• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar..nasılsınız?
bugün aşılamanın 12. günüydü, kan tahlili yaptırmamak için kendimi zor tuttum:26:
12. günde belli oluyormuş galiba. ama yine de pazartesiyi bekleyim dedim..
ama ne zor geçti arkadaş şu 15 gün...normalde su gibi akıp geçen zaman durdu sanki...
belirti olarak göğüslerim acımaya başladı, sol kasığımda ince bir sızı var, akıntım da çoğaldı...bunların hepsi adet belirtisi de olabilir tabi ama bilemiyorum..bekleyip göreceğiz..:18::18::18:

canım sen inşaallah hamilesin :)) müjdeyi ilk sen vereceksin topiğe... ben de bugün aşılamam oldu beklemedeyim ayın 20 si de benim tarihim olur inşaallahh :)) pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz

canım sen inşaallah hamilesin :)) müjdeyi ilk sen vereceksin topiğe... ben de bugün aşılamam oldu beklemedeyim ayın 20 si de benim tarihim olur inşaallahh :)) pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz

amin canım benim inşallah ...keşke dediğin gibi olsa...ama benim ümidim kırıldı, adet belirtileri var üstelik sivilcem de çıktı:14:
inşallah hepimiz güzel haberler veririz canm:16:

kızlar mrh.ben bugün sabah biraz mıyde bulantısıyla uyanınca dayanamayıp test yaptım aşılamam 26aralıkta oldu ve bugün 10.günüm.birinci çizgi net çıktı diğeri ise biraz bekledıkten sonra silik çıktı,sizce ne yapmalıyım.bazı arkadaşlar çatlatma iğnesinin etkisinden iki çizgi çıkabilir dıye yazmışlar,benimçatlatma iğnem 24 aralıkta vuruldu.hala etkısı devam edıyormudur sizce.inşşş hamileyimdir...

canm hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.. ben de demiştim ya silik çıktı diye, bugün yaptığım testte ikinci çizgi yok denecek kadar azdı, bir de adet belirtileri başladı, sivilcem falan çıktı...moralman çökmüş durumdayım:50::50::50::50::50::50:

selam kızlar. . .

bu sabah aşılamam oldu şu an evde yatıyorum birz ağrım var inşaallah bu ay RABBİM CÜMLESİ İÇİNDE benim de muradımı verir inşaallah... bu arada biraz kan geldi ama sanıyorım yumurtalar çatladığı için yani iyi bir şey olan arkadaşlarda böyle olan var mı

şimdi günleri beklemek kaldı hayırlısıyla....hep dua ettim masadayken inşaallah rabbim hepimizn muradını verir

hadi hayırlı olsun aşılaman...bundan sonra kendine dikkat edip o geçmeyen 14 günün geçmesini bekleyeceksin..inşallah bu beklemenin sonucu mutluluk olur...:16:

aa senin dr olduğunu bilmiyordum.ne doktorusun? desene terzi sökügünü dikemezmiş :-) ya benim gündüxleri iğne vurunma şansım sıfır.ya sabah evden çıkmadan yapacam yada akşam eve gelince.eşim hiç beceremez iğne olayını.iş başa düştü napalım
Canım benim biraz tanınma korkum var da o yüzden branşı söylemiyorum. Kendin alışırsan en güzeli. Bu arada benim de pazartesi ilk aşılama olacak. Listeye ekler misin?
kızlar mrh size bişey sorcam ben 26.12.2012de saat 11:45teaşılama oldum.bugün itibariyle kaçıncı günümdeyim.10.günümmü 11.günümmü.kafam karıştıda ben 10.günüm diye test yaptım ama arkadaşım 11.günün dıyor
Bence 11. Gün
amin canım benim inşallah ...keşke dediğin gibi olsa...ama benim ümidim kırıldı, adet belirtileri var üstelik sivilcem de çıktı:14:
inşallah hepimiz güzel haberler veririz canm:16:

Canım tekrar gibi olacak ama adet ve hamilelik belirtileri aynı. Adet görünmeden umut kesilmez

tamam orkide.aynı korku bende de var tanınma korkusu yani.seni anlıorum yani.bu arada diğer bilgilerini de verirsen seni de listeye ekleyebilirim..pzt günü için Rabbim rasgetirsin işini.inş tutar.

