• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın canım..nasılsın?
heyecan var mı yarın ilk aşılamanı yaptıracaksın dimi?
hadi hayırlısı...
inşallah ilk ve son aşılaman olur orkidecim:16:

selam kızlar :))...canım asıl sen heyecenlı olmalısın yarın büyük gün :) RABBİM gönlüne göre versin inşaallaah bizi haberdar et ok. hemen :))... merakla bekliyoruz

Arkadaşlar hepinizin tedavileri hayırlı ve pozitif olsun inşallah.Ben 3 yıllık evliyim,2 yıldırda bebek istiyoruz ama hiçbir neden bulunamamasına rağmen olmadı.ocak adediyle aşılama tedavime başlıyacağım.aşılamada tutma ihtimali az diye duydum ama böyle tutanları gördükçe insan ümitleniyor.hakkımızda hayırlısı inşallah.benim merakım şu aşılama öncesi kullanılan iğneler hakkında.bunları kendikendimize uygulayabiliyor muyuz,zorluğu var mı,birde aşılama esnasında kateder denilen alet kullanılıyor mu?o çok can sıkıcı bişey rahim filmimden hatırlıyorum.biraz bilgilendirirseniz sevinirim.tşkler.

Arkadaşlar hepinizin tedavileri hayırlı ve pozitif olsun inşallah.Ben 3 yıllık evliyim,2 yıldırda bebek istiyoruz ama hiçbir neden bulunamamasına rağmen olmadı.ocak adediyle aşılama tedavime başlıyacağım.aşılamada tutma ihtimali az diye duydum ama böyle tutanları gördükçe insan ümitleniyor.hakkımızda hayırlısı inşallah.benim merakım şu aşılama öncesi kullanılan iğneler hakkında.bunları kendikendimize uygulayabiliyor muyuz,zorluğu var mı,birde aşılama esnasında kateder denilen alet kullanılıyor mu?o çok can sıkıcı bişey rahim filmimden hatırlıyorum.biraz bilgilendirirseniz sevinirim.tşkler.

ben de adet günümü bekliyorum.bana menogon iğne verildi.10 gün kullandım.kendin vurabiliyosun ama ben hastaneye gidiyordum.benim yumurtalar büyümedi.tekra dozunu arttırarak devam edicez.hiç aşılama olmadım.o aleti bilemiyorum

yani tuhaf bir şy. heyecanlıyım ama daha önce klomen kullandığımdaki kadar değil. hayırlısı olsun gerçekten. çok istiyorum. aslında 3 kez hamile kaldım ve 3 üde düştü. bu ilk ve son aşılama olur. daha da düşük yapmam inşallah. sen nasılsın, ne durumdasın?

öyle canım hayırlısı olsun...3 kez hamile kaldın hepsi de düştü mü? ayyy canım yaa, ne acılar, sıkıntılar çekmişsindir..üzüldüm senin adına:50:
peki bu düşüklerin nedeni hiç araştırıldı mı? neden oluyor acaba? Rabbim bi daha yaşatmasın canm:16: hayırlısıyla versin evlatlarımızı...

selam kızlar :))...canım asıl sen heyecenlı olmalısın yarın büyük gün :) RABBİM gönlüne göre versin inşaallaah bizi haberdar et ok. hemen :))... merakla bekliyoruz

slm canm benim..dualarına yürekten amin diyorum güselim. inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...tabii haberdar ederim sizleri canm..ya önce de yazdım ya, adet belirtileri var, o yüzden benim heyecanım falan kalmadı..dün ağlaya ağlaya bihal oldum zaten sivilcem çıktı diyee:50::50::50:
daha adet olmadım gerçi ama, yine de kan tahlili yaptırayım diyorum yarına kadar gelmezsse kırmızılar...

merhaba zeynep..hoşgeldin aramıza..aminn hepimizin tedavileri bebekle sonuçlansın inşallah:)
evet canım doktorların söylediklerine göre aşılamada tutma ihtimali düşük..ama Allah'tan ümit kesilmez..belli mi olur belki bizim vesilemiz aşılama olacak..(inşallah)
aşılamadan önce yumurtaları geliştirmek için kullanılan iğneleri ister kendi kendine vur canım istersen eşine de vurdurabilirsin. ben eşime vurdurmuştum. zor bir şey değil korkma, sinek ısırığı gibi ufacık bi acı hissediyosun o kadar.
canım sen rahim filmi çektirmişsin, rahim filmi aşılamadan daha zor ve ağrılı bir işlem. aşılamada hiç bir acı-ağrı- sızı..olmuor içini ferah tut. bu arada canımın çok tatlı olduğunu da belirtmek isterim:30:
inşallah senin işlemin de çok kolay geçer ve bebeğine kavuşursun güzelim. aklına takılan bişey olursa naçizane cevaplamaya çalışırım, diğer arkadaşlar da yardımcı olurlar.

