- 24 Şubat 2013
- 385
- 82
- 53
bilmemki özele gittik güya ama sanırm çalışanlar osaate geliolarmıs toptan vercekler ::) neyse az heycan olsun :) sonuc iy olsunda beklemeye deger :) canmmm fatmacım öle deme sen ayın 5 inde bidaha kan verr...
Ares cok tebrik ederim. Darisi tum isteyenlerin basina. Benim de yarin 12. Gun ben de kan verecegim ogleden sonra bakalim neler gorecegiz. Kan tahlilini de ertesi gun veren bi hastane ilk defa duyuyorum adrenalin yaptiriyorlar insana :)
Kızlarrrrrr çizgi silik cıktı cıktı hahaha aman yarabbiii fatmaa canmmm 3 test cubug aldım üçüde silik cıktı hahaha ay ölcem kuduruom evdee .. Pazartesi yada yarın kan tahlşili verim kesin hahaha cok sveindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarrabbii cok şükürr..
Canım çok sevindim, Allah'ım hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah, hayırlı uğurlu olsun...
Pztesi vericem mecbur doktor bekliyor da ama sen boşver beni alışığım bu duruma tadını çıkar sen bu gece heyecandan nasıl uyucaksın dün gece boşa ağlayıp paralamışsın kendini gördünmü?
Âmin canım, hepimize inşallah :)amin canımmmmmmmmmmmmm insallah rabbim tüm isteyenlere göstersin versin...
ares cnm belirtilerin varmıydı ???? kaçıncı aşılamann ? zaten heyecandan gitcez bu bebişler sayesinndee :))))
Ares cok tebrik ederim. Darisi tum isteyenlerin basina. Benim de yarin 12. Gun ben de kan verecegim ogleden sonra bakalim neler gorecegiz. Kan tahlilini de ertesi gun veren bi hastane ilk defa duyuyorum adrenalin yaptiriyorlar insana :)
cok canım sıkılıyor kimsede yok bugün.....niyeee....elifff nerdesin canımmmm
ares ares senin yerinde olmayı cok ama cok isterdim bende test yaptım negatif 11.gün olmasına ragmen
olsa cıkardı dime yok işte yok olmadı gene
bütün ümidim kırıldı ama yaaa ..........(((
aglamak istiyorum ama yaaa..hıckıra hıckıra aglamak istiyorum...
içimi sonuna kadar dökmek istiyorum.....(((
cok canım sıkılıyor kimsede yok bugün.....niyeee....elifff nerdesin canımmmm
ares ares senin yerinde olmayı cok ama cok isterdim bende test yaptım negatif 11.gün olmasına ragmen
olsa cıkardı dime yok işte yok olmadı gene
bütün ümidim kırıldı ama yaaa ..........(((
aglamak istiyorum ama yaaa..hıckıra hıckıra aglamak istiyorum...
içimi sonuna kadar dökmek istiyorum.....(((
Fatmaaaaaaaaaaaaaaa canım benim nerdesinnnnnn yoksun bugunnnnnnn....
Uyuyamadin dimi????? Kendimi duruma alıştırmaya çalışıyorum canım. Beni teselli etmek zordur ancak ben kendimi sakinlestirirsem iyi olurum. Şükür iyeyim iyi olmak zorundayız bu yastan sonra benim neyime bu islere soyunmak falan gibi........ Arescim cinsel istek durumun nedir özel bir soru oldu kusura bakma da seni baz alıyorum kendime ben çok fcenahım da gebe kalınca çok azalır normalde. Dün forumda gezerken gördüğüm bir sonuc
11.gun 6.5
13.gun. 40
15.gun150
17.gun300. Gibiydi yaklaşık sadece bu beni umitlendirdi biraz ptesi bida bakalım da hayırlısı. Ama senin hastaneye sınır oldum benim 45 dk aldığım sonuc sen 20 saatte yuh ya. 12.5 tl ödedim sen ne ödedin?????
hepimiz icin hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?