• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:43::43::43::43::43: kızlar bu aşılama tutmadı sabah test yaptım negatif çıktı. öğlenleğin de kırmızılar geldi aşılamanın 14. günüydü... doktorumu aradım adet bitiminde çağırdı yine mi aşılama yapacak bilmiyorum... yaaa bi de maddi yönden de sıkıntıya sokar eğer bu ay da aşılama olursa bilmiyorum ne yapacağım çok üzüldüm ya çok istemiştim:43::43:

:43::43::43::43::43: Kızlar bu aşılama tutmadı sabah test yaptım negatif çıktı. öğlenleğin de kırmızılar geldi aşılamanın 14. Günüydü... Doktorumu aradım adet bitiminde çağırdı yine mi aşılama yapacak bilmiyorum... Yaaa bi de maddi yönden de sıkıntıya sokar eğer bu ay da aşılama olursa bilmiyorum ne yapacağım çok üzüldüm ya çok istemiştim:43::43:

canım cok üzüldüm :( üzülme diyemiyecegim biliorum insan cok kötü olio ama hayırlısı böleymiş canım benim inşallah bigü bizde bebişleirmizi alıcaz kucagımıza .....rabbim negatif sonuc alanlara sabır versin.. Ben foruma bile girmek istemedim günlerce :(...

Ya kızlar benim yine enteresan şeyler olmaya başladı. Ayın 6 sında test yapmıştım ya, 22 çıkmıştı. neyse doktorum yükselir daha yeni bekleyelim demişti. Ben de bekledim. Hadi bakalım 10 unda adet oldum. :( Hadi hayırlısı yine kimyasal gebelik dedim.. Bugün gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. Hemen kan testi yaptrdım, bu sefer de 280 ... Allah'ım niye yükseldi ki değer. Dış gebelik olabilir mi. Valla o kadar korkuyorum ki. Amaaannn şunu da atlatayım bir süre aşılama falan düşünmüycem. İlki de böyle oldu, ama değer düşmüştü onda. Bunda neden yükselmiş olabilir. Gebelik yok biliyorum, çünkü sanırım değerin daha yüksek olması lazım normalde. Kafam karıştı. Fikri olan varsa lütfen cevap yazsınnn..... :(((((((((

Ya kızlar benim yine enteresan şeyler olmaya başladı. Ayın 6 sında test yapmıştım ya, 22 çıkmıştı. neyse doktorum yükselir daha yeni bekleyelim demişti. Ben de bekledim. Hadi bakalım 10 unda adet oldum. :( Hadi hayırlısı yine kimyasal gebelik dedim.. Bugün gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. Hemen kan testi yaptrdım, bu sefer de 280 ... Allah'ım niye yükseldi ki değer. Dış gebelik olabilir mi. Valla o kadar korkuyorum ki. Amaaannn şunu da atlatayım bir süre aşılama falan düşünmüycem. İlki de böyle oldu, ama değer düşmüştü onda. Bunda neden yükselmiş olabilir. Gebelik yok biliyorum, çünkü sanırım değerin daha yüksek olması lazım normalde. Kafam karıştı. Fikri olan varsa lütfen cevap yazsınnn..... :(((((((((

hemen doktorunu ara bence...hamile olabilirsin...hamilelikte kanamanın çeşitleri var..eğer kanaman devam ediyorsa doktora başvurmalısın...değerin çok iyi çünkü...herneyse ne olduğunu hemen öğrenmelisin...geçmiş olsunn canım...cep numaran olsa bende çok tan aramıştım seni çoktaannnn...

Son düzenleme:
Ya canım benim normal adetim var şu an. Geçenki düşükte çok gelmişti ve ağrılıydı baya. Uzun da sürmüştü. Bu normal adet işte. Hamilelik mi dış gebelik mi anlamadım. Ama ben değeri düşük gelir diye düşündüm. Hani adet olduktan sonra daha önce düşmüştü değerim çünkü. bugün adetin 3. günü ve değerim 280. Yarın doktora gideceğim. Bilmiyorum bekleyelim der herhalde. Anlamadım gitti.
Valla ne zor işler bunlar. Tutmayan arkadaşlar hiç üzülmesin. Bak neleri var bu işlerin. Bak nelerle uğraşıyoruz. Var mı yok mu belli değil. Dua edin olur mu. Şimdi en çok buna ihtiyacım var...