öyle canım hayırlısı olsun...3 kez hamile kaldın hepsi de düştü mü? ayyy canım yaa, ne acılar, sıkıntılar çekmişsindir..üzüldüm senin adına:50:
peki bu düşüklerin nedeni hiç araştırıldı mı? neden oluyor acaba? Rabbim bi daha yaşatmasın canm:16: hayırlısıyla versin evlatlarımızı...

düşüklerin nedeni araştırıldı ama elle tutulur bir neden bulunamadı. pıhtılaşma ile ilgili ufak bir sorun var ama dr'um bu kadar da yapmaz ona bağlayamayız diyor.:50:

ayy hadi hayırlısı...inşallah olumlu sonuçlanır.hiç acımadı yani öyle mi?benim de ilk olacak tedirginim....o alet çok acıtıyormuş diye duydum.

hıc acı cekmedım.yalnız sıkısıık olmak gerekıyomus asılama ıcın asılama esnasında ve sonrasında oyle bekklemek cok zordu

Merhaba arkadaşlar...hadi gelin heyecanımızı burada paylaşalım birbirimize destek olalım :72: ben kısaca kendimden bahsedeyim.4 buçuk yıllık evliyiz.20 aydır da bebegimiz olmuyor.benim tüm tahlillerim yapıldı hsg dahil temiz çıktı.eşimin kan değerleri normal sperm tahlilleri çok degişkenlik göstermekle birlikte genel olarak sorunu morfoloji 0 :50:
bu değerle aşılama yapılır mı yahu dedik çapa tıp fakültesi erkek faktörü yoktur diye rapor verdi ve tabi ki aşılama yapılır dedi.ocak adetimle başlıyoruz.ilk defa aşılama yaptırcaz.benim hiç umudum yok.ama eşim umutlu...bakalım görelim neler olacak:24::24::24:

veeee listemiz...

İSİM-----------YAŞ-----KAÇINCI DENEME--AŞI TARİHİ-----EVLİLİK SÜRESİ------------ TEST GÜNÜ----------SONUÇ

NAZ034---------31------------1------------???----------4 BUÇUK YIL---------------???----------------- BEKLİYOR:emir_bebek:
NEBF-----------32-------------3-------------------------4 BUÇUK YIL---------------???-----------------BEKLİYOR :emir_bebek:
BONCUK1985----27-------------2-------------------------10 YIL(:nazar:)---------------???------------------BEKLİYOR:emir_bebek:
GAGE2211-------26------------?---------31ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
MAVERA19------27-------------?--------24 ARALIK--------4 YIL---------------------7 OCAK-------------BEKLİYOR:emir_bebek:
LİVELY----------31------------2--------17/18 OCAK------1,5 YIL---------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
LİMONPORTAKAL-33-----------2---------28 ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
MELODİ1986-----26-----------2---------5 OCAK-----------6 YIL---------------------23 OCAK-----------BEKLİYOR:emir_bebek:
NURSERCİ-------29------------1--------26 ARALIK---------3,5 YIL-------------------15 OCAK-----------BEKLİYOR:emir_bebek:
ZEYSAN2013----33------------1---------???---------------3 YIL---------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
MYSNOWGRAIN--24-----------1----------5 OCAK----------1,5 YIL--------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
AYLİN333--------??-----------1----------29 ARALIK--------5 YIL---------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
ORKİDE2---------??-----------1----------7 OCAK----------4 YIL--------------------20 OCAK------------BEKLİYOR:emir_bebek:
yaşım 30. onu yazmayı unutmuşum:1:

meraba arkadaslar bende asilama listesindeyim.yeni gelen arkadaslarda hosgelmisler
benimde kismetse 14 ocakda asilama icin ignelerimi vurulmaya baslicam. ben asilamayi annestezi ile olmayi istedim. heasilamasi tutsn arkadas yarin guzel haberi alicaksin insallah. ay cok sevindim.heyecanlandim vallahi hepimizin kucagi dolsun Yarabbim bizide anne yap amin. herkesinki pozitif olur insallah kizlar

amin canım benim inşallah ...keşke dediğin gibi olsa...ama benim ümidim kırıldı, adet belirtileri var üstelik sivilcem de çıktı:14:
inşallah hepimiz güzel haberler veririz canm:16:

Adet belirtileriyle gebelik belirtileri benziyor diyorlar ikisinde de aynı hormon yükseliyor başlangıçta..hayırlı haberlerini bekliyoruz..benim de 29 unda yapılmıştı cmt kan testi yaptırıcam..günler geçmiyor en zoru beklemek..benim baş ağrılarım başladı..

yani tuhaf bir şy. heyecanlıyım ama daha önce klomen kullandığımdaki kadar değil. hayırlısı olsun gerçekten. çok istiyorum. aslında 3 kez hamile kaldım ve 3 üde düştü. bu ilk ve son aşılama olur. daha da düşük yapmam inşallah. sen nasılsın, ne durumdasın?

Merhaba inşallah senin de yüzün bu sefer güler..bizim hekim arkadaşlarımızda aynı problemi vardı,üst üste 3 düşük olmuştu,meğerse eşinde varikosel varmış,ameliyattan sonra normal yolla gebe kaldı. Eşin kontrole gitmiş miydi,tablo çok benzer olunca paylaşmak istedim.

