• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tek kelimeyle olmadı OLMADI....negatifi gördümmm.....

doktorumu degiştirdim .persembe günü randevum var..bizim burada cok ünlü bir dr var baska illerden gelenler var..ben gitmedim cok büyük hata yaptım..
yeni drum alahattin kacar umarım o bana iyi gelecek umarım...

canım üzülme Allah hayırlı olanı versin...aşılama yaptırdım dememek lazım herkese tutmadımı bırde onlara izah et onlar üzülüyo sen bir vazla üzülüyosun...:((

İstanbul avp yakası önerebıleceğiniz hastane doktorVARMI?? TUGBA1986 ACABAASILAMANIZI NERDE YAPTIRDINIZ ??ILK AŞILAMAMI DÜŞÜNÜYORUM ARTIK

merhaba canım ben zeytinburnun da avrasya hospitalde dr.tamer sözene gidiyorum çok iyi bi doktor onda yaptırdım aşılamamı çok bekliyosun ama iyi bir doktor tavsiye ederim

kızlarrr 7.günüm belirtide yok nasıl bişey bu ya çatlıcam meraktan içime doğuyo olmicak gün geldikçe ümitsizliğe kapılıyorum allah yardımcımız olsun

selam kızlar aşılamanın 13. günündeyim ve acayip meraktayım yarın kan testi yaptırsammı acaba yoksa 15. günümü bekleyeyim ne dersiniz.

merhaba kızlar.şuan ailem yanımda pek giremiyorum nete.benimde iğnemin 4. günü olacak bugün.7 gün iğne sonra kontrol dedi doktor..çarşamba gününe aşılama lolur herhalde.bu ara pek giremiyorum ama hepinizi merak ediyorum.güzel haberler getirin

Kızlar merhaba. Aşılama yapan arkadaşlar adet gününüzün geçmesini bekleyin. Allah hayırlısını versin. Tutmayan arkadaşlar da üzülmesin her şey olacağına varıyor.
bakın ben 12. gün test yaptım 4,68 çıktı. doktoru aradım, değerin yükselebilir bekle birkaç gün sonra yap dedi. Ben de dün sabah erkenden gidip yaptırdım 22,79 çıktı. değerlerim evet yüksek değil ama gebeliğin başlangıcı olabilir dedi, haftaya kadar bekleyeceğim. İnş sağlıklı bir gebeliktir. İlk aşılamam da tuttu benim, ama düşükle sonuçlandı. Değerlerin düşük olması yine öyle bir ihtimali aklıma getirmiyor değil, lakin dua etmekten başka çare yok.
Sizin bu değerler hakkında fikirleriniz nelerdir? Cevap verirseniz çok mutlu olurum.

merhaba kızlar.şuan ailem yanımda pek giremiyorum nete.benimde iğnemin 4. günü olacak bugün.7 gün iğne sonra kontrol dedi doktor..çarşamba gününe aşılama lolur herhalde.bu ara pek giremiyorum ama hepinizi merak ediyorum.güzel haberler getirin

selam cnm senle aynı gğn başlamışız tedaviye bugn bnmde iğnemin 4. günü cmt kontrole gtcem haftaya olurum helrde bnde aşılama...kaçıncı aşılaman ? bnm 2.

Kızlar merhaba. Aşılama yapan arkadaşlar adet gününüzün geçmesini bekleyin. Allah hayırlısını versin. Tutmayan arkadaşlar da üzülmesin her şey olacağına varıyor.
bakın ben 12. gün test yaptım 4,68 çıktı. doktoru aradım, değerin yükselebilir bekle birkaç gün sonra yap dedi. Ben de dün sabah erkenden gidip yaptırdım 22,79 çıktı. değerlerim evet yüksek değil ama gebeliğin başlangıcı olabilir dedi, haftaya kadar bekleyeceğim. İnş sağlıklı bir gebeliktir. İlk aşılamam da tuttu benim, ama düşükle sonuçlandı. Değerlerin düşük olması yine öyle bir ihtimali aklıma getirmiyor değil, lakin dua etmekten başka çare yok.
Sizin bu değerler hakkında fikirleriniz nelerdir? Cevap verirseniz çok mutlu olurum.

