toparlıcam canm insallah su bikaç gün gecsin belli olsun varmı yokmu yok oldugukesinleşsse bu kadar hırpalamıcam kendimide napıym off yarabbi sen görüosun her şeyi sen bilosun ....cümlemize inşallah bir bebek nasip etsin....Hayatım şaşırdın mı niye bu kadar paralıyorsun kendini aşkolsun dün gece ortalarda olmamandan anlamalıydım beynini yeme varsa vardır yoksa yoktur . Ama yok olduğu kesinleşsin de öyle üzülelelim sende benim gibisin ya varsa boşa üzülüpağlamıiş olacaksın bu kadar bunalacağına git yarınver kanını. Ben kızım olana dek 5 yılağladım da yazık etmişim yıllarımı sonra da dedimki iyiki 5 yıl sonra olmuş. Kıyamam arkadaşım sana eşinide üzme o da üzülüyordur da napsın sen daha çok üzülme diye yapıyordur. Dünyada hep bi sıkıntımız olacak burası cennet değil Allah dermansız dert vermesin . En son hastaneye kan serımu taktırmaya gittim benle yaşıt öğretmen bir bayan ms gastasıymış hiç çocuk yok istemek gibi bi şansım bile yok ki dedi Allah'ın gücüne gider toparla kendini hadi bakalım.