• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar hamileyim ikinci aşılamaya gerek kalmadı rabbime şükür hcg 1601 çıktı kese göründü 1 hafta sonrada kalp atışlarını duyacaz inş doktorum herşey yolunda dedi allahım hepinize nasip etsin inşallah dualarım hepinizle ..

kızlar hamileyim ikinci aşılamaya gerek kalmadı rabbime şükür hcg 1601 çıktı kese göründü 1 hafta sonrada kalp atışlarını duyacaz inş doktorum herşey yolunda dedi allahım hepinize nasip etsin inşallah dualarım hepinizle ..

hayırlı olsun canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah... benm yok bişe geldi gene kırmızı kart :( maşalah barekallah değerin de cok iyi rabbim aglıklı sıhhatli hayırlı bi evlat versin inşalah..

aylincimmm ben de ilk aşılamadan sonra kimyasal gebelik yaşadım..çok şükür ben de hamileyim...2. deneme için planlar yaparkennn aşılama mı tüp bebek mi diye düşünürken...benimle bebişim...benim de değrimm 644.02 çıktı bizde bu pazartesi değil ondan sonraki pazartesi gidiyoruzzz doktoraaa...hayırlısıı hepimiz için...evet kızlarr benim de dualarımmm sizlerle...

hayırlı olsun canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah... benm yok bişe geldi gene kırmızı kart :( maşalah barekallah değerin de cok iyi rabbim aglıklı sıhhatli hayırlı bi evlat versin inşalah..

amin canım allah razı olsun en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah umudunu kaybetme sakın rabbim ol diyince oluyor işte.. eğer sorun sendeyse mutlaka incir suyu iç ve adetten yıkanır yıkanmaz gün aşırı ilişkiye gir sorun yumurtalarındaysa şifa olur inşallah ben incir suyu içtim adetin 2 günü başladım ve o ay gebe kaldım ..

aylincimmm ben de ilk aşılamadan sonra kimyasal gebelik yaşadım..çok şükür ben de hamileyim...2. deneme için planlar yaparkennn aşılama mı tüp bebek mi diye düşünürken...benimle bebişim...benim de değrimm 644.02 çıktı bizde bu pazartesi değil ondan sonraki pazartesi gidiyoruzzz doktoraaa...hayırlısıı hepimiz için...evet kızlarr benim de dualarımmm sizlerle...

çoooookkk sevindim canım rabbim tamamına erdirir hepimizi inşallah bende ilk aşılamamda kimyasal gebelik yaşadım 2ci ye hazırlanırken gebe olduğumu öğrendim :) rabbim bekleyen herkese nasip etsin amin hepinize dua ediyorum ..

çoooookkk sevindim canım rabbim tamamına erdirir hepimizi inşallah bende ilk aşılamamda kimyasal gebelik yaşadım 2ci ye hazırlanırken gebe olduğumu öğrendim :) rabbim bekleyen herkese nasip etsin amin hepinize dua ediyorum ..

sağolasınnnn canım....amin gerçekten RABBİM herkesciklere nsip etsin bu güzell mucizeyi...

Merhaba arkadaşlar...hadi gelin heyecanımızı burada paylaşalım birbirimize destek olalım :72: ben kısaca kendimden bahsedeyim.4 buçuk yıllık evliyiz.20 aydır da bebegimiz olmuyor.benim tüm tahlillerim yapıldı hsg dahil temiz çıktı.eşimin kan değerleri normal sperm tahlilleri çok degişkenlik göstermekle birlikte genel olarak sorunu morfoloji 0 :50:
bu değerle aşılama yapılır mı yahu dedik çapa tıp fakültesi erkek faktörü yoktur diye rapor verdi ve tabi ki aşılama yapılır dedi.ocak adetimle başlıyoruz.ilk defa aşılama yaptırcaz.benim hiç umudum yok.ama eşim umutlu...bakalım görelim neler olacak:24::24::24:

veeee listemiz...