karnım çok fena ağrıyor yaw...bu arada adaçayı içmeye başladım.adetin ilk 10 günü faydalı die duymuştum.diğer arkadaşlara da bilgi olsun

tamam orkide.aynı korku bende de var tanınma korkusu yani.seni anlıorum yani.bu arada diğer bilgilerini de verirsen seni de listeye ekleyebilirim..pzt günü için Rabbim rasgetirsin işini.inş tutar.

nazcım sen de mi doktorsun canım?

kızlar bişi daha sorcam.aşılamadan önce doktor eşlerinize ne kadar cinsel perhiz süresi verdi?

kızlar bişi daha sorcam.aşılamadan önce doktor eşlerinize ne kadar cinsel perhiz süresi verdi?
valla bize bu gece birlikte olun dedi. yarın sabah 5 te çatlama iğnesini vur dedi. aşılama da pazartesi 5 te olacak inşallah
Merhaba arkadaşlar...hadi gelin heyecanımızı burada paylaşalım birbirimize destek olalım :72: ben kısaca kendimden bahsedeyim.4 buçuk yıllık evliyiz.20 aydır da bebegimiz olmuyor.benim tüm tahlillerim yapıldı hsg dahil temiz çıktı.eşimin kan değerleri normal sperm tahlilleri çok degişkenlik göstermekle birlikte genel olarak sorunu morfoloji 0 :50:
bu değerle aşılama yapılır mı yahu dedik çapa tıp fakültesi erkek faktörü yoktur diye rapor verdi ve tabi ki aşılama yapılır dedi.ocak adetimle başlıyoruz.ilk defa aşılama yaptırcaz.benim hiç umudum yok.ama eşim umutlu...bakalım görelim neler olacak:24::24::24:

veeee listemiz...

İSİM-----------YAŞ-----KAÇINCI DENEME--AŞI TARİHİ-----EVLİLİK SÜRESİ------------ TEST GÜNÜ----------SONUÇ

NAZ034---------31------------1------------???----------4 BUÇUK YIL---------------???----------------- BEKLİYOR:emir_bebek:
NEBF-----------32-------------3-------------------------4 BUÇUK YIL---------------???-----------------BEKLİYOR :emir_bebek:
BONCUK1985----27-------------2-------------------------10 YIL(:nazar:)---------------???------------------BEKLİYOR:emir_bebek:
GAGE2211-------26------------?---------31ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
MAVERA19------27-------------?--------24 ARALIK--------4 YIL---------------------7 OCAK-------------BEKLİYOR:emir_bebek:
LİVELY----------31------------2--------17/18 OCAK------1,5 YIL---------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
LİMONPORTAKAL-33-----------2---------28 ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
MELODİ1986-----26-----------2---------5 OCAK-----------6 YIL---------------------23 OCAK-----------BEKLİYOR:emir_bebek:
NURSERCİ-------29------------1--------26 ARALIK---------3,5 YIL-------------------15 OCAK-----------BEKLİYOR:emir_bebek:
ZEYSAN2013----33------------1---------???---------------3 YIL---------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
MYSNOWGRAIN--24-----------1----------5 OCAK----------1,5 YIL--------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
AYLİN333--------??-----------1----------29 ARALIK--------5 YIL---------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
1. aşılama, 7 ocak aşılama tarihi, 4 yıllık evli, 20 ocak test tarihi, vira bismillah rastgele kızlar

günaydın canım..nasılsın?
heyecan var mı yarın ilk aşılamanı yaptıracaksın dimi?
hadi hayırlısı...
inşallah ilk ve son aşılaman olur orkidecim:16:

yani tuhaf bir şy. heyecanlıyım ama daha önce klomen kullandığımdaki kadar değil. hayırlısı olsun gerçekten. çok istiyorum. aslında 3 kez hamile kaldım ve 3 üde düştü. bu ilk ve son aşılama olur. daha da düşük yapmam inşallah. sen nasılsın, ne durumdasın?

Back