• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaslar size bu satirlari hastane odasindan yaziyorum. dun gebelik testim 1235 cikti. dis gebelik suphesi artti tabii. Pazartesi bekleyemeden gece dortte agriyla hastaneye geldim.hemen yatirdilar.simdi takipteyim. ameliyat gerekirse yapacaklar. ama ins gerekmez. Dualarinizi esirgemeyin olur mu.degerim bugun 1133 e dusmus. bakalim bizi daha neler bekliyor.:-):-) hrkese selamlar...

canım benim...korkma olur mu...RABBİM yardımcın olsun inş... hiçbirşey senin sağlığından önemli değil bu durumda...RABBİm korusun seni...üzülme olur mu...duacınım bugün...hergün...

canım benim...korkma olur mu...RABBİM yardımcın olsun inş... hiçbirşey senin sağlığından önemli değil bu durumda...RABBİm korusun seni...üzülme olur mu...duacınım bugün...hergün...

Canim coook tesekkur ederim. Hic tanimadigim birilerinden dua almak ne guzel. Su an zaten duadan baska hicbir seye ihtiyacim yok. Tek istegim ameliyat olmadan bu gebeligin sonlanmasi. Rabbimden baska ne isterim. Korkum pek yok sadece merak var ne olacak acaba. Boyle bir seyi Rabbim kimseye yasatmasin. Ama sabrini gucunu de verecektir. Allah razi olsun dualariniz icin...

aylin süpersin...çok sevindim..maşallah vucudun gebe kalmaya çok elverişli..hiç umutsuz olma.bence bu sefer oldu.:34:

sağol canım darısı bekleyen herkesin başına olur inşallah çarşamba gününü bekliyorum kesin sonucu o zaman öğrenecem inşallah buarada şunuda belirteyim adetimin 2 günü incir suyu içmeye başlamıştım test pozitif çıkınca kestim sorunu yumurtalarında olan bütün bayanlara tavsiyemdir için hiçbir zararı yok sabah akşam taze bir bardak için inşallah sizede şifa olur

Arkadaslar size bu satirlari hastane odasindan yaziyorum. dun gebelik testim 1235 cikti. dis gebelik suphesi artti tabii. Pazartesi bekleyemeden gece dortte agriyla hastaneye geldim.hemen yatirdilar.simdi takipteyim. ameliyat gerekirse yapacaklar. ama ins gerekmez. Dualarinizi esirgemeyin olur mu.degerim bugun 1133 e dusmus. bakalim bizi daha neler bekliyor.:-):-) hrkese selamlar...

üzülme ve korkma canım benim başımdanda bir dış gebelik geçti benim tek şansım çok erken farketmemdi birkaç gün kan değeri konturolunden sonra doktorum beklemeden iğne yapmaya başladı 2 iğne vurdu birkaçgün sonra kanamam başladı biraz ağrılı bir dönemdi ama geçti inşallah ameliyat olmana gerek kalmaz allah yardımcın olsun geçmiş olsun..

orda bi hamilelik takvimi mi görüyorum ben?
ayy, naz 2. aşılaman oldu mu?:46::46::46::46:
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

hadi bakalım hayırlısı.ben de ikinci aşılamayı yaptırdım bekliyorum bakalım sonucu...bebiş gelir inş

nazcım inşallah bu ay bebeğin seninle olur:16::16: biz tüp yaptırmaya karar verdik ama endometrium kalın çıktı.o nedenle başlanamadı. başlaması mayısı bulacak sanırım. aşılama benim bünyeyi bozdu yahu.

orda bi hamilelik takvimi mi görüyorum ben?
ayy, naz 2. aşılaman oldu mu?:46::46::46::46:
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
yok bebegim....nerde bebek???kim kaybetmiş te biz bulalım?o takvimi uğur getirsin diye koydum.totem gibi bişiii..inş tutar ama çok isterdim:31:
nazcım inşallah bu ay bebeğin seninle olur:16::16: biz tüp yaptırmaya karar verdik ama endometrium kalın çıktı.o nedenle başlanamadı. başlaması mayısı bulacak sanırım. aşılama benim bünyeyi bozdu yahu.
canım ssenin de hayırlı olsun.biz de artık tüp aşamasına gectik.bu son aşılama idi..hangi merkezde yaptırıyosun?