4 ocak cuma günü aşılamam yapıldı eşimde sperm sayısı azdı 7 milyondu ama aşılma için sperm verdiğinde daha yüksek olduğunu gördük

doktor yüzde 25 olur dedi daha önce de aşılama yatırdığım ve sonuç olumsuz olduğu için pek umudum yok eşim benden umutlu sonucu bekliyorum dua edin kızlar

herkesin kalbindeki olsun

canım bende varım eklersen sevinirim 2.5 yıllık evliyim ilk aşılamam olacak içimde korku var

merhaba herkese bende 4 ocak cuma günü aşılama yaptırdım kasımdada yaptırmıştım tutmamıştı şimdi tüp bebek raporu almak için tekrardan yola devam edişyorum umudum yok ama allahtan umut kesilmez.. bende pco var göbekten puregon iğne kullanaraktan 2 yumoşum oldu çarşambe gece çatlatma iğnesi vurdum cuma öğlen aşılamam oldu... 1 ay sonra evliliğimizin 4. yılını doldurmuş olcez... 5. yıldan gün almış olcez yani... inş 2013 de bebeğim bana gelir... ve isteyen herkese evladını veriri rabbimç... 18 ocakta kan verip sonucu öğreneceğim.. göğüslerim şişti balon gibi oldu birde fitil kullanıyorum uzun bişi vajn a dan sıkıyorum her sabah 15 dk hareket ediyorum.. öyle kasığımdada hafifi sancı var nedendir bilmem diğer aşılamamdada böyle olmuştu tutmadı o yüzden hiç umudumn yok yani... rabbim hayırlısını versin...

merhaba herkese bende 4 ocak cuma günü aşılama yaptırdım kasımdada yaptırmıştım tutmamıştı şimdi tüp bebek raporu almak için tekrardan yola devam edişyorum umudum yok ama allahtan umut kesilmez.. bende pco var göbekten puregon iğne kullanaraktan 2 yumoşum oldu çarşambe gece çatlatma iğnesi vurdum cuma öğlen aşılamam oldu... 1 ay sonra evliliğimizin 4. yılını doldurmuş olcez... 5. yıldan gün almış olcez yani... inş 2013 de bebeğim bana gelir... ve isteyen herkese evladını veriri rabbimç... 18 ocakta kan verip sonucu öğreneceğim.. göğüslerim şişti balon gibi oldu birde fitil kullanıyorum uzun bişi vajn a dan sıkıyorum her sabah 15 dk hareket ediyorum.. öyle kasığımdada hafifi sancı var nedendir bilmem diğer aşılamamdada böyle olmuştu tutmadı o yüzden hiç umudumn yok yani... rabbim hayırlısını versin...

canım sana katılıyorum aynı şeyi hissediyorum benimki de 15 ocakta kan testi yaptırıcam

Son düzenleme:
meraba arkadaslar bende asilama listesindeyim.yeni gelen arkadaslarda hosgelmisler
benimde kismetse 14 ocakda asilama icin ignelerimi vurulmaya baslicam. ben asilamayi annestezi ile olmayi istedim. heasilamasi tutsn arkadas yarin guzel haberi alicaksin insallah. ay cok sevindim.heyecanlandim vallahi hepimizin kucagi dolsun Yarabbim bizide anne yap amin. herkesinki pozitif olur insallah kizlar

anestezi olabiliyomu

kızlar kan sonuçlarım çıktı yarın saat 4 te doktorda randevum var aşılama yoluyla hamile kalan arkadaşlar varsa sonuçlarım normalmi acaba yazabilirlermi bekliyorum arkadaşlar yarına kadar nasıl dayanacam bilmiyorum cevap bekliyorum lütfen Progesteron Serum 32,50 ng/mL
FOLLIKULER FAZ ng/mL 0,00 - 0,30
LUTEAL FAZ ng/mL 1,20 - 15,90
GEBELIK 1. TRIMESTER ng/mL 2,80 - 147,30
GEBELIK 2. TRIMESTER ng/mL 22,50 - 95,30
GEBELİK 3. TRİMESTER ng/mL 27,90 - 242,50
POSTMENAPOZAL ng/mL 0,00 - 0,20

merhabaaa,

kızlar merhaba,

forumu görünce bende yazmak istedim.

PKo hastasıyım hemde ileri seviyede. 2 yıllık evliyiz haliyle bebek olmuyor:(
gecen iki ay klomen ve ovitrelle kullandım. bu ayda bu sekilde ilerleyecegiz ama eger tutmazsa sonrasında aşılama olacak dedi dr'um.

aslında ben daha yeni bu yola girdigim için cok detaylı bilgim yok. ayrıca dr'un özel muayehanesine gidiyorum ve aşılama ne kadar olacak hiç bilmiyorum. sgk da nasıl yapılıyor. bilgisi olan varmı? forumlarda bir sürü bilgi var ama aralarından okuyup bilgiyi bulmak zor oluyor bazen.

cok cok teşekkürler

Back