İSİM-----------YAŞ-----KAÇINCI DENEME--AŞI TARİHİ-----SÜRESİ------------ TEST GÜNÜ----------SONUÇ

NAZ034---------31------------1------------16 OCAK------4 BUÇUK YIL---------------30 OCAK---------- :14::14::14:
NEBF-----------32-------------3-------------------------4 BUÇUK YIL---------------???-----------------BEKLİYOR :emir_bebek:
BONCUK1985----27-------------2-------------------------10 YIL(:nazar:)---------------???------------------:49::49::49::nazar:
GAGE2211-------26------------?---------31ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
MAVERA19------27-------------?--------24 ARALIK--------4 YIL---------------------7 OCAK-------------:14::14::14:
LİVELY----------31------------2--------17/18 OCAK------1,5 YIL---------------------???----------------:14::14::14:
LİMONPORTAKAL-33-----------2---------28 ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------:14::14::14:
MELODİ1986-----26-----------2---------5 OCAK-----------6 YIL---------------------23 OCAK-----------:49::49::49::nazar:
NURSERCİ-------29------------1--------26 ARALIK---------3,5 YIL-------------------15 OCAK-----------:49::49::49::nazar:
ZEYSAN2013----33------------1---------23 OCAK---------3 YIL---------------------7 ŞUBAT-------------:14::14::14:
MYSNOWGRAIN--24-----------1----------5 OCAK----------1,5 YIL--------------------???----------------:14::14::14:
AYLİN333--------??-----------1----------29 ARALIK--------5 YIL---------------------???------------------:14::14::14:
ORKİDE2---------30-----------1----------7 OCAK----------4 YIL--------------------20 OCAK------------:14::14::14:
ERDEMLİİİ-------23------------1---------12 OCAK---------2,5 YIL-------------------26 OCAK--- --------BEKLİYOR:emir_bebek:
ÖZLEM1863-----29------------1---------04 0CAK----------???-----------------------???----------------:14::14::14:
SEYBİL---------36-------------4---------???---------------1,5 YIL-------------------18 OCAK-----------:14::14::14:
CEYCEY44------24------------3----------6 OCAK----------3,5 YIL------------------19 OCAK-----------BEKLİYOR:emir_bebek:
ELOSERCE-------------------------------4 OCAK-----------3,5 YIL--------------------18 OCAK-----------:49::49::49::nazar:
NHSYN----------26-----------1-----------25 OCAK---------------------------------------------------------BEKLİYOR:emir_bebek:
PERCENEİGE--28------------1-----------???---------------1,5 YIL----------------------------------------BEKLİYOR:emir_bebek:
FEYZAAA------24------------1----------16 OCAK----------3-------------------------30 OCAK------------BEKLİYOR:emir_bebek:
BAMBİ--------35-------------1-----------24 OCAK---------2,5 YIL------------------7 ŞUBAT------------BEKLİYOR:emir_bebek:
CİPSONİ-----27-------------1-------------------------------5 YIL---------------------3 ŞUBAT---------BEKLİYOR:emir_bebek:
ATALAN------33------------1------------1 ŞUBAT----------3 YIL-----------------------16 ŞUBAT----------BEKLİYOR:emir_bebek:
SON-MAVİUMUT-25---------1------------4 ŞUBAT----------1,5 YIL---------------------19 ŞUBAT----------:14::14::14:
HACER35------29----------1-------------------------------4,5 YIL---------------------15 ŞUBAT----------:14::14::14:
BETOKA-------28----------1-------------26 OCAK----------2 YIL-----------------------11 ŞUBAT----------:14::14::14:
SEROZİ-------30----------1-------------6 ŞUBAT----------1 YIL-----------------------20 ŞUBAT---------BEKLİYOR:emir_bebek:
MİLKŞEYKK---31----------1-------------4 ŞUBAT-----------2,5 YIL---------------------19 ŞUBAT---------:14::14::14:
MERVE10ER---28---------2--------------------------------3 YIL-----------------------------------------BEKLİYOR:emir_bebek:
EDITPİAH-----38---------1--------------------------------1,5-------------------------------------------BEKLİYOR:emir_bebek:
PATLAKTOP---34--------1----------------11 ŞUBAT--------5,5-------------------------25 ŞUBAT---------BEKLİYOR:emir_bebek

Canım Merhaba yoğun iş tempomsundan dolayı bi türlü fırsat bulup giremedim :) ama sizlere bir müjdem var :) bebişşş geliooo :) hemde hiçbirşey yapmadan sadece belime bi yakı yapıştırmıştım. Buradaki topiklerden birinde okudum, bire bir uygulamadımda öle yapıştırdım gitti:) ve cuma günü test yaptım, kendi yaptığım çift çizgi, hastanede beta - hcg 657 çıktı. İnternet hesaplarına göre minik fasulyem 4 haftalık gibi bi şey:) Yüce Allahıma şükürler olsun ki güldürdü yüzümü inşaallah sizlerinde gönlüne göre verir Yüce Rabbim , güzel güzel haberler alırsınız inşallah :)

Canım Merhaba yoğun iş tempomsundan dolayı bi türlü fırsat bulup giremedim :) ama sizlere bir müjdem var :) bebişşş geliooo :) hemde hiçbirşey yapmadan sadece belime bi yakı yapıştırmıştım. Buradaki topiklerden birinde okudum, bire bir uygulamadımda öle yapıştırdım gitti:) ve cuma günü test yaptım, kendi yaptığım çift çizgi, hastanede beta - hcg 657 çıktı. İnternet hesaplarına göre minik fasulyem 4 haftalık gibi bi şey:) Yüce Allahıma şükürler olsun ki güldürdü yüzümü inşaallah sizlerinde gönlüne göre verir Yüce Rabbim , güzel güzel haberler alırsınız inşallah :)

gözün aydınn aşıdaşımm:))hayırlı ugurlu olsun bebişin rabbim sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin inşallah...çok sevindim,rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin..

