşallah düşündügün gibidir canım.tutnmaya çalışıyordur melegin.öle bişey ki içini açıp da bakamıyoruz ki içerde neler oluyor die günleri saya saya gececek işte test günü gelecek yada lanet olası kırmızılar test gününü bile beklemeden gelecek.herşeyin hayırlısı..rabbim bana sağlıklı hayırlı bir evlat versin de beklerim ben.önemli degil.

az kalmış canım inşallah 1 hafta sonra güzel haber alırız senden,umarım saydığın belirtiler hamilelik belirtileridir..

az kalmış canım inşallah 1 hafta sonra güzel haber alırız senden,umarım saydığın belirtiler hamilelik belirtileridir..

bende öyle umuyorum normalde pco olduğum için adetim düzenli değil sadece adet olduğumda sancım başlardı ilk yatardım sonra geçerdi ama diğer aşılamamdada böyle sürekli sancım oldu.. bu sancıdan çok batma kasığımda batmala roluıyor inş tutunuyordurda ondan oluyordur bu batmalar yarabbim...gelecek ay evlilik yıldönümümüz kocişime güzel haber vermeyi çok istiyorum

herkeste faklı etkiileri var iğnelerin bel ağrıların daha önce de az da olsa varsa iğneler tetiklemiş olabilir karın ağrın yediğin bi şeyden dolayı olabilir yarın doktora söyle ağrın olduğunu canım

ayyy ne güzel çifte mutluluk olur inşallah,benim aşılama sonucumda evlilik yıl dönümüme geliyodu malesef olmadı ( ama sağlık olsun inşallah seninki olumlu sonuç verir canım...

ayyy ne güzel çifte mutluluk olur inşallah,benim aşılama sonucumda evlilik yıl dönümüme geliyodu malesef olmadı ( ama sağlık olsun inşallah seninki olumlu sonuç verir canım...

sen tekrar ne zaman deyeceksin yada tüp bebeğe geçiş yapacak mısın... ben pco olduğum için devletin karşıladığı ilacımun dozuda yüksekmiş hemde 5-6 kez aşılamamı devlet karşılıyormuş.. ama ben tüp bebek için yaptığım için bu aşılamayı bu tutmazsa 2 sonrada raporumu çıkarın ben tüp yapacam diyecem hayırlsı inş gerek kalmazda elimde 1 aşılamaya yetecek ilaç var durumu olmayan birine veririm bende sadece çatlatma iğnesi eksik böyle hayal kuruyom bende napimmm tabi bu benim 2. aşılamam ama diğerinde özelde yaptırdım az kazık yedim hemde tüp bebek raporu için o aşılamayı saymıyormuş kurum macbur bu tutmazsa bir daha yapacam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…