Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bir de bilerek düşük doz başlıyorlar duruma göre artırıyorlar.direk yüksek doz verirlerse OHSS gibi bir rahatsızlığa yol açabiliyormuş bu iğneler.çok ciddi bi hastalık bu.yumurtalıkların aşırı uyarılması.o yüzden sen içini ferah tut.bakalım benim de cts günü belli olacak ne boydalar die.bu arada sen kaç gün iğne olup da kontrole gitmiştin?ben 5 iğne olduktan sonra ilk kontrolümü olacam merak ettim.
kızlar merhaba az önce hastaneden geldim .. ultrason kont. yumurtalarda hiç bi değişiklik yok gonel-f kullanıyorum 75 ml .. dozajı yükseltti şimdi 122.5 ml yaptı cuma günü tekrardan kontrale gidicem birazcık morelim bozuldu cumaya kadar büyücek mi acaba offf( büyümezse iptal olucak galiba aşılama
![]()
7-8 ay önce yaptırmıştık öncekini. yine aynı yerde aynı kişi değerlendirdi.![]()
canım benim ya kendime üzülmekten sana bir şey diyemedim. hakkımızda hayırlısı olsun. ne güzel güçlü bir kadınsın. yeniden başlayabileceksin. bir gün mutlaka olacak
bende menogo kullanıyordum .dozu 75 idi.6 gün bu şekilde vuruldum 3 gün de 150 ye yükseltik.yumurtalarım büyümedi.aşılamam iptal oldu.bir sonrakini 150 ile başlıycaz.inşallah seninkiler büyür
hayırlısı şimdide tutucak mı tutmucakmıyı geçtim büyücek mi büyümücekmi telaşı varr yaww nedir bu çektiğimzz allahım daha fazla çektirmez inşş ...
canım saol ama doktor hiç bişey sölemiyo uyuz etti benii sadece dozajjı yükseltelim dedi o kadar ... bende dedim bişeymi var diye yok dedii. stres yapmak istemiyorum ama bu doktorlar insanı sters yapıoo( bakalım dozajı yuksaltelim ne olucakk hayırlısı herşeyinn ..
canım benim de içime karamsarlık düştü olmayacakmış gibi geliyo... çok umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum... bakalım zaman ne gösterecekk...
moralini sakın bozma canım,inşallah ikinci de tutacak senin.stres olumsuz etkiliyo biliyosun.
umudunu kaybetmek yok.bu yola başladık,güçlü olmamız gerekiyo.hayırlısını iste Allah'tan...
dur bakalım hemen niye karamsarlığa kapılıyosun canım? çok ümitlenme çok da ümitsizliğe kapılma...İnşallah hayırlısıyla tutar aşılaman güselim, hayal kırıklığı yaşamazsın inşallah benim gibi... hayırlı haberlerini bekliyoruz![]()
merhaba güzelim. sıkma canını her şey olacağına varır.inşallah aşılaman hayırlısıyla gerçekleşir. ve pozitifi görürsün..ama şimdiden canını sıkıp moralini bozma, dozajını yükseltmiş dr, inşallah bu sefer yumoşlar büyür hayırlısıyla..Allah yardımcın olsun..![]()
kızlar bişey sorcamm sizin aşılama zamanında yumoşlar büyürken bi farklilikk oluyomudu mesela kasıkta ağrı ne bileyim daha farklı şeyleerr vs.vs..... beni bilgilendirimisnzz ...