gözün aydınn aşıdaşımm:))hayırlı ugurlu olsun bebişin rabbim sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin inşallah...çok sevindim,rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin..

saolun canlarım, amin inşaallah tez vakitte sizlerinde güzel haberlerini alırız :) ben inanıyorum. 2013 uğurlu gelicek hepimize :)

Gözün Aydın Aylin Çok Sevindim...
Biz Daha Beklemedeyiz Allah ol Demince Olmuyor..

en kısa zamanda hepinizin güzel haberlerinizi duyarız inşallah..dün ultrason la baktı doktorum fasulyemin kalp atışları vardı rabbime şükür :) benim bütün dengem bozuldu ama migdem çokkk kötü sürekli yatıyorum sabah bulantıları mahfetti beni ama olsun 8 hafta ya girdim sağsalim hayırlısıyla sağlıkla bebğimi kucağıma alıyım unuturum hepsini rabbim hepinizin dualarını kabul eder biran önce yüzünüzü güldürür inşallah dualarım hepinizle ..

kızlar merhaba bendeocak ayında bu topikteydim ve ilk aşılamam negatifdi. ş.mdi ikinciye başlıyorum baharın gelmesini bekliyordum ve çok şükür geldi. mayıs 19 gibi ikinci aşıya başılcam hayırlısıyla ve istanbuldaki arkadaşlar bana merkez önerirmisiniz memnunkaldığınız ve pozitif aldığınız. beş yıldır bebeğimin gelmesini bekliyorum.ama hastane çok önemli sskm var ilaç raporu alabileceğim bir yer arıyorum inşallah bu son olsun herkesin tedavileri tutsun bebişleri gelsin artık.

bende sizin gibi 2 asilama yaptirdim herseferinde asilamadan ay sonra hamile kaldim ama malesef ikiside bos gebelikti ve dustu simdi doktor bana birsuru test yazdi kromozom testi falan ama nerden anlicak bunlar benim kac kere hamile kalip dusuk yaptigimida incelicekler ama masallah 7 tup kan verdim lutfen doktor tanidiklari yada bilgisi oan bana yazssin kafayi yicem :(

bende sizin gibi 2 asilama yaptirdim herseferinde asilamadan ay sonra hamile kaldim ama malesef ikiside bos gebelikti ve dustu simdi doktor bana birsuru test yazdi kromozom testi falan ama nerden anlicak bunlar benim kac kere hamile kalip dusuk yaptigimida incelicekler ama masallah 7 tup kan verdim lutfen doktor tanidiklari yada bilgisi oan bana yazssin kafayi yicem :(

testleri yapmalarının nedeni sorunun ne olduğunu bulmak için arkadaşım stres yapmana gerek yok rahat ol allah hayırlısını versin inşallah hepimize nerde yaşadığını yazarsan yardımcı olurum belki sana

testleri yapmalarının nedeni sorunun ne olduğunu bulmak için arkadaşım stres yapmana gerek yok rahat ol allah hayırlısını versin inşallah hepimize nerde yaşadığını yazarsan yardımcı olurum belki sana

yurt disinda yasiyorum tabikide oyledir sorun ne ona bakicaklar ama ben 2 bos gebelik yasadim ve dustu tabi hic sormadilar sadece kan alip gonderdiler hayirlisi

betoka gecmiş olsun.inan ne diyecegimi iblemiyorum.çok kötü bir durum.bazen hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor bana.ama böyle de düşünmek istemiyorum.sanırım tek çaremiz dua edip beklemek

cnm hamilesin bakıyorum allah bağışlasın bebişini...nasıl kaldın doğal yollamı yoksa bi denemen oldumu?

kızlar ben de aşılama yaptırdım ve tutmadı aşılamadan umudumu kensince kendimi bitkilere verdim 2 ay tarçın çörekotu bal kullandım ve bugün doktora gittim 5 haftalık hamileyim keseyide gördüğüm halde halen inanamıyorum bu dediğim karışımı uygulayın şifanın nerden geleceğini bilemeyiz rabbim tüm bebek isteyenlere versin bizi sevindirdi burda isteyen herkeside tez vakitte sevindirsin inşaallah

cnm hamilesin bakıyorum allah bağışlasın bebişini...nasıl kaldın doğal yollamı yoksa bi denemen oldumu?

ee hadi kimse yok mu?...sadece ben miyim :5:

nazcııımmmm tebrik ederim canım uzun zamandan beri girmiyordum, bi baktım bebiş yolda hayırlı uğurlu olsun cnm, Allah sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin :) bnm ki erkekmiş senin fındık belli ettimi kendini:)

Back