• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam bayanlarr mart ayı ıcerısınde asılama yaptırcak olanlar var mı acaba:17:

slm kızlar maalesef olmadı biraz önce regl oldum işyerindeyim ağlayamıyorumda kaldım öyle ruhsuz:(((oysaki aşılamnın bugün 12 günü.çok erken oldu şok oldum...hiçbir belirtim de yoktu regl olacak gibi şaşırdım kaldım.neyse kısmet değil deyip geçmek lazım.....

slm kızlar maalesef olmadı biraz önce regl oldum işyerindeyim ağlayamıyorumda kaldım öyle ruhsuz:(((oysaki aşılamnın bugün 12 günü.çok erken oldu şok oldum...hiçbir belirtim de yoktu regl olacak gibi şaşırdım kaldım.neyse kısmet değil deyip geçmek lazım.....

hayırlısı demek lazım canım rabbim büyüktür bizlerinde yüzünü güldürecek eminim

ben bir haftadır göbekten iğne yapıyorum siz başladınızmı iğnelere?
bnm klomenle başlandı ılaclarım bıttı 5 gun kullandım persembe kontrolum var..aklıma takılan cok sey var o yuzden buraya yazdım..sızde ne probem vardı asılama neden yapılıo??

annecik nasıl gidiyor annelik, çarşamba bebişinle ilk karşılaşman olacak bu andan itibaren ben senin yerinde olsam bir blog açarım bbebişime hissettiğim herşeyi büyüyünce okusun diye... ilk fotosundan usg fotolarından koyarak başlardım işe bi düşün bence keyifli olabilir
canım yenı gordum yazını kusura bakma ıyı gıdıyor sadece agrım var kasıkta bıraz yarın nasıpse gıdıcesss ıste
bncede keyıflı olabılır ama bılmıyorum yazabılırmıyım :)))

kızlar varmı baska hamışşşş melek son durum ne oldu canım merak ettım :44:

cnm üzülmee vardır herşeyde hayırr bak bnde adet oldum 2. aşılamaya başladımmm rabbim neyi uygun gördyse o ... sıkma canını sni çok ii anlıyorum ilk gün kötü oluyr insan aama sonra güçleniosun ayaga tekrar kalkıosunn yılma pes etme bizler yanındayızz elbet olcakk ... senin kaçıncı aşılamaydı cnm ??

bnm klomenle başlandı ılaclarım bıttı 5 gun kullandım persembe kontrolum var..aklıma takılan cok sey var o yuzden buraya yazdım..sızde ne probem vardı asılama neden yapılıo??

bizde bir problem çıkmadı çok şükür zaten benim daha önce normal yolla hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim şimdide aşılama yaptırıyorum. siz neden aşılama yaptırıyorsunuz?

Slm hanımlar bugun saat 18:00 itibariyle kırmızı kartı görmüş bulunmaktayım vatana milltee hayırlı olsun.. En azından rahatladım bari ikinciye baslarım artık napalaım ofs :(

kızlar hsg çektirme deneyimlerinizi anlatırmısınız :) ben uyutulmak istemiyorum çok dayanılmayacak birşeymi.

kızlar hsg çektirme deneyimlerinizi anlatırmısınız :) ben uyutulmak istemiyorum çok dayanılmayacak birşeymi.

seni korkutmak istemiorum ve mutlaka cektirmeni tavsiye ediorum uyutmadanda yapan hastaneler var bu işi ben zeynep kamilde cekildim ama benmki tam bir felaketti !! Umarım sen böle bişey yaşamassınn...

hıc korkulcak bısey deıl cnımmmm :34: buarada ne oldu asılaman ?
devlet hast. cektırme makıneler eskı agrı daha cok oluyor kı ben 1 ay kactım korkudan hıcte korkulcak gıbı deıl adet agrısı gıbı toplamında 5 dk suruyor ve 4 fılm ve 4 sn agrı oluyor ben radyomarda cekıldım 500 tl

Son düzenleme:
seni korkutmak istemiorum ve mutlaka cektirmeni tavsiye ediorum uyutmadanda yapan hastaneler var bu işi ben zeynep kamilde cekildim ama benmki tam bir felaketti !! Umarım sen böle bişey yaşamassınn...

piffff ben özele gidiyorum. doktorum ameliyathane ortamında hafif uyutarak yaptığını söyledi ama benim uyutulmaya karşı fobim var. yani bu ayki aşılamadan sonra da sancıdan kıvrandım ağlasam hüngür hüngür ağlardım çok sancım oldu. acaba öyle bir sancı mı . yoksa başka bir acı mı ?

Back