yok bebegim....nerde bebek???kim kaybetmiş te biz bulalım?o takvimi uğur getirsin diye koydum.totem gibi bişiii..inş tutar ama çok isterdim:31:

canım ssenin de hayırlı olsun.biz de artık tüp aşamasına gectik.bu son aşılama idi..hangi merkezde yaptırıyosun?

bir merkez değil canım. gittiğim özel doktorum yapacak

bir merkez değil canım. gittiğim özel doktorum yapacak

anladım canım.ben de hangi merkeze gitsem diye düşünüyorum.acıbadem maslak ta bi prof varmış.çok iyi diyolar.aradım sordum ama sgk raporu gecmiyormuş.biz de o raporu almış olacaz o yüzden o şıkkı eledik.bakalım neresi olacak.gerci biz hazirana kadar beklicez.biraz ara vermek lazım :-) bu arada eşime kür falan yapmayı düşünüyorum.boş durmamak lazım

mrb kızlar benim tüp bebek raporum çıktı çok şükür.artıkburaya çok gelemiyorum.adet olmayı bekliyorum başlamak için.artık tüp bebek ile ilgili topikleri inceliyorum.inşallah sizle en kısa zamanda hamile kalırsınız.benim aşılamayla olmasdı.inşallah tüp bebek yöntemiyle olur.dualarınızda olmak dileğilye..
naz034 sana tavsiyem fazla kalan gonal f ilaçalarını sakla ilerde lazım oluyor.çünkü sistem elindeki gonal f varken yenisini vermiyor.yani 2 paket gonal f 2 ay geçerli.anacak sonra bir daha yazdırabiliyorsun.seninde inşallah güzel haberini duyarız...

canım yaa, ben de 2. aşılaman oldu sandım nasıl sevinmiştim...neyse inşallah uğur getirir güzelim o hamilelik takvimi..
ben de pek hevesleniyorum ama nasip olmadı daha:(
2. aşılamaya bi türlü başlayamadım ben..abimin vefatından sonra kendime gelemedim..maddi açıdan da biraz sıkıntılıyız şu sıra..
eşime takviyelere devam ediyoruz bakalım..hakkımızda hayırlısı..

mrb kızlar benim tüp bebek raporum çıktı çok şükür.artıkburaya çok gelemiyorum.adet olmayı bekliyorum başlamak için.artık tüp bebek ile ilgili topikleri inceliyorum.inşallah sizle en kısa zamanda hamile kalırsınız.benim aşılamayla olmasdı.inşallah tüp bebek yöntemiyle olur.dualarınızda olmak dileğilye..
naz034 sana tavsiyem fazla kalan gonal f ilaçalarını sakla ilerde lazım oluyor.çünkü sistem elindeki gonal f varken yenisini vermiyor.yani 2 paket gonal f 2 ay geçerli.anacak sonra bir daha yazdırabiliyorsun.seninde inşallah güzel haberini duyarız...

elimde ilk aşılamadan kalan gonal f ler vardı.ikinci aşılamada ikinci rapor çıktı.bu sefer menagon yazdı doktor.ama ben yine gonal f kullandım.yani elimde gonal f kalmadı.sadece tekli küçük kutu kaldı.bi tane hiç açılmamış menagon var .bir de bu ay 9 gün iğne oldum o yüzden açılmış 2 tane kullanılmış menagon var.3 dozu duruyo.işe yarar mı bilmem.tüp bebek raporu ayrıca çıkacak ya.gerek kalmaz diye düşünüyorum.bu arada çapada rapor almak kaç gün.benim aşılama olmaz die düşünüyorum.adetliyken mi gitcem olmadı dicem.yoksa kan testi ile mi ispatlıcam tutmadıgı?tekrar muayene ediolar mı rapor vermek için?biraz anlatsana süreci

canım yaa, ben de 2. aşılaman oldu sandım nasıl sevinmiştim...neyse inşallah uğur getirir güzelim o hamilelik takvimi..
ben de pek hevesleniyorum ama nasip olmadı daha:(
2. aşılamaya bi türlü başlayamadım ben..abimin vefatından sonra kendime gelemedim..maddi açıdan da biraz sıkıntılıyız şu sıra..
eşime takviyelere devam ediyoruz bakalım..hakkımızda hayırlısı..

