• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hıc korkulcak bısey deıl cnımmmm :34: buarada ne oldu asılaman ?
devlet hast. cektırme makıneler eskı agrı daha cok oluyor kı ben 1 ay kactım korkudan hıcte korkulcak gıbı deıl adet agrısı gıbı toplamında 5 dk suruyor ve 4 fılm ve 4 sn agrı oluyor ben radyomarda cekıldım 500 tl

benim aşılamam tutmadı maalesef. senin durumun nedir? benim artık hsg den kaçışım kalmadığı için çektiricem o yüzden onu soruyorum:) sen çektirdin sanırım seninki nasıl oldu ve neler yaşadın ?

napıym canm kırmızı kartı yedim bu ayda el kol boş oturdum aşagı :( yapcak bişi yok rabbim neylerse güsel eyler hayırlısı..

cnm benimm hayrlısı buymuşş inş 2. aşılamada hamile kalcazzzz ... biraz nazlı olcak bizim bebişler heralde ... ilk gün insan üzülüyor ama pes etme cnm olcak inş ben dün başladım tedavime 2. aşılamaayaa inanıoyorum bu kez olcakk ilkinde bişe bilmiyrdum ilk diye korkuyrdum ama bu kez bilinçliyim stres yapmıcam en azından .... dua edelim bol bol ...

cnm benimm hayrlısı buymuşş inş 2. Aşılamada hamile kalcazzzz ... Biraz nazlı olcak bizim bebişler heralde ... Ilk gün insan üzülüyor ama pes etme cnm olcak inş ben dün başladım tedavime 2. Aşılamaayaa inanıoyorum bu kez olcakk ilkinde bişe bilmiyrdum ilk diye korkuyrdum ama bu kez bilinçliyim stres yapmıcam en azından .... Dua edelim bol bol ...

bende öle canım ve doktorumu değiştircem sanırm aret kamar ile görüşmeyi planlıorum acıkcası en azından uzman bi doktor hayırlısı inşallah umudm kalmadı en azından belirsizlikten iyi bölesi.... Inşallah 2. Boş gelmeyyis cok üzüldüm ve üstü üste cok hamiş var ailede ve yeni evliler eşimn yeğenleri dogurdu 3 er beşer :( cok kötü oluorum her hamile haberinde bagıra bagıra aglamak istiorum ama kıskandı die aglıo derler die belli etmememye calısorum rabbim kimseyi böle sınamasın :( gebelik olmadıgnı öğrendigm gün saka gibi 3 hamile haberi aldım bide görümcem bebginin ultrason haleirni vs gösterdi anlattı baya bi kocasıda gitti karnına baktı kızım güsel kızm dedi off içim gitti orda ama :( bogasım düğümlendi kaldı :( cok zor ya... :(

benim aşılamam tutmadı maalesef. senin durumun nedir? benim artık hsg den kaçışım kalmadığı için çektiricem o yüzden onu soruyorum:) sen çektirdin sanırım seninki nasıl oldu ve neler yaşadın ?

benım tuttu canım 112.75 cıktı valla ben korkuyordum 1 ay kactım anstezı ıle olucaktım ama doktor gwerek yok dedı ve eger ımkanın varsa kesınlıkle radyomara gıt
500 tl ama AGRI FALAN DUYMADIM COK 4 SN BIR AGRI OLDU ODA DAYANILMICAK KADAR DEIL

ben zaten özel muayane ve hastaneye gidiyorum. acaba radyomarla aynı aletmi benim gittiğim hastane onu öğrenmem lazım :)

radyomar fındıkzade de varmış o makine c kollu denen. ben ankaradayım. ama artık İstanbula bir gelişimde çektiririm filmi. madem acı ağrı yok:) bu arada arayınca kaç gün içinde randevu veriyolar çok ileri tarihli oluyor mu?

radyomar fındıkzade de varmış o makine c kollu denen. ben ankaradayım. ama artık İstanbula bir gelişimde çektiririm filmi. madem acı ağrı yok:) bu arada arayınca kaç gün içinde randevu veriyolar çok ileri tarihli oluyor mu?

