• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım saol ama doktor hiç bişey sölemiyo uyuz etti benii sadece dozajjı yükseltelim dedi o kadar ... bende dedim bişeymi var diye yok dedii. stres yapmak istemiyorum ama bu doktorlar insanı sters yapıoo :(( bakalım dozajı yuksaltelim ne olucakk hayırlısı herşeyinn ..

canım benim ikinci kontroll 8 günden beri iğne vuruluyorumm daha yeni dozajı yükselttii :( bakalımm ne olucakk bişeyde sölesee offf

canım bir de bilerek düşük doz başlıyorlar duruma göre artırıyorlar.direk yüksek doz verirlerse OHSS gibi bir rahatsızlığa yol açabiliyormuş bu iğneler.çok ciddi bi hastalık bu.yumurtalıkların aşırı uyarılması.o yüzden sen içini ferah tut.bakalım benim de cts günü belli olacak ne boydalar die.bu arada sen kaç gün iğne olup da kontrole gitmiştin?ben 5 iğne olduktan sonra ilk kontrolümü olacam merak ettim.

yazdım ama görmedin galiba yok ben 8 günden beri iğne vuruluyorum.. 2. gidişimm malesef ama bi gelişme yok bakalım ne olucak dozajı yükseltincee hayırlıs diyelim sen hangi iğneyi vuruluyosun ne kadarlıkk ?

kızlar merhaba az önce hastaneden geldim .. ultrason kont. yumurtalarda hiç bi değişiklik yok gonel-f kullanıyorum 75 ml .. dozajı yükseltti şimdi 122.5 ml yaptı cuma günü tekrardan kontrale gidicem birazcık morelim bozuldu cumaya kadar büyücek mi acaba offf :(( büyümezse iptal olucak galiba aşılama :(

bende menogo kullanıyordum .dozu 75 idi.6 gün bu şekilde vuruldum 3 gün de 150 ye yükseltik.yumurtalarım büyümedi.aşılamam iptal oldu.bir sonrakini 150 ile başlıycaz.inşallah seninkiler büyür

7-8 ay önce yaptırmıştık öncekini. yine aynı yerde aynı kişi değerlendirdi.:50:

canım üzülme o kadar fark olması çok şaşırtıcı sanıyorum naz34 ün eşi de öyle ama bildiğim kadarıyla o halde bile hamile kalanlar vardır Allah tan umut kesilmez... inşaallah tutar

canım benim ya kendime üzülmekten sana bir şey diyemedim. hakkımızda hayırlısı olsun. ne güzel güçlü bir kadınsın. yeniden başlayabileceksin. bir gün mutlaka olacak

canım benim de içime karamsarlık düştü olmayacakmış gibi geliyo... çok umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum :(... bakalım zaman ne gösterecekk...

bende menogo kullanıyordum .dozu 75 idi.6 gün bu şekilde vuruldum 3 gün de 150 ye yükseltik.yumurtalarım büyümedi.aşılamam iptal oldu.bir sonrakini 150 ile başlıycaz.inşallah seninkiler büyür

hayırlısı şimdide tutucak mı tutmucakmıyı geçtim büyücek mi büyümücekmi telaşı varr yaww nedir bu çektiğimzz allahım daha fazla çektirmez inşş ...

canım saol ama doktor hiç bişey sölemiyo uyuz etti benii sadece dozajjı yükseltelim dedi o kadar ... bende dedim bişeymi var diye yok dedii. stres yapmak istemiyorum ama bu doktorlar insanı sters yapıoo :(( bakalım dozajı yuksaltelim ne olucakk hayırlısı herşeyinn ..

merhaba güzelim. sıkma canını her şey olacağına varır.inşallah aşılaman hayırlısıyla gerçekleşir. ve pozitifi görürsün..ama şimdiden canını sıkıp moralini bozma, dozajını yükseltmiş dr, inşallah bu sefer yumoşlar büyür hayırlısıyla..Allah yardımcın olsun..:34:

canım benim de içime karamsarlık düştü olmayacakmış gibi geliyo... çok umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum :(... bakalım zaman ne gösterecekk...

dur bakalım hemen niye karamsarlığa kapılıyosun canım? çok ümitlenme çok da ümitsizliğe kapılma...İnşallah hayırlısıyla tutar aşılaman güselim, hayal kırıklığı yaşamazsın inşallah benim gibi... hayırlı haberlerini bekliyoruz:34:

moralini sakın bozma canım,inşallah ikinci de tutacak senin.stres olumsuz etkiliyo biliyosun.
umudunu kaybetmek yok.bu yola başladık,güçlü olmamız gerekiyo.hayırlısını iste Allah'tan...

