selam bayanlarr mart ayı ıcerısınde asılama yaptırcak olanlar var mı acaba
slm kızlar maalesef olmadı biraz önce regl oldum işyerindeyim ağlayamıyorumda kaldım öyle ruhsuz((oysaki aşılamnın bugün 12 günü.çok erken oldu şok oldum...hiçbir belirtim de yoktu regl olacak gibi şaşırdım kaldım.neyse kısmet değil deyip geçmek lazım.....
ya bende haftaya muhtemelen asılama olcak ta ılk defa olcakslm ben varım bişeymi soracaksıız?
ya bende haftaya muhtemelen asılama olcak ta ılk defa olcaksanırım yandaş arıyom kndime
bnm klomenle başlandı ılaclarım bıttı 5 gun kullandım persembe kontrolum var..aklıma takılan cok sey var o yuzden buraya yazdım..sızde ne probem vardı asılama neden yapılıo??ben bir haftadır göbekten iğne yapıyorum siz başladınızmı iğnelere?
slm yasemnn bende mart ayında 2. aşılamamı yaptırıcam Allah kısmet ederse..martın 16 sı gıbı başlıcaz tedaviye hastalanmayı beklıyrum..selam bayanlarr mart ayı ıcerısınde asılama yaptırcak olanlar var mı acaba
canım yenı gordum yazını kusura bakma ıyı gıdıyor sadece agrım var kasıkta bıraz yarın nasıpse gıdıcesss ısteannecik nasıl gidiyor annelik, çarşamba bebişinle ilk karşılaşman olacak bu andan itibaren ben senin yerinde olsam bir blog açarım bbebişime hissettiğim herşeyi büyüyünce okusun diye... ilk fotosundan usg fotolarından koyarak başlardım işe bi düşün bence keyifli olabilir
slm kızlar maalesef olmadı biraz önce regl oldum işyerindeyim ağlayamıyorumda kaldım öyle ruhsuz((oysaki aşılamnın bugün 12 günü.çok erken oldu şok oldum...hiçbir belirtim de yoktu regl olacak gibi şaşırdım kaldım.neyse kısmet değil deyip geçmek lazım.....
bnm klomenle başlandı ılaclarım bıttı 5 gun kullandım persembe kontrolum var..aklıma takılan cok sey var o yuzden buraya yazdım..sızde ne probem vardı asılama neden yapılıo??
aress neler yaptın cnmmm ????? Hamile var mı topikteee hadiii bekliyoruzz...
kızlar hsg çektirme deneyimlerinizi anlatırmısınız :) ben uyutulmak istemiyorum çok dayanılmayacak birşeymi.
kızlar hsg çektirme deneyimlerinizi anlatırmısınız :) ben uyutulmak istemiyorum çok dayanılmayacak birşeymi.
seni korkutmak istemiorum ve mutlaka cektirmeni tavsiye ediorum uyutmadanda yapan hastaneler var bu işi ben zeynep kamilde cekildim ama benmki tam bir felaketti !! Umarım sen böle bişey yaşamassınn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?