• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben bu ay bırkez ama tam 14. Gun enjektorle sperm olayını denedık esımle mantıklı geldı yaptım bakalım sonuclar nasıl olacak bu yolda herseyı denıyoruz artık napalım bır nevı kendıme aşılama yaptım :)

hakkınızda hayırlısı olsun :) bende bu ay deniycem heral :)

Beklemedeyim ve hala reglim gelmedi alahım ümitleniorum acaba varmı diye yoksa bi an önce regl olam yaa off :( gögüsleirm patlamak üzere acıo :(

Beklemedeyim ve hala reglim gelmedi alahım ümitleniorum acaba varmı diye yoksa bi an önce regl olam yaa off :( gögüsleirm patlamak üzere acıo :(

Slm canım senin için girmiştim yoktun çıktım . Ben de regl olmadım ama şişim indi biraz bugün test 1,30 çıktı. Doktorumla görüştüm tüp bebekte gonal f 300 ile başlıyormuş aşılamada 0.75 idi. Benim bünyem kaldırmazmış bunu anlayacağın ben doğal yollardan devam ama şükür bir kızım var bazen insan elindeki ile yetinmeyi bilmeli. Sen de sabırlı ol doğru zamanı Rabbim bilir unutma cnm

Slm canım senin için girmiştim yoktun çıktım . Ben de regl olmadım ama şişim indi biraz bugün test 1,30 çıktı. Doktorumla görüştüm tüp bebekte gonal f 300 ile başlıyormuş aşılamada 0.75 idi. Benim bünyem kaldırmazmış bunu anlayacağın ben doğal yollardan devam ama şükür bir kızım var bazen insan elindeki ile yetinmeyi bilmeli. Sen de sabırlı ol doğru zamanı Rabbim bilir unutma cnm

slm fatmahanım nasılsın..adet oldunmu
ben olmadım test yaptırmayada gitmedim ama yarına randevu aldım kan testi için bakalım ne cıkacak....

bende diyorum oraya gidelim diye konuştuk. bu aşılmamdan umudum yok zaten bu ay ara verim nisan adetinde şahin bey gidelim dedik. ama direkt tüp yaptırmak için. sen bir kez daha aşılamamı deniyeceksin. Bide sen yumurtlama için ne ilaç kullandın??

canım daha yeni gördüm yazını...hakkınızda hayırlısı olsun inş...aşılama yada tüp bebek buna şahin bey karar vericektir...adet bitimnde kontrol için gidicem...o zaman oturup konuşucaz inş. nasıl bir yol izlememiz gerektiğini...ama sen neden umutsuzsun ki...böyle düşünme hiç belli olmazzzz bakarsınnn senin ufaklıkk bi sürpriz yapar RABBİMİN izniyle...umutsuzz olmaaa aslaaa...

gonal f kullandımm canım 8 yada 9 gün 75 doz...göbekten iğne yaptı eşim her akşam 8 de aynı saatte...sonrada çatlatma iğnelerimi oldum 2 toz 1 su şeklinde...3 adet yumurtam oluşmuştu sol ve sağ yumurtalıklarımda 22 mm idiler sanırım...

merhaba kızlar bişey sorucam aşılamanın ilk günlerinde koyu kahverengi lekelenmeleri olan oldumu benim 5.günüm hala azda olsa geliyor belim çok kötü hamile kalan arkadaşlar varmı fazla giremiyorum nete haberim olmuyo çok merak ediyorum

selam kızlar nbersiniz?? ben bugn 2. aşılamaya başladım umutluyum .... ya nasip dedik başladık Allah yardımcımız olsunnn ... Adet olmayan arkadaşlar inş hamilesinizdirrrrr allah gönlünüze göre versin ...

slm canım senin için girmiştim yoktun çıktım . Ben de regl olmadım ama şişim indi biraz bugün test 1,30 çıktı. Doktorumla görüştüm tüp bebekte gonal f 300 ile başlıyormuş aşılamada 0.75 idi. Benim bünyem kaldırmazmış bunu anlayacağın ben doğal yollardan devam ama şükür bir kızım var bazen insan elindeki ile yetinmeyi bilmeli. Sen de sabırlı ol doğru zamanı rabbim bilir unutma cnm

hakkımızda hayırlısı olsun canım benim insallah hi tüpe müpe gerek kalmadan dogal yolla bebeişini alırısn kucagına sen daha rel olmadın 9 subatmıs günün daha var du bakam belki süpriz yaparsın bize bende regl olmadım daha 4 marttı günüm gecti ama test yaptırmaya korkuorum gecsin dedim az üstünden....

selam kızlar nbersiniz?? Ben bugn 2. Aşılamaya başladım umutluyum .... Ya nasip dedik başladık allah yardımcımız olsunnn ... Adet olmayan arkadaşlar inş hamilesinizdirrrrr allah gönlünüze göre versin ...

hayırlı olsun oz me inşalah bu kez kucagın dolu gelirisn..

merhaba ares ares adet oldun mu regl. benim aşılamada 14. günüm ama test yapmadım kanda da baktırmadım. bi kaç gün daha bekleyeceğim. ama korkuyorum heran kırmızı kart yiycek gibiyim. Hakkımızda hayırlısı inşallah...

merhaba ares ares adet oldun mu regl. Benim aşılamada 14. Günüm ama test yapmadım kanda da baktırmadım. Bi kaç gün daha bekleyeceğim. Ama korkuyorum heran kırmızı kart yiycek gibiyim. Hakkımızda hayırlısı inşallah...

yok canım olmadım hala dün günümdü bilmiyorum test yaptırmayada korkuorum acıkcası :( sen git baktır bi yada bekle regl gününü benmki gecti hala tık yok ve agrılarımda gecti işin garip olan kısmı

canım daha yeni gördüm yazını...hakkınızda hayırlısı olsun inş...aşılama yada tüp bebek buna şahin bey karar vericektir...adet bitimnde kontrol için gidicem...o zaman oturup konuşucaz inş. Nasıl bir yol izlememiz gerektiğini...ama sen neden umutsuzsun ki...böyle düşünme hiç belli olmazzzz bakarsınnn senin ufaklıkk bi sürpriz yapar rabbimin izniyle...umutsuzz olmaaa aslaaa...

Gonal f kullandımm canım 8 yada 9 gün 75 doz...göbekten iğne yaptı eşim her akşam 8 de aynı saatte...sonrada çatlatma iğnelerimi oldum 2 toz 1 su şeklinde...3 adet yumurtam oluşmuştu sol ve sağ yumurtalıklarımda 22 mm idiler sanırım...

anladım seninde şansın yüksekmiş 3 tane yumurtan varmış. Benim 1 tane oldu.

yok canım olmadım hala dün günümdü bilmiyorum test yaptırmayada korkuorum acıkcası :( sen git baktır bi yada bekle regl gününü benmki gecti hala tık yok ve agrılarımda gecti işin garip olan kısmı

ares kaç gündür takip ediyorum seni. Istersen bir kez daha test yaptır.belki seninledir.

Back