öyle canım...biz de alacağız yakında güzel haberler inşallah..ister istemez üzüldük ben de eşim de ...ama geçti..geçmek zorunda...yeni ay...yeni umutlar...hayaller...
inşallah biz de çekeceğiz bebişlerimizin cennet kokularını içimize...Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin en yakın zamanda inşallah...amiiinnn:16::16::16:

canım senin de belli olmuştur ne yaptın tahlil yaptırdın mı? merak ettim.. benimki olmadı inşallah seninki tutmuştur...

Dün kasık ağrım başladı:(umarım hasta olmam beklemenin şu son birkaç günü tam kabus..cmt kan yaptıracaktım ama bakalım o güne kalıcammı..tutmasının belirtileri herkes de değişiyormuş ama ben daha çok regl olucam gibi geliyor:(

Merhabalar, bir arkadaşımla birlikte sgk raporlu olarak tüp denemelerimizde pozitif sonuç aldık. İkimizin de elinde epey ilaç kalmıştı. İlaçlarımızın büyük bir kısmını sattık kalanların dökümü ise aşağıda yazıyor. Bu ilaçları yine satın aldığımız raporlu fiyatlarından elimizden çıkartmak istiyoruz. Yerimiz İstanbul Anadolu Yakasında. Kalan ilaçlarımız;

10 kutu puregon (sgk raporlu fiyatı kutu başına 70,89 tl)
1 kutu cetrotide (sgk raporlu fiyatı 40,54 tl)
4 adet menapur raporlu alınmadı eczane fiyatı 230 tl dir ben 145 tl ye vereceğim.
1 adet ovitrelle(raporlu fiyatı 40 tl)

tüm ilaçların skt ağırlıklı olarak 2014, ve 2015 tir. İlaçlarımızı soğuk zincir bozulmadan buzdolabında saklandı. ilgilenenler lütfen özel mesajla bağlantıya geçsin, telefonunuzu verirseniz arayıp bağlantıya geçebilirim.

Not: Kâr amacı güdülmemektedir. Pozitif sonuç aldığımız için elimizde olan ilaçlarımızı aldığımız fiyat üzerinden vermek istiyoruz.

canım ben almak istiyorum lütfen elindeki ilaçları kimseye verme drum bana reçetemi bu pazartesi yazacak. hangileri uyuyorsa ben alıcam. maddi olarak çok sıkışığım inşallah kimse almamıştır. ben rapor alamıyorum sana nasıl ulaşacağım

dur bakalım hemen niye karamsarlığa kapılıyosun canım? çok ümitlenme çok da ümitsizliğe kapılma...İnşallah hayırlısıyla tutar aşılaman güselim, hayal kırıklığı yaşamazsın inşallah benim gibi... hayırlı haberlerini bekliyoruz:34:

inşaallah canım yaa merak ediyorum heyecanlanıyorum sonra diyorum aman diğer aylar gibi olmayacak işte:(... inşaallah hep birlikte birbirimize hayırlı haberleri veririz cnm

merhaba güzelim. sıkma canını her şey olacağına varır.inşallah aşılaman hayırlısıyla gerçekleşir. ve pozitifi görürsün..ama şimdiden canını sıkıp moralini bozma, dozajını yükseltmiş dr, inşallah bu sefer yumoşlar büyür hayırlısıyla..Allah yardımcın olsun..:34:

canım inş yumoşlar büyürde bebiş olurrr :D hepimizin göbişler dolarr :D

kızlar bişey sorcamm sizin aşılama zamanında yumoşlar büyürken bi farklilikk oluyomudu mesela kasıkta ağrı ne bileyim daha farklı şeyleerr vs.vs..... beni bilgilendirimisnzz ...

kızlar bişey sorcamm sizin aşılama zamanında yumoşlar büyürken bi farklilikk oluyomudu mesela kasıkta ağrı ne bileyim daha farklı şeyleerr vs.vs..... beni bilgilendirimisnzz ...

ben o ağrıları çatlatma iğnesi olduğumda hissetmiştim. ama belki yumoş büyüdügünde de olabilir.

Back