hayırlı olsun cnmbunda da vardır bir hayır ben görmedim henüz ctesiye bekliyorum. Umudunun olması bile güzel cnm
öle fatmacım napalım hayırlısı böyleymiş umudum var doktorumu değiştirdim yeniden başlıcan galiba ve cok karnım agrıo offf
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun cnmbunda da vardır bir hayır ben görmedim henüz ctesiye bekliyorum. Umudunun olması bile güzel cnm
arescim aşılmanın kaçıncı gününde regl oldun??
15. Günnüydü canım
tek kelimeyle olmadı OLMADI....negatifi gördümmm.....
doktorumu degiştirdim .persembe günü randevum var..bizim burada cok ünlü bir dr var baska illerden gelenler var..ben gitmedim cok büyük hata yaptım..
yeni drum alahattin kacar umarım o bana iyi gelecek umarım...
İstanbul avp yakası önerebıleceğiniz hastane doktorVARMI?? TUGBA1986 ACABAASILAMANIZI NERDE YAPTIRDINIZ ??ILK AŞILAMAMI DÜŞÜNÜYORUM ARTIK
merhaba kızlar.şuan ailem yanımda pek giremiyorum nete.benimde iğnemin 4. günü olacak bugün.7 gün iğne sonra kontrol dedi doktor..çarşamba gününe aşılama lolur herhalde.bu ara pek giremiyorum ama hepinizi merak ediyorum.güzel haberler getirin
Kızlar merhaba. Aşılama yapan arkadaşlar adet gününüzün geçmesini bekleyin. Allah hayırlısını versin. Tutmayan arkadaşlar da üzülmesin her şey olacağına varıyor.
bakın ben 12. gün test yaptım 4,68 çıktı. doktoru aradım, değerin yükselebilir bekle birkaç gün sonra yap dedi. Ben de dün sabah erkenden gidip yaptırdım 22,79 çıktı. değerlerim evet yüksek değil ama gebeliğin başlangıcı olabilir dedi, haftaya kadar bekleyeceğim. İnş sağlıklı bir gebeliktir. İlk aşılamam da tuttu benim, ama düşükle sonuçlandı. Değerlerin düşük olması yine öyle bir ihtimali aklıma getirmiyor değil, lakin dua etmekten başka çare yok.
Sizin bu değerler hakkında fikirleriniz nelerdir? Cevap verirseniz çok mutlu olurum.
merhba kızlar bırazdan ılk kntrolum var ve ben cok endişeliyim olur bırı bana soylesın varıkosel olupta olumlu sonuc alabılen varmı aşılamada???
merhaba yasemn endişelenme ilk de hep korkulunuyo ama ikinci kontrolde daha rahat oluyosun bu arada hayırlı olsun aşılaman..varikosel ameliyatı oldu eşim 10 ay oldu sonuçlar yeni yeni düzelmeye başladı,ilk aşılamamız tutmadı malesef( değerler kiminde 3 ay sonra düzeliyor kiminde 6,7 aydan sonra düzeliyor.
Oz-me canım benim 2. aşılama. ilki neden düştü bilmiyoruz, sağlıksız bir gebelik olmuş, keseyi göremedik. Kanla attım. İnan var ya bunu yaşamak da çok kötü. İlk duyduğumuzda nasıl da sevinmiştik.Neyse hayırlısı olsun.
Bu aşılamada da 12. güne kadar kasık ağrım oldu. ben olmamasına yormuştum. işte yazdığım değerler çıktı. eğe yükselirse (ki inş yükselir) sağlıklı bir gebeliktir. Ama tabii bilemiyorsun, şu an için net bir şey de söylenmiyor. Bu süreç de zorlu bir süreç. Hayırlı olacaksa olsun diyorum ben de. Negatif olmasını kabullenmiştim. Ama şimdi bi ümit var. Bakalım zaman her şeyin ilacı.
Bu arada bizim problemimiz yok. Ne eşimde ne bende sorun var. Değerlerimiz iyi. Ama işte Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman...
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum ben bir kere aşılama yaptırdım tutmadı
2. düşünüyorum
ama sonucu artırmak için yada şöyle söyleyeyim kadın ve erkekte sorun olmaması aşılama şansını arttırır mı
bende kromozom ve guatrdan ameliya oldum
eşimin spermleri de normale yakın
beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
öle fatmacım napalım hayırlısı böyleymiş umudum var doktorumu değiştirdim yeniden başlıcan galiba ve cok karnım agrıo offf
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum ben bir kere aşılama yaptırdım tutmadı
2. düşünüyorum
ama sonucu artırmak için yada şöyle söyleyeyim kadın ve erkekte sorun olmaması aşılama şansını arttırır mı
bende kromozom ve guatrdan ameliya oldum
eşimin spermleri de normale yakın
beni bilgilendirirseniz çok sevinirim