Ya canım benim normal adetim var şu an. Geçenki düşükte çok gelmişti ve ağrılıydı baya. Uzun da sürmüştü. Bu normal adet işte. Hamilelik mi dış gebelik mi anlamadım. Ama ben değeri düşük gelir diye düşündüm. Hani adet olduktan sonra daha önce düşmüştü değerim çünkü. bugün adetin 3. günü ve değerim 280. Yarın doktora gideceğim. Bilmiyorum bekleyelim der herhalde. Anlamadım gitti.
Valla ne zor işler bunlar. Tutmayan arkadaşlar hiç üzülmesin. Bak neleri var bu işlerin. Bak nelerle uğraşıyoruz. Var mı yok mu belli değil. Dua edin olur mu. Şimdi en çok buna ihtiyacım var...

tabiki de sen en doğrusunu bilirsin cancaazım da ben meraklandım şimdi senin için...hiç değilse doktorunu arasaydın be canım...yarım çok geç olmasın...seni tedirgin etmek istemiyorum elbette...benim bir arkdaşım önce gebelik testinde hamile olduğunu öğrendi sonra da bir hafta adet gördü...hastanede yattı bir hafta...seni korkutmak istemiyorum hiç...karıştığımı düşünme olur mu ne haddime...sadece korktum senin için...

tabiki de sen en doğrusunu bilirsin cancaazım da ben meraklandım şimdi senin için...hiç değilse doktorunu arasaydın be canım...yarım çok geç olmasın...seni tedirgin etmek istemiyorum elbette...benim bir arkdaşım önce gebelik testinde hamile olduğunu öğrendi sonra da bir hafta adet gördü...hastanede yattı bir hafta...seni korkutmak istemiyorum hiç...karıştığımı düşünme olur mu ne haddime...sadece korktum senin için...

est. canım öyle bir şey düşünmedim ben. Doktorun numarası yok bende. Ancak yarın arayabilirim. Dedim ya ben adet olunca öyle bi rahatladım ki, nasıl olsa düşüyor, daha önce de yaşadım ya bu süreci biliyorum. Ama şimdi korktum yarın sabah hemen doktora gideceğim inş. Bence olmayacaksa da düşsün çünkü kendimi ben buna çok alıştırdım. Sadece böyle ameliyatlı şeylere gerek kalmasın. Dediğim gibi çok da uğraşmıycam artık. Baksana diretince neler geliyor başıma. Biraz akışına bırakacağım artık.. Hayırlısı..

selam kızlar ...

1 martta 2. aşılamamı olmuştum doktorum 13 ünde gel dedi karnım ağrıyor olmadı biliyorummm :(( ama aklımda kalmasın diye yarın kan vereceğim...

zaten 1 tanecik yumurtam vardı :(

daha ne kadar bekleyeceğiz rabbimm....sen bizlere dayanma gücü ver tek dileğim bu ...

artık iyice tüp bebeği düşünür oldum :(... umarım sizlerden güzel haberler alırız

merhaba kızlar gecmişe hiç bakmadım şimdi direk size yazıyorum.çok uzun zamandır giremedim.ailem burdaydı.onlarla ilgilendim. yeni gittiler.benim 2. aşılama biliyorsunuz.iğnemin 9.günü dündü.bugün kontrolüm vardı.20 mm tek yumurtam oluşmuş.cuma günü aşılamam var.haber veriyim dedim.şimdi gecmişe bi bakıcam.inş güzel haberler vardır.