hatırlıyorum canım ya.çok acı bi olay yaşamıştın.anlıyorum seni. bu arada devlet hastanesine gitsene aşı için.özele hiç para dökme...tüp bebek bile raporlu bazı merkezlerde 4000 i buluyormuş.ne paralar döküyoruz :-(

hatırlıyorum canım ya.çok acı bi olay yaşamıştın.anlıyorum seni. bu arada devlet hastanesine gitsene aşı için.özele hiç para dökme...tüp bebek bile raporlu bazı merkezlerde 4000 i buluyormuş.ne paralar döküyoruz :-(

canım, benim yaşadığım şehirde devlet hastanesinde tüp bebek yapılmıyor. en yakın ankara var gidebileceğim, orası da 4 saat gidiş 4 saat geliş..yumurta takibi, iğneler falan..git-gel yapamam..çalıştığım için şu durumda izin de alamıyorum..o yüzden devlet hastanesi düşünemiyorum. ilk aşılamamı özelde yaptırdım, 2. yi de büyük ihtimal burda yaptırırm olmazsa yazın tüp bebek için istanbulda iyi bir merkez düşünüyorum..araştırmalara başladım..para biriktirmeye başladık zaten tüp için..10 bini gözden çıkardık:( ne yapalım..keşke bebeğimiz kendiliğinden gelse de o parayı onun için harcasak..çok paralar gidiyor ama yapacak bişey yok canm..Allahım kolaylık versin hepimize..
sen ne durumdasın şu anda? tüp bebeğe başlıyor musun yakında?

canım, benim yaşadığım şehirde devlet hastanesinde tüp bebek yapılmıyor. en yakın ankara var gidebileceğim, orası da 4 saat gidiş 4 saat geliş..yumurta takibi, iğneler falan..git-gel yapamam..çalıştığım için şu durumda izin de alamıyorum..o yüzden devlet hastanesi düşünemiyorum. ilk aşılamamı özelde yaptırdım, 2. yi de büyük ihtimal burda yaptırırm olmazsa yazın tüp bebek için istanbulda iyi bir merkez düşünüyorum..araştırmalara başladım..para biriktirmeye başladık zaten tüp için..10 bini gözden çıkardık:( ne yapalım..keşke bebeğimiz kendiliğinden gelse de o parayı onun için harcasak..çok paralar gidiyor ama yapacak bişey yok canm..Allahım kolaylık versin hepimize..
sen ne durumdasın şu anda? tüp bebeğe başlıyor musun yakında?

ikinci aşılamanın sonucuna göre tüpe gececez.ama haziran yada temmuz u beklicez.çok hormon aldım.4 kilo aldım 1 ayda.ömrümde görmedigim kiloya ulaştım.moralim çok bozuk :ssz:

cnm slm naber merak ettim ne durumdasın???????

iyim canım sen nerelerdesin yaa özledim seniiii??? :31: Canım napayım vallahi aret kamarla görüşmeye gittik pazartesi günü taksim deydik ben devam ümidimi kaybetmedim valla napalım ugraşıyoruz görümcemle kaynanam bizde :) hamile olan görümcem ayy 25 haftalık oda :) 800 grm olmus bebişi :) cok özledim snei görüşürüz inşallah gene :) sen ne durumdasın canım benim :)

Kizlar merhaba. Neler yasadim neler su bir haftada. sali gunu degerim 600 e dusunce doktorum eve cikardi beni. Sanirim kendi dusecek dedi. sevindik tabii. Pers gunu kontrole gittim degerim iki katina cikti doktorum ameliyat dedi. dun sabah ameliyat oldum. sol tupumu aldilar. kanama baslamis almak zorunda kalmislar. ama her seyde bir hayir var. bu ameliyatla tuplerimde sorun oldugunu anladik. aslnda tuplerim acikmis ama normalden daha uzunmus. bebek olusuyor fakat tuplerden rahime gecis yapamamis. sol tupum normalde puruzsuz olmasi gerekirken girintili cikintiliymis.sag tupe bakmislar o da oyleymis. buyuk ihtimal uzun oldugu ve boyle girintili cikintili oldugu icin bebek takiliyor buralara dedi. eger boyle olmasaydi bunlari ogrenme ihtimalimiz olmayacakti. yine hamile kalirmisim ama dis gebelik riski varmis. O yuzden en mantklisi tup bebek onda dis gebelik olmasi daha dusuk. simdi bi 5-6 ay dinlenip tup bebek yapacagiz. doktorum tup bebek olma olasilgi senin icin yuksek cunku baska hicbir problemin yok yumurtlaman cok guzel dedi. oyle iste. olmayan arkadaslar sakin uzulmeyin. bu sureci yasamak cok daha zor. Ama bunda da bir hayir varmis gormus olduk. Artik daha umitliyim..

Back