Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben klomen 1 kutu kulladım.aşırı derecede kananmam oldu.bıraktım tedaviyi.şimdi devlet hastanesinde aşılama tedavisi görüyorum.sgk iki aşılamayı karşılıyor

ben klomen 1 kutu kulladım.aşırı derecede kananmam oldu.bıraktım tedaviyi.şimdi devlet hastanesinde aşılama tedavisi görüyorum.sgk iki aşılamayı karşılıyor

zeysan merhaba,

hangi sehirdesin hangi hastaneye gidiyorsun? ben istanbuldayım,

tüp bebek için şartlarını okumustum sgk nın 3 yıl evli olmak gerekiyordu aşılama içinde böyle şartlar varmı?

zeysan merhaba,

tüp bebek için şartlarını okumustum sgk nın 3 yıl evli olmak gerekiyordu aşılama içinde böyle şartlar varmı?

şartları bilmiyorum.ben iskenderunluyum.4 kez özellere gittim.oyalayıp durdular.şimdi devlette tedavi görüyorum.3 yıllık evliyim.ilk aşılamam olacak.doktor rapor hazırlıyo.o raporla ilaçların yüzdesini ödüyosun sadece

zeysan merhaba,

sanırım iki aşılamadan sonra da tüp bebek için rapor da alabiliyosun.ama devlette yaptırırsan özelde olmuyor

kızlar, bugün kan tahlili yaptırdım bhcg koskocaman bir 0...........................
benim ilk aşılamam tutmadı, inşallah sizinki tutar...
çok kötüyümmm

kızlar, bugün kan tahlili yaptırdım bhcg koskocaman bir 0...........................
çok kötüyümmm

canım üzülme daha yeni başlamışsın böyle sonuçlar olabilir her şey de bi hayır vardır bundan sonraki denemen de inşallah olur strese girme seni olumsuz etkiler

cnm aşılamayı sakın özelde yaptırma sgk varsa git universite hastanesinde yaptır yaşadığın şehri bilmiyorum ama burda bende aynı hataya düştüm gittim özelde yaptırdımhem ilaçlarımı indirimli alamadım hem tüp bebek raporu için hastane kabul etmedi özelde yaptırdığım aşılamayı... boşuna 600 tl aşılamaya 200 tl ilaçlara 200 tl de muayene parası verdim ama başkent hastanesinde hem rapor çıkarıyor hemde aşılama için 37 tl verdim ve 20 günde bir 55 tl muayene parası veriyom ilaçlarım içinde rapor verdiler ucuz aldım şimdi 1 aşılama oldum bu tutmazsa 2. yi yapacazz oda tutmazsa başkent hast kendisi raporumu çıkarıp tüp bebeği yapacak.... bende pco yum bana klomen serophene hapları fayda etmedi yumoşlarım hep 1.3 de kalıyordu hiç 1.8 olmadı klomene dirençliymişim eğer sendede etki etmezse tatlım uzatma heen aşılamaya geç göbekten iğne oldum 5 günde büyüdü yumurtam düşünsene neyse ben 4 yıllık evliyim ve bekarlıımdan beri pco ile mücadele etttim 5 yıl yasmin kullandım bırtaktığım aydada kendiliğimden hamile kalmıştım ama düşük yaptım ve 30 ay oldu bir daha hamile kalamdım .... inş sen fazl beklemezsin...

çok kötüyümmm

ilk aşılamam tutmadığında bende yıkılmıştım ama bu kez tutmazsa yıkılmam çünki tüp bebek raporu alabilmek için yaptırıyom bu aşılamalrı tutmayacak tutarsada rabbimin hediyesi olur diyrum.. cumadan kasıklarımda fena sancı var göğülser balon gibi diğer aşılamadada aynen böyle olmuştu tutmamışltı.. kısmet bir dahakine inş tutar canım sıkma canını toplarlan bıkma sakın..

cnm cok teşekkür ediyorum. istanbuldayım ben. doktorum cok iyi vazgecmek istemiyorum ama bu kadar cok masrafta yapmak istemiyorum bende bekarken diane kullanıyordum. 9 ay oldu dianeyi bırakalı. klomen bende yumurtayı olusturdu ama gebelık olmadı. inşallah fazla beklemeyiz. yarın yine dr a gidecegim. yumurtanın büyüklüğüne bakacak. duruma göre cts günü catlatma ignesi vuracak.

