toparlıcam canm insallah su bikaç gün gecsin belli olsun varmı yokmu yok oldugukesinleşsse bu kadar hırpalamıcam kendimide napıym off yarabbi sen görüosun her şeyi sen bilosun ....cümlemize inşallah bir bebek nasip etsin....Hayatım şaşırdın mı niye bu kadar paralıyorsun kendini aşkolsun dün gece ortalarda olmamandan anlamalıydım beynini yeme varsa vardır yoksa yoktur . Ama yok olduğu kesinleşsin de öyle üzülelelim sende benim gibisin ya varsa boşa üzülüpağlamıiş olacaksın bu kadar bunalacağına git yarınver kanını. Ben kızım olana dek 5 yılağladım da yazık etmişim yıllarımı sonra da dedimki iyiki 5 yıl sonra olmuş. Kıyamam arkadaşım sana eşinide üzme o da üzülüyordur da napsın sen daha çok üzülme diye yapıyordur. Dünyada hep bi sıkıntımız olacak burası cennet değil Allah dermansız dert vermesin . En son hastaneye kan serımu taktırmaya gittim benle yaşıt öğretmen bir bayan ms gastasıymış hiç çocuk yok istemek gibi bi şansım bile yok ki dedi Allah'ın gücüne gider toparla kendini hadi bakalım.
Hayatım şaşırdın mı niye bu kadar paralıyorsun kendini aşkolsun dün gece ortalarda olmamandan anlamalıydım beynini yeme varsa vardır yoksa yoktur . Ama yok olduğu kesinleşsin de öyle üzülelelim sende benim gibisin ya varsa boşa üzülüpağlamıiş olacaksın bu kadar bunalacağına git yarınver kanını. Ben kızım olana dek 5 yılağladım da yazık etmişim yıllarımı sonra da dedimki iyiki 5 yıl sonra olmuş. Kıyamam arkadaşım sana eşinide üzme o da üzülüyordur da napsın sen daha çok üzülme diye yapıyordur. Dünyada hep bi sıkıntımız olacak burası cennet değil Allah dermansız dert vermesin . En son hastaneye kan serımu taktırmaya gittim benle yaşıt öğretmen bir bayan ms gastasıymış hiç çocuk yok istemek gibi bi şansım bile yok ki dedi Allah'ın gücüne gider toparla kendini hadi bakalım.
evet benm yüzmde cıkardı tek tük ama bu kes yüsmde cıkmadı boynumda cıktı3tane birden yan yana..
kasıkların ağrıyor mu benim dün akşamdan beri agrıyor
canım ben sivikcelere taktım en son kimyasal gebelikte çenemin kulağıma yakın iki tarafında küçük küçük 4-5 tane çıkmıştı şimdi tek taraflı var ya bakalım
26 şubatta oldum canım.Benim geçen aşılamamda da istememişti. Doktorumuda aramak istemiyorum. Ewt herşeyin hayırlısı gerçekten. sen kime gidiyorsun tedavi için??
evet sedacım benim doktorum şahin zeteroğlu...iyi bi doktor ama çok yoğun çoğu zaman...26 şubat daha yeni olmuşsun...hayırlısı olsun canım...stres yapma...hayat sürprizlerle dolu...yeterki rabbim nasip etsin...ben de çok ümitsizdim...ve adet belirtilerim çokdu...herkese söylüyordum...adet olucam ümitlenmiyelim diye...ikinci aşılama için düşünüyordum ne yapabiliriz diye...nasipp bu işler...umudunu yitirme...
ben klomenin mecburi 4,ayının beklemesindeym cnm 8mart adet olcam
sonrasında 2 kez iğneli ted. düşünüyorum belki birini aşılama yaptırırım
sonrasındada eşimle kararlıyız haziranda kısmetse tüp bebek düşünüyoruz.
ewt melekcim herşey nasip işi. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun işallah. Ewt canım yeni oldum. Ama sonucu hissediyorum. şuan yana yakıla tüp bebk merkezi araştırıyorum.
ınsan bu kadarmı caresız hısseder kendını ınsana bı sehır bu kadarmı hıssettırır gurbetlıgını yanlızlıgını ağlıyorum hıckıra hıckıra kımseye anlatamıyorsun belkı tanımıyorum burdakılerıde ama ıcıme atmak benı bıtırdı burnun dıregı sızlar ya hanı hanı aslında hıc toz konfurmassın ya o kadar dımdıksındır herkesın karşısında ama gece olur ya kalırsın öylece bakalım nerde o güçlü kadın hanı nerde suannn haykıra haykıra ağlarken bıle ınsan kendıne ıtıraf edemezmı edıyorum evet cocuğum olmadıgı ıcın üzülüyorum ıtıraf edıyorum evetttt takıyorummmmmm kafamaaaa amaaa olmuyorrrr napımmm olmuyor bırdee üstüne sen hey ıstanbulllll sen gurbet sen yanlızlık sen caresızlık oldun banaaaaa allahım ısyan degılll yemın ederım ısyan degıl sadece mutsuzum sadece napacagımı bılmıyorum şaşırdım kaldım ......
Kızlarrrrrr çizgi silik cıktı cıktı hahaha aman yarabbiii fatmaa canmmm 3 test cubug aldım üçüde silik cıktı hahaha ay ölcem kuduruom evdee .. Pazartesi yada yarın kan tahlşili verim kesin hahaha cok sveindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarrabbii cok şükürr..
Kızlarrrrrr çizgi silik cıktı cıktı hahaha aman yarabbiii fatmaa canmmm 3 test cubug aldım üçüde silik cıktı hahaha ay ölcem kuduruom evdee .. Pazartesi yada yarın kan tahlşili verim kesin hahaha cok sveindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarrabbii cok şükürr..
cnmmm hadi hayrlısıııı olsunnnnn kaçıncı günün bugn ???? Allah devamını getirsin inş cnm
ne mutlu bir haber tebrikler canım tebrikler...
teşekkür edrim canım rabbim tüm isteyenlere versin inşallahh devamıda gelir inşallah kan tesini görmeden rahat edemicem gerci ama :)
kendine zehir etme bu şekilde düşünme canım. Darısı bizlere tüm bekleyenlere. Bu aralar güsel haberler alıyoruz. Bi sürü şubat bebeği oldu aman nazarlardan uzak.
aminnn canımm darısı tümm bekleyenlerin başına rabbim kimsnein elini kolunu boş bırakmasın evlat yokluguylaimtihan etmesin inşallahh.. Sizlerdende güsel haberler alıcaz inşallahh...rabbim nazardan kem gözden tüm gebeleri koruu... Ya insan slik cıktı die gende şüpheye düşüo gerçi ama bunu görmek bile muhtesem bi duygu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?