Kizlar merhaba. Neler yasadim neler su bir haftada. sali gunu degerim 600 e dusunce doktorum eve cikardi beni. Sanirim kendi dusecek dedi. sevindik tabii. Pers gunu kontrole gittim degerim iki katina cikti doktorum ameliyat dedi. dun sabah ameliyat oldum. sol tupumu aldilar. kanama baslamis almak zorunda kalmislar. ama her seyde bir hayir var. bu ameliyatla tuplerimde sorun oldugunu anladik. aslnda tuplerim acikmis ama normalden daha uzunmus. bebek olusuyor fakat tuplerden rahime gecis yapamamis. sol tupum normalde puruzsuz olmasi gerekirken girintili cikintiliymis.sag tupe bakmislar o da oyleymis. buyuk ihtimal uzun oldugu ve boyle girintili cikintili oldugu icin bebek takiliyor buralara dedi. eger boyle olmasaydi bunlari ogrenme ihtimalimiz olmayacakti. yine hamile kalirmisim ama dis gebelik riski varmis. O yuzden en mantklisi tup bebek onda dis gebelik olmasi daha dusuk. simdi bi 5-6 ay dinlenip tup bebek yapacagiz. doktorum tup bebek olma olasilgi senin icin yuksek cunku baska hicbir problemin yok yumurtlaman cok guzel dedi. oyle iste. olmayan arkadaslar sakin uzulmeyin. bu sureci yasamak cok daha zor. Ama bunda da bir hayir varmis gormus olduk. Artik daha umitliyim..
geçmiş olsun canım allah sabır versin tabikide senin yasadıgın cok zor bi durum ama her şey allahtan gelende gidende rabbim şifa versin.. inşallah..