merhaba kızlar gecmişe hiç bakmadım şimdi direk size yazıyorum.çok uzun zamandır giremedim.ailem burdaydı.onlarla ilgilendim. Yeni gittiler.benim 2. Aşılama biliyorsunuz.iğnemin 9.günü dündü.bugün kontrolüm vardı.20 mm tek yumurtam oluşmuş.cuma günü aşılamam var.haber veriyim dedim.şimdi gecmişe bi bakıcam.inş güzel haberler vardır.

hayırlı olsun canm inşallah .. Hoşgeldin... Rabbim yüzmüzü güldürsün...:43:

ya kızlar benim yine enteresan şeyler olmaya başladı. Ayın 6 sında test yapmıştım ya, 22 çıkmıştı. Neyse doktorum yükselir daha yeni bekleyelim demişti. Ben de bekledim. Hadi bakalım 10 unda adet oldum. :( hadi hayırlısı yine kimyasal gebelik dedim.. Bugün gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. Hemen kan testi yaptrdım, bu sefer de 280 ... Allah'ım niye yükseldi ki değer. Dış gebelik olabilir mi. Valla o kadar korkuyorum ki. Amaaannn şunu da atlatayım bir süre aşılama falan düşünmüycem. Ilki de böyle oldu, ama değer düşmüştü onda. Bunda neden yükselmiş olabilir. Gebelik yok biliyorum, çünkü sanırım değerin daha yüksek olması lazım normalde. Kafam karıştı. Fikri olan varsa lütfen cevap yazsınnn..... :(((((((((

ya doktorunu aradınmı cok merag ettim dün okuyunca yazını inşallah dıs gebelik vs deidir hamilesindir dıs gebelikte deger yükselirmi ki ??

ya doktorunu aradınmı cok merag ettim dün okuyunca yazını inşallah dıs gebelik vs deidir hamilesindir dıs gebelikte deger yükselirmi ki ??

Canım ya ne olduğunu biz de tam bilmiyoruz. Salı günü test yaptığımda 280 çıkmıştı ya, doktoru aradım iki gün sonra tekrar yap dedi. 560 ve üstü olursa sağlıklı gebelik dedi. Dün yaptım, hadeeee 750 çıktı :)) Şaka gibi, adetim bitti. Bugün doktora gittim, üstüne görme olabilir dedi. ama kese henüz gözükmez dedi. Yarın bakalım değer iki katına çıkacak mı tekrar test yaptıracağım. Pazartesi doktora gideceğim. Ama dış gebelik olsa değer yükselse de az yükselirmiş, yani 280 ken, iki gün sonra örneğin 350 falan olsa sağlıksız. İlk gebeliğim öyleydi benim. Kendiliğinden düştü. Beni ve aynı zamanda doktoru tedirgin eden tek şey hasta olmuş olmam. Bir de son adet tarihime göre bir hesap yaptı, sanırım şimdiki değer için söyledi bunu, pek uyuşmuyor dedi. Geç döllenme ya da yerleşme olabilir mi diye de sormak hiç aklıma gelmedi. Değer böyle normal yükselirken, birden dış gebeliğe çevirebilir mi dedim, çok çok düşük bir ihtimal dedi. Genelde böyle sağlıklı ilerler dedi. Bir de dış gebelikte ağrı oluyor sanırım, doktor sordu çünkü ağrın var mı diye. Ağrım da hiç yok. Şu an beklemekten başka çare yok. Yani sağlıklı mı değil mi hiç bilmiyoruz. Bundan sonrasi ,aslında her süreç Rabbim'e kalmış. Kızlar siz de sakın diretmeyin illa olacak diye. Bakın böyle belirsizlikler çok daha zor. Ben de kafaya çok takıyordum. Ne oldu bakın, şimdi daha çaresizim sanki. Ama artık akışına bıraktım,. İnş bebeğim tutunur, sağlıklıdır, ama değilse de kendimi hiç üzmeyeceğim. Rabbim'in bildiği bizim akıl erdiremediğimiz muhakkak bir hayır vardır. Rabbim isteyen herkese versin. Elbette kucaklarımızı boş bırakmasın hiçbirimizin. Ama nasibin de önüne geçilmiyor. Rahat olun. Yoksa kendimize zarar veriyoruz. Yeri geliyor bazen isyana kadar gidebiliyor farkına varmadan Allah korusun. Böyle işte. Off çok uzun yazmışım. Kusura bakmayın..:) Olumlu ya da olumsuz ne olursa haber veririm inş. Duanızda unutmayın beni. Çünkü ben de sizi unutmayacağım inş. :)

