Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

geçmiş olsun canım allah sabır versin tabikide senin yasadıgın cok zor bi durum ama her şey allahtan gelende gidende rabbim şifa versin.. inşallah..

SELAM KIZLAR...

uzun zamandır yazamıyorum 2. aşılamam tek yumurta ile tutumamıştı bu ay ilk defa gonal f ve menegon adlı iğneleri kullandım vee

6 adet sağlıklı yumurtam var bugün adetten sonra 12. günüm birazdan aşılama için gidiyoruz RAbbim her şeyin hayırlısını versi

hep birlikte inşaallah....

çok sevindim inşallah bu defa tutar aşılaman benimde ilki tutmamıştı kısmetse iğnelere başlayacağız

ikinci aşılamanın sonucuna göre tüpe gececez.ama haziran yada temmuz u beklicez.çok hormon aldım.4 kilo aldım 1 ayda.ömrümde görmedigim kiloya ulaştım.moralim çok bozuk

ya ben de tam 3 kilo aldım bu gonal f ile yaa. ve işin kötü yanı çok rahat kilo verebilen biri iken veremiyorum.

maalesef....olmadı arkadaşlar yine olmadı..2 aşılama da negatif.aşılamanın 11.günüydü adet oldum...tüp bebeğe geçiyoruz artık...

ya ben de tam 3 kilo aldım bu gonal f ile yaa. ve işin kötü yanı çok rahat kilo verebilen biri iken veremiyorum.

bana doktor bir ilaç verdim kilo almayım diye formumu korumam için onu kullanıyorum ben sizlere böyle bir ilaç verdilermi?

bana doktor bir ilaç verdim kilo almayım diye formumu korumam için onu kullanıyorum ben sizlere böyle bir ilaç verdilermi?

bende menagon kullandım 5 tane 2 yumurtam tam gelişti diğer ikisi büyümeden aşılama yapıldı bana tuttu ama düşük yaptım canım bende 1 ayda 4 kilo aldım ve 3 aydır ne yapsam veremiyorum kilomu hangi ilacı verdi doktorun sana sakıncası yoksa yazabilirmisin canım

maalesef....olmadı arkadaşlar yine olmadı..2 aşılama da negatif.aşılamanın 11.günüydü adet oldum...tüp bebeğe geçiyoruz artık...

tatlım çokkk üzüldüm inanki çok iyi anlıyorum seni moralini yüksek tut aşılama olmadı tüp bebekle kavuşursun bebeğine inşallah allah yardımcın olsun ben adet olmadım daha durumum biraz karışık ilk yaptığım test pozitif yani çift çizgi çıktı 3 gün sonra tekrar yaptım tek çizgi doktoruma söyledim hcg ni ver dedi yarın verecem adetim hiç bukadar geçikmezdi 25 günde bir oluyorum bu ay geçikti bebek yoktur diye kan vermekte istemiyorum inş bir problemle karşılaşmam korkuyorum ama rabbim büyük gebe değilsem inş hemen adet olurum çıkan ve sonradan çıkmayan çizgi tedirgin etti beni

ilaçın ismini yazmayım doktora sormadan kullanım olabilir ve sonuçuda kötü olabilir .

ilaçın ismini yazmayım doktora sormadan kullanım olabilir ve sonuçuda kötü olabilir .

hımmm ben kendi doktoruma danışacaktım tabiki bebek için uğraşırken asla bilmediğim ilaç kullanamam bitki çayı bile içmiyorum inanki yanlış etki olmasın diye elimden geldiği kadar ağrı kesici bile kullanmıyorum yani çok dikkatliyim ismini öğrensem kendi doktoruma danışacaktım kullanabilirmiyim diye ben doktorumla kilo konusunu hiç konuşmadım çünkü sana özelden nasıl ulaşırım acaba?

özel mesaj attım size oraya yazdım ilaçın adını

canım rabbim sana sabır versin zor bi durum ama inşallah hepimiz bebklerimizi inşallah rabbimin izniyle kucaklarımıza alıcaz....

ya ben de tam 3 kilo aldım bu gonal f ile yaa. Ve işin kötü yanı çok rahat kilo verebilen biri iken veremiyorum.

iğneler kilomu aldırıyor ayy tırstım ben ya zaten fazlam var Yandık desene bende 4 ay klomen kulandım kilo almadım şişlk oldu gecti sonra ayy off napcam ben ya (

hayırlı olsun canım benim hadi inşallah hamiş haberlerini alırız inşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…