Kizlar merhaba. Neler yasadim neler su bir haftada. sali gunu degerim 600 e dusunce doktorum eve cikardi beni. Sanirim kendi dusecek dedi. sevindik tabii. Pers gunu kontrole gittim degerim iki katina cikti doktorum ameliyat dedi. dun sabah ameliyat oldum. sol tupumu aldilar. kanama baslamis almak zorunda kalmislar. ama her seyde bir hayir var. bu ameliyatla tuplerimde sorun oldugunu anladik. aslnda tuplerim acikmis ama normalden daha uzunmus. bebek olusuyor fakat tuplerden rahime gecis yapamamis. sol tupum normalde puruzsuz olmasi gerekirken girintili cikintiliymis.sag tupe bakmislar o da oyleymis. buyuk ihtimal uzun oldugu ve boyle girintili cikintili oldugu icin bebek takiliyor buralara dedi. eger boyle olmasaydi bunlari ogrenme ihtimalimiz olmayacakti. yine hamile kalirmisim ama dis gebelik riski varmis. O yuzden en mantklisi tup bebek onda dis gebelik olmasi daha dusuk. simdi bi 5-6 ay dinlenip tup bebek yapacagiz. doktorum tup bebek olma olasilgi senin icin yuksek cunku baska hicbir problemin yok yumurtlaman cok guzel dedi. oyle iste. olmayan arkadaslar sakin uzulmeyin. bu sureci yasamak cok daha zor. Ama bunda da bir hayir varmis gormus olduk. Artik daha umitliyim..
geçmiş olsun canım allah sabır versin tabikide senin yasadıgın cok zor bi durum ama her şey allahtan gelende gidende rabbim şifa versin.. inşallah..
elimde ilk aşılamadan kalan gonal f ler vardı.ikinci aşılamada ikinci rapor çıktı.bu sefer menagon yazdı doktor.ama ben yine gonal f kullandım.yani elimde gonal f kalmadı.sadece tekli küçük kutu kaldı.bi tane hiç açılmamış menagon var .bir de bu ay 9 gün iğne oldum o yüzden açılmış 2 tane kullanılmış menagon var.3 dozu duruyo.işe yarar mı bilmem.tüp bebek raporu ayrıca çıkacak ya.gerek kalmaz diye düşünüyorum.bu arada çapada rapor almak kaç gün.benim aşılama olmaz die düşünüyorum.adetliyken mi gitcem olmadı dicem.yoksa kan testi ile mi ispatlıcam tutmadıgı?tekrar muayene ediolar mı rapor vermek için?biraz anlatsana süreci[/QU
canım ben adet olunca gittim.önceden de test yaparsan çıkmazsa ki inşallah tutar.gider söylersin birşey ispatlamana gerek yok.onlar zaten burda mı yapacaksın tüp bebeği diye soruyorlar dısarda yaparsan daha çabuk çıkıyormuş rapor.10 günde çıkyor rapor zaten.benim kurula girdiği için 20 gün sürdü.
ilaçlar raporla veriliyor ama bizim doktor elinde varsa onuda kullanırız dedi çünkü tüp bebek için 3000 üniteye kadar ilaç veriyoır devlet.
ayrıca elindeki ilaç bitmeden yeni ilaç veremiyor eczane yazılsa dahi.bizim mesela sistemde 1 nisana kadar ilaç verilmiyor dedi eczane.bizde ücretli alalım dedik tamam dediler 1 nisandan sonra ücreti geri iade ediyor
gerçe ben daha adet olamadığım için başalayamıyoruz.
çok sevindim inşallah bu defa tutar aşılaman benimde ilki tutmamıştı kısmetse iğnelere başlayacağızSELAM KIZLAR...
uzun zamandır yazamıyorum 2. aşılamam tek yumurta ile tutumamıştı bu ay ilk defa gonal f ve menegon adlı iğneleri kullandım vee
6 adet sağlıklı yumurtam var bugün adetten sonra 12. günüm birazdan aşılama için gidiyoruz RAbbim her şeyin hayırlısını versi
hep birlikte inşaallah....
ikinci aşılamanın sonucuna göre tüpe gececez.ama haziran yada temmuz u beklicez.çok hormon aldım.4 kilo aldım 1 ayda.ömrümde görmedigim kiloya ulaştım.moralim çok bozuk
ya ben de tam 3 kilo aldım bu gonal f ile yaa. ve işin kötü yanı çok rahat kilo verebilen biri iken veremiyorum.
bana doktor bir ilaç verdim kilo almayım diye formumu korumam için onu kullanıyorum ben sizlere böyle bir ilaç verdilermi?
maalesef....olmadı arkadaşlar yine olmadı..2 aşılama da negatif.aşılamanın 11.günüydü adet oldum...tüp bebeğe geçiyoruz artık...
maalesef....olmadı arkadaşlar yine olmadı..2 aşılama da negatif.aşılamanın 11.günüydü adet oldum...tüp bebeğe geçiyoruz artık...[/QUOTE
nazcım çok üzüldüm canımallah hakkımızda hayırlısını versin inşallah tüp bebekle kavuşursun bebeğine..üzülmemen gerektiğini söyleyeceğim ama elbet üzüleceksin çok zor bir sürec canım allah yardımcın olsun,allah hepimizin yardımcısı olsun...
bende menagon kullandım 5 tane 2 yumurtam tam gelişti diğer ikisi büyümeden aşılama yapıldı bana tuttu ama düşük yaptım canım bende 1 ayda 4 kilo aldım ve 3 aydır ne yapsam veremiyorum kilomu hangi ilacı verdi doktorun sana sakıncası yoksa yazabilirmisin canım
bana doktor bir ilaç verdim kilo almayım diye formumu korumam için onu kullanıyorum ben sizlere böyle bir ilaç verdilermi?
ilaçın ismini yazmayım doktora sormadan kullanım olabilir ve sonuçuda kötü olabilir .
hımmm ben kendi doktoruma danışacaktım tabiki bebek için uğraşırken asla bilmediğim ilaç kullanamam bitki çayı bile içmiyorum inanki yanlış etki olmasın diye elimden geldiği kadar ağrı kesici bile kullanmıyorum yani çok dikkatliyim ismini öğrensem kendi doktoruma danışacaktım kullanabilirmiyim diye ben doktorumla kilo konusunu hiç konuşmadım çünkü sana özelden nasıl ulaşırım acaba?
maalesef....olmadı arkadaşlar yine olmadı..2 aşılama da negatif.aşılamanın 11.günüydü adet oldum...tüp bebeğe geçiyoruz artık...
ya ben de tam 3 kilo aldım bu gonal f ile yaa. Ve işin kötü yanı çok rahat kilo verebilen biri iken veremiyorum.
selam kızlar...
Uzun zamandır yazamıyorum 2. Aşılamam tek yumurta ile tutumamıştı bu ay ilk defa gonal f ve menegon adlı iğneleri kullandım vee
6 adet sağlıklı yumurtam var bugün adetten sonra 12. Günüm birazdan aşılama için gidiyoruz rabbim her şeyin hayırlısını versi
hep birlikte inşaallah....
özel mesaj attım size oraya yazdım ilaçın adını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?