Canım ya ne olduğunu biz de tam bilmiyoruz. Salı günü test yaptığımda 280 çıkmıştı ya, doktoru aradım iki gün sonra tekrar yap dedi. 560 ve üstü olursa sağlıklı gebelik dedi. Dün yaptım, hadeeee 750 çıktı :)) Şaka gibi, adetim bitti. Bugün doktora gittim, üstüne görme olabilir dedi. ama kese henüz gözükmez dedi. Yarın bakalım değer iki katına çıkacak mı tekrar test yaptıracağım. Pazartesi doktora gideceğim. Ama dış gebelik olsa değer yükselse de az yükselirmiş, yani 280 ken, iki gün sonra örneğin 350 falan olsa sağlıksız. İlk gebeliğim öyleydi benim. Kendiliğinden düştü. Beni ve aynı zamanda doktoru tedirgin eden tek şey hasta olmuş olmam. Bir de son adet tarihime göre bir hesap yaptı, sanırım şimdiki değer için söyledi bunu, pek uyuşmuyor dedi. Geç döllenme ya da yerleşme olabilir mi diye de sormak hiç aklıma gelmedi. Değer böyle normal yükselirken, birden dış gebeliğe çevirebilir mi dedim, çok çok düşük bir ihtimal dedi. Genelde böyle sağlıklı ilerler dedi. Bir de dış gebelikte ağrı oluyor sanırım, doktor sordu çünkü ağrın var mı diye. Ağrım da hiç yok. Şu an beklemekten başka çare yok. Yani sağlıklı mı değil mi hiç bilmiyoruz. Bundan sonrasi ,aslında her süreç Rabbim'e kalmış. Kızlar siz de sakın diretmeyin illa olacak diye. Bakın böyle belirsizlikler çok daha zor. Ben de kafaya çok takıyordum. Ne oldu bakın, şimdi daha çaresizim sanki. Ama artık akışına bıraktım,. İnş bebeğim tutunur, sağlıklıdır, ama değilse de kendimi hiç üzmeyeceğim. Rabbim'in bildiği bizim akıl erdiremediğimiz muhakkak bir hayır vardır. Rabbim isteyen herkese versin. Elbette kucaklarımızı boş bırakmasın hiçbirimizin. Ama nasibin de önüne geçilmiyor. Rahat olun. Yoksa kendimize zarar veriyoruz. Yeri geliyor bazen isyana kadar gidebiliyor farkına varmadan Allah korusun. Böyle işte. Off çok uzun yazmışım. Kusura bakmayın..:) Olumlu ya da olumsuz ne olursa haber veririm inş. Duanızda unutmayın beni. Çünkü ben de sizi unutmayacağım inş. :)

canım içini ferah tut...inş ben inanıyorum ki bebegin seninle...:49:

hayırlısı olsun canm yazını okuyunca cok sevndim inşallah bebişin sneinle:49: saglıklıdır bitanem..... oh şükür ya güselşeyler duymak ümidimi kazanmamı saglıo teşekürler :16:

selam kızlar uzun zamandır takip ediyorum sayfayı yeni arkadaşlar katılmış aramıza allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah ... aralıktaki ilk aşılamam düşükle sonuçlanmıştı bazı arkadaşlar hatırlar belki şu anda adetime 1 hafta var spora başladım biraz ağır geliyor diye test yapayım dedim olmadığından emin birşekilde test yapayım zaten yoktur sporu bırakmam diye düşünürken çift çizgiyi gördümmmm :)) hala şoktayım hhiç ümidim yoktu ve gelecek ay aşılama için hazırlanıyordum iğnelerim buzdolabında bekliyor :) kendiliğinden oldu inşallah adetimin son günü hcg verecem ona göre doktora gidecem ayın 24 dünde vermeyi düşünüyorum çünkü önceki gebeliğimde seviye 700 den sonra hızlı bir şekilde düşmeye başladı ve evde düşük yaptım kürtaj olmadan ...inşallah herşey yolundadır kanımda seviye 1000 çıkarda doktora gittiğim gibi keseyi ve bebeğimi görürüm dua edin lütfen ve sakın ümidinizi yitirmeyin ben aşılamasız gebe kalamam diyodum oldu :)

selam kızlar uzun zamandır takip ediyorum sayfayı yeni arkadaşlar katılmış aramıza allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah ... Aralıktaki ilk aşılamam düşükle sonuçlanmıştı bazı arkadaşlar hatırlar belki şu anda adetime 1 hafta var spora başladım biraz ağır geliyor diye test yapayım dedim olmadığından emin birşekilde test yapayım zaten yoktur sporu bırakmam diye düşünürken çift çizgiyi gördümmmm :)) hala şoktayım hhiç ümidim yoktu ve gelecek ay aşılama için hazırlanıyordum iğnelerim buzdolabında bekliyor :) kendiliğinden oldu inşallah adetimin son günü hcg verecem ona göre doktora gidecem ayın 24 dünde vermeyi düşünüyorum çünkü önceki gebeliğimde seviye 700 den sonra hızlı bir şekilde düşmeye başladı ve evde düşük yaptım kürtaj olmadan ...inşallah herşey yolundadır kanımda seviye 1000 çıkarda doktora gittiğim gibi keseyi ve bebeğimi görürüm dua edin lütfen ve sakın ümidinizi yitirmeyin ben aşılamasız gebe kalamam diyodum oldu :)

hayırlısı olsun canımm inşallahh hamilesindir:49: Bebişini görürsün inşallahh... Cok sevindim alah analı babalı saglıklı hayırlı evlat eylesin onu inşallah.....:16: :25:

hayırlısı olsun canımm inşallahh hamilesindir:49: Bebişini görürsün inşallahh... Cok sevindim alah analı babalı saglıklı hayırlı evlat eylesin onu inşallah.....:16: :25:

inşallah canım şu 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum :) düşükle sonlanan gebeliğimde hcg 780 üstüne çıkmamıştı :( o durumu yaşamamak için biraz daha bekleyecem 1000 üstünde kese ve bebek görünüyomuş doktorum söylemişti eğer değeri 1000 üstü çıkarsa hemen ultrason için gidecem doktora gelişmeleri yazarım size allah hepimizin yardımcısı olsun en kısa zamanda bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallahh amin...

inşallah canım şu 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum :) düşükle sonlanan gebeliğimde hcg 780 üstüne çıkmamıştı :( o durumu yaşamamak için biraz daha bekleyecem 1000 üstünde kese ve bebek görünüyomuş doktorum söylemişti eğer değeri 1000 üstü çıkarsa hemen ultrason için gidecem doktora gelişmeleri yazarım size allah hepimizin yardımcısı olsun en kısa zamanda bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallahh amin...

aylin süpersin...çok sevindim..maşallah vucudun gebe kalmaya çok elverişli..hiç umutsuz olma.bence bu sefer oldu.:34:

Arkadaslar size bu satirlari hastane odasindan yaziyorum. dun gebelik testim 1235 cikti. dis gebelik suphesi artti tabii. Pazartesi bekleyemeden gece dortte agriyla hastaneye geldim.hemen yatirdilar.simdi takipteyim. ameliyat gerekirse yapacaklar. ama ins gerekmez. Dualarinizi esirgemeyin olur mu.degerim bugun 1133 e dusmus. bakalim bizi daha neler bekliyor.:-):-) hrkese selamlar...

Back