2. aşılaman mı cnm ??* inş bebgin tutunur sana ... sorununuz neydi cnm ??? 2. aşılama için şans azda olsa yksek diolar çnkü daha rahat oluyrsun herlde ondan:)

Oz-me canım benim 2. aşılama. ilki neden düştü bilmiyoruz, sağlıksız bir gebelik olmuş, keseyi göremedik. Kanla attım. İnan var ya bunu yaşamak da çok kötü. İlk duyduğumuzda nasıl da sevinmiştik.Neyse hayırlısı olsun.
Bu aşılamada da 12. güne kadar kasık ağrım oldu. ben olmamasına yormuştum. işte yazdığım değerler çıktı. eğe yükselirse (ki inş yükselir) sağlıklı bir gebeliktir. Ama tabii bilemiyorsun, şu an için net bir şey de söylenmiyor. Bu süreç de zorlu bir süreç. Hayırlı olacaksa olsun diyorum ben de. Negatif olmasını kabullenmiştim. Ama şimdi bi ümit var. Bakalım zaman her şeyin ilacı.
Bu arada bizim problemimiz yok. Ne eşimde ne bende sorun var. Değerlerimiz iyi. Ama işte Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman...

merhba kızlar bırazdan ılk kntrolum var ve ben cok endişeliyim :( olur bırı bana soylesın varıkosel olupta olumlu sonuc alabılen varmı aşılamada???

merhba kızlar bırazdan ılk kntrolum var ve ben cok endişeliyim :( olur bırı bana soylesın varıkosel olupta olumlu sonuc alabılen varmı aşılamada???

merhaba yasemn endişelenme ilk de hep korkulunuyo ama ikinci kontrolde daha rahat oluyosun bu arada hayırlı olsun aşılaman..varikosel ameliyatı oldu eşim 10 ay oldu sonuçlar yeni yeni düzelmeye başladı,ilk aşılamamız tutmadı malesef:(( değerler kiminde 3 ay sonra düzeliyor kiminde 6,7 aydan sonra düzeliyor.

merhaba yasemn endişelenme ilk de hep korkulunuyo ama ikinci kontrolde daha rahat oluyosun bu arada hayırlı olsun aşılaman..varikosel ameliyatı oldu eşim 10 ay oldu sonuçlar yeni yeni düzelmeye başladı,ilk aşılamamız tutmadı malesef:(( değerler kiminde 3 ay sonra düzeliyor kiminde 6,7 aydan sonra düzeliyor.

arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum ben bir kere aşılama yaptırdım tutmadı

2. düşünüyorum

ama sonucu artırmak için yada şöyle söyleyeyim kadın ve erkekte sorun olmaması aşılama şansını arttırır mı

bende kromozom ve guatrdan ameliya oldum

eşimin spermleri de normale yakın

beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

Oz-me canım benim 2. aşılama. ilki neden düştü bilmiyoruz, sağlıksız bir gebelik olmuş, keseyi göremedik. Kanla attım. İnan var ya bunu yaşamak da çok kötü. İlk duyduğumuzda nasıl da sevinmiştik.Neyse hayırlısı olsun.
Bu aşılamada da 12. güne kadar kasık ağrım oldu. ben olmamasına yormuştum. işte yazdığım değerler çıktı. eğe yükselirse (ki inş yükselir) sağlıklı bir gebeliktir. Ama tabii bilemiyorsun, şu an için net bir şey de söylenmiyor. Bu süreç de zorlu bir süreç. Hayırlı olacaksa olsun diyorum ben de. Negatif olmasını kabullenmiştim. Ama şimdi bi ümit var. Bakalım zaman her şeyin ilacı.
Bu arada bizim problemimiz yok. Ne eşimde ne bende sorun var. Değerlerimiz iyi. Ama işte Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman...

cnım inş bebişin tutunurr.... dualarımız seninle verende Allah alanda Allah ... onun yanında herşey var biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbime kalmışş ... bizdede sorun yok cnm sebebsiz infertilite bu daha kötü aslında sorun olsa bu sorunumdan olmuo dersin ama sorun yoksa insan daha çok düşünüyr. ben ilkinde tutar die düşünmüştüm ama kısmet rabbim 2. ye nasip eder inş ... şimdi daha rahatım ilkinde korkmuştm süreci bilmediğim için ama şimdi biliyorum ... herşeyin hayrlısı olsun ..

2. düşünüyorum

ama sonucu artırmak için yada şöyle söyleyeyim kadın ve erkekte sorun olmaması aşılama şansını arttırır mı

cnm bizdede sorun yoktu ama olmadı ... sorun olup olmamsı bence sonucu değiştrmiyr tamamen Allahın takdiri bir tanecik sperm yeter bu iş için ama Allah ol demedikten sonra olmuyr... inş 2. aşılaman tutar cnm bol bol dua et gerisini rabbime bırak ...

öle fatmacım napalım hayırlısı böyleymiş umudum var doktorumu değiştirdim yeniden başlıcan galiba ve cok karnım agrıo offf

Canım sana bişi sorucam. Bnm aşılamamın sonucu haftaya 15i gibi belli olucak. Bana tutmicak gibi geliyo. Sen aşılamadan sonra tekrar mı aşılama yaptırmayı düşünüyosun. Ben acaba ikinci aşılamayı yapmadan tüp bebek tedavisine mi başlasam diye düşünüyorum

2. düşünüyorum

slm deniz,geçmiş olsun ameliyat oldum demişin,bazen herşey normal olsada sebepsiz infertilite denen bişey var öyle olabilir..2. aşılaman tutar işaallah negatif düşünme..

Back