Canım ya ne olduğunu biz de tam bilmiyoruz. Salı günü test yaptığımda 280 çıkmıştı ya, doktoru aradım iki gün sonra tekrar yap dedi. 560 ve üstü olursa sağlıklı gebelik dedi. Dün yaptım, hadeeee 750 çıktı :)) Şaka gibi, adetim bitti. Bugün doktora gittim, üstüne görme olabilir dedi. ama kese henüz gözükmez dedi. Yarın bakalım değer iki katına çıkacak mı tekrar test yaptıracağım. Pazartesi doktora gideceğim. Ama dış gebelik olsa değer yükselse de az yükselirmiş, yani 280 ken, iki gün sonra örneğin 350 falan olsa sağlıksız. İlk gebeliğim öyleydi benim. Kendiliğinden düştü. Beni ve aynı zamanda doktoru tedirgin eden tek şey hasta olmuş olmam. Bir de son adet tarihime göre bir hesap yaptı, sanırım şimdiki değer için söyledi bunu, pek uyuşmuyor dedi. Geç döllenme ya da yerleşme olabilir mi diye de sormak hiç aklıma gelmedi. Değer böyle normal yükselirken, birden dış gebeliğe çevirebilir mi dedim, çok çok düşük bir ihtimal dedi. Genelde böyle sağlıklı ilerler dedi. Bir de dış gebelikte ağrı oluyor sanırım, doktor sordu çünkü ağrın var mı diye. Ağrım da hiç yok. Şu an beklemekten başka çare yok. Yani sağlıklı mı değil mi hiç bilmiyoruz. Bundan sonrasi ,aslında her süreç Rabbim'e kalmış. Kızlar siz de sakın diretmeyin illa olacak diye. Bakın böyle belirsizlikler çok daha zor. Ben de kafaya çok takıyordum. Ne oldu bakın, şimdi daha çaresizim sanki. Ama artık akışına bıraktım,. İnş bebeğim tutunur, sağlıklıdır, ama değilse de kendimi hiç üzmeyeceğim. Rabbim'in bildiği bizim akıl erdiremediğimiz muhakkak bir hayır vardır. Rabbim isteyen herkese versin. Elbette kucaklarımızı boş bırakmasın hiçbirimizin. Ama nasibin de önüne geçilmiyor. Rahat olun. Yoksa kendimize zarar veriyoruz. Yeri geliyor bazen isyana kadar gidebiliyor farkına varmadan Allah korusun. Böyle işte. Off çok uzun yazmışım. Kusura bakmayın..:) Olumlu ya da olumsuz ne olursa haber veririm inş. Duanızda unutmayın beni. Çünkü ben de sizi unutmayacağım inş. :)