hemen verılıyor

bende öle canım ve doktorumu değiştircem sanırm aret kamar ile görüşmeyi planlıorum acıkcası en azından uzman bi doktor hayırlısı inşallah umudm kalmadı en azından belirsizlikten iyi bölesi.... Inşallah 2. Boş gelmeyyis cok üzüldüm ve üstü üste cok hamiş var ailede ve yeni evliler eşimn yeğenleri dogurdu 3 er beşer :( cok kötü oluorum her hamile haberinde bagıra bagıra aglamak istiorum ama kıskandı die aglıo derler die belli etmememye calısorum rabbim kimseyi böle sınamasın :( gebelik olmadıgnı öğrendigm gün saka gibi 3 hamile haberi aldım bide görümcem bebginin ultrason haleirni vs gösterdi anlattı baya bi kocasıda gitti karnına baktı kızım güsel kızm dedi off içim gitti orda ama :( bogasım düğümlendi kaldı :( cok zor ya... :(

cnm bende öyle oluyorum dr gitiğimde bir çiftin tüp bebekleri tutmuş herkesin içinde coştular gülüştüler felan bnde kötü oldum ama onlar içn sevndim tabi ben ne zaman böle sevincem dedim içimden baktım eşiminde yüzü düştü üzüldü bizde istyruz öle sevnmek ... neden demekten kendini alamıyor insan sorun yokken brde olmaması insana daha çok koyuyor... ben tüp bebek uzmanına gidyrum cnm dr çok önemli.. rabbim gönlüne göre versin cnm inş 2. aşılamamız tutacak ...

tek kelimeyle olmadı OLMADI....negatifi gördümmm.....

doktorumu degiştirdim .persembe günü randevum var..bizim burada cok ünlü bir dr var baska illerden gelenler var..ben gitmedim cok büyük hata yaptım..
yeni drum alahattin kacar umarım o bana iyi gelecek umarım...

slm yasemnn bende mart ayında 2. aşılamamı yaptırıcam Allah kısmet ederse..martın 16 sı gıbı başlıcaz tedaviye hastalanmayı beklıyrum..
hayırlı olsun cnm allah gonlundekını versın ınsallahh:16:
bennnn varım cnmmmmmmmm :)))) 2. aşılamam olcakk senin kaçıncı ?
benm daha ilk o yuzden cok heycan yaptım yaa kendım gbı bırılerını bulursam rahatlarım dıe dusundum burasını buldum cok sukur:)
bizde bir problem çıkmadı çok şükür zaten benim daha önce normal yolla hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim şimdide aşılama yaptırıyorum. siz neden aşılama yaptırıyorsunuz?
bnmde uc ay once bı kımyasalım var:14:esımde hız problemı var spermlerde ılerı hızımız yokmus..cok sukur bende hıc bı problem yok cıkmadı hıcbısey..boyle olupta ıı sonuc alanlar varmı acaba:31:
bende olabilirm ama bilmiom dinlenede bilirm :( karmasık duygular yasıorum ayyyhh... Hg hayırlı olsun bu arada...
h.b cnm hepımız ıcın hayırlısı olsun ınsallah:31:

hayırlı olsun cnm allah gonlundekını versın ınsallahh:16:

benm daha ilk o yuzden cok heycan yaptım yaa kendım gbı bırılerını bulursam rahatlarım dıe dusundum burasını buldum cok sukur:)

bnmde uc ay once bı kımyasalım var:14:esımde hız problemı var spermlerde ılerı hızımız yokmus..cok sukur bende hıc bı problem yok cıkmadı hıcbısey..boyle olupta ıı sonuc alanlar varmı acaba:31:

h.b cnm hepımız ıcın hayırlısı olsun ınsallah:31:

canım aşılamamı olacan sen.ay nasıl bişey ki o.

İstanbul avp yakası önerebıleceğiniz hastane doktorVARMI?? TUGBA1986 ACABAASILAMANIZI NERDE YAPTIRDINIZ ??ILK AŞILAMAMI DÜŞÜNÜYORUM ARTIK

Slm hanımlar bugun saat 18:00 itibariyle kırmızı kartı görmüş bulunmaktayım vatana milltee hayırlı olsun.. En azından rahatladım bari ikinciye baslarım artık napalaım ofs :(

Hayırlı olsun cnmbunda da vardır bir hayır ben görmedim henüz ctesiye bekliyorum. Umudunun olması bile güzel CNm

tek kelimeyle olmadı OLMADI....negatifi gördümmm.....

doktorumu degiştirdim .persembe günü randevum var..bizim burada cok ünlü bir dr var baska illerden gelenler var..ben gitmedim cok büyük hata yaptım..
yeni drum alahattin kacar umarım o bana iyi gelecek umarım...

Hakkında hayırlısı olsun canım sıkma canını Allah'a emanet ol

Back