aşılama için şart yok tüp bebek için 3 yada 3,5 yıllık evli olma şartı var çiftlerden biririnini sgk girişi 5 yıl öncesinde olmalı ve en az 900 gün iş gün primi yatırılmuış olmalı ... şükür benim sgk 2005 de başlamştım hende 5 yıldır sgk lıyım evliliğimizinde 4. yılı doldurcez tam 1 ay sonra.. şartlar uyuyordu ama dediğim gibi devlette yaptır başkentte yada universite hastanelerind eyaptır özelde yaptırma senin zararına olur canım.. ben çok süründüm bu yüzden bilgi ve tecrübelerimi paylaşmak zorunda hissediyorum kendimi... inş sen fazl beklemeden klomen tedavisi ile bebişin gelir.. o zaman kadar sabırla bekle bıkma usanma sakın ağlayıp heder etme kendine eşine dğnyayı bebeğin olduğunda yapamayacağın ne varsa yap gez ye iç eğlen v.s bebeğin kucağına geldğinde yapacaksın kısıtlanacak hayatın öyle düşün pollana cılık oynuyorum ben hep iyi geliyor yani

merhaba kızlar acaba orkide arkadaşın aşılaması tuttumu. ben dün galiba onu okudum. mavera aşılaman tutmamış ağla arkadaşım içine atma sakın. ama toparlanıp yeniden deneyeceksin. bu böyle bişey. vazgeçmek mümkün deyil. küsemessin anne olmak için güçlü olmak zorundasın. üzüntünü yaşa. ben iki tüp biri dondurulmuş embiriyoydu negatif aldım harcadığım paranın haddi hesabı yok. yıkılmadım hala bebeğimi istiyorum vazgeçmek yok zaten mümkün değil kızlar. bizi ancak bizler anlarız başkaları anlamaz. umudunu kaybetme yola devam. aşılama anestezi isteğe göre oluyor. drum bana olur dedi tabi ek ücret var. ben o yüzden sgk yı tercih etmiyorum çatım dar. anestezi daha rahat kasma sorunu da olmuyor hem. okadar emek boşa gider sonra.inşallah tutar. devlette yaptırmanızı tavsiye ederim bende hem paravermezsiniz be yaptıramıyorum sırf buyüzden. birde kızlar bu iğneleri skg karşılıyomu özelde olunca. 4 bıçuk yıllık evliyim 3 yılı geçti bilen varmı. herkesin kucağı dolsun rabbim ol de olsun amin.bi arkadaş vardı inşallah eşine müjdeli haber verirsin hepimiz dualarımdasınız

canım haklısın,
bebegimiz gelecek bir gün nasıl olsa....
bende 5 yıllık ssk lıyım. 33 yasındayım ve 2 yıllık evliyim. daha bir tane bebişi yapamadık, ikinciye zaman kalmayacak

herkesin kucagı dolsun..... ne güzel bir dilekk

çok kötüyümmm

canım benim eve yeni geldim çok merak ettim ne yaptın diye (8... üzülme demek kolay değil gerçekten sıkma canını RABBİM inşaallah başka bir sefere yüzünü güldürür... kafanı dağıtmaya çalış olumlu şeyler düşün inancını kaybetme Allah ın izni ile bizim de anne diyen bebişlerimiz olcaaakkk :)) bugün değilse yarın inşaallah rabbim izin verirse

canım senin aşılama ne zamandı bu neyin tahilleri valla merak ettim ...:)

çok kötüyümmm
Benim de ilki tutmadığında çok üzülmüştüm ne kadar kendini üzme desekte üzüleceksin ama umudunu kaybetme daha yolun başındayız Allahın izniyle olacak..1.yi unutup 2.ye konsantre olmaya çalış..genelde 1.aşılama tutmuyor..elbet tutan var ama oran çok az..inşallah bidahakine güzel haberler vereceksin bize..

çok moralim bozuk. akşam 5'te aşılama oldu. eşimin sperm morfolojisi %6 iken %0 olmuş aşılamanın tutma şansı çook düşükmüş

canım senin aşılama ne zamandı bu neyin tahilleri valla merak ettim ...:)

9 gün önce ilk aşılamayı oldum verilen ilk hormon tahlilinin sonucu bunlar heralde aşılaması tutan hiçbir arkadaş yok ben bilen varsa aydınlatır diye yazmıştım ama maalesef yarın doktordan öğrenirim artık

çok kötüyümmm

çok üzüldüm geçmiş olsun canım ama ümidini yitirme tekrar dene .. benimde ilk aşılamam ve bende çok tedirginim tutmamışsa yıkılırım heralde ((( yarın gidecem doktora sonuçları göstermek için bakalım iyi bişeyler söyleyecekmi

çok moralim bozuk. akşam 5'te aşılama oldu. eşimin sperm morfolojisi %6 iken %0 olmuş aşılamanın tutma şansı çook düşükmüş

Bu kadar fark olması mümkün değil,daha öncekiler tutarlımıydı,bir önceki spermiogramla aralarında çok uzun süremi var,farklı yerlerdemş yaptırdınız,bence bi yanlışlık var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…