Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
toparlıcam canm insallah su bikaç gün gecsin belli olsun varmı yokmu yok oldugukesinleşsse bu kadar hırpalamıcam kendimide napıym off yarabbi sen görüosun her şeyi sen bilosun ....cümlemize inşallah bir bebek nasip etsin....

evet benm yüzmde cıkardı tek tük ama bu kes yüsmde cıkmadı boynumda cıktı3tane birden yan yana..

Canım ben sivikcelere taktım en son kimyasal gebelikte çenemin kulağıma yakın iki tarafında küçük küçük 4-5 tane çıkmıştı şimdi tek taraflı var ya bakalım

canım ben sivikcelere taktım en son kimyasal gebelikte çenemin kulağıma yakın iki tarafında küçük küçük 4-5 tane çıkmıştı şimdi tek taraflı var ya bakalım

canım takma okadr sivilce stres sıkıntıdanda cıkıo bilosunki ve biz suan cok fasla stres altındayıss.. Takma kafana...

26 şubatta oldum canım.Benim geçen aşılamamda da istememişti. Doktorumuda aramak istemiyorum. Ewt herşeyin hayırlısı gerçekten. sen kime gidiyorsun tedavi için??

evet sedacım benim doktorum şahin zeteroğlu...iyi bi doktor ama çok yoğun çoğu zaman...26 şubat daha yeni olmuşsun...hayırlısı olsun canım...stres yapma...hayat sürprizlerle dolu...yeterki RABBİM nasip etsin...ben de çok ümitsizdim...ve adet belirtilerim çokdu...herkese söylüyordum...adet olucam ümitlenmiyelim diye...ikinci aşılama için düşünüyordum ne yapabiliriz diye...NASİPP BU İŞLER...UMUDUNU YİTİRME...

ewt melekcim herşey nasip işi. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun işallah. Ewt canım yeni oldum. Ama sonucu hissediyorum. şuan yana yakıla tüp bebk merkezi araştırıyorum.

NEDEN BU KADAR UMUTSUZSUN CANIM NEDEN OLMAZSA DIYE DÜŞÜNMÜYORSUN ILAC TEDAVISI OLMAZSA ASILAMA OLMAZSA TUP NEDEN OLACAGINA INANMIYORSUN UMUTLARINI TAZE TUTMUYORSUN .
HAYAT DEĞİŞTİREN BAŞARI ÖYKÜLERİ KİTABINDAN BİR ALINTI CANIM
Köyün birinde kuraklık olmuş. Ne tarlaları canlandıracak ne de hayvanların içebileceği bir damla su varmış. Tam bir kuraklık havası hâkimmiş. Çaresiz köylüler, çareyi Hak kapısında aramışlar. Çoluk çocuk herkesi toplanmış, yanlarına hayvanlarını da alarak, yağmur duası için kırlara çıkmışlar.
Köyün imamı eşliğinde tövbe ve istiğfar edip, Allah''tan merhamet dilemişler. Henüz onlar ellerini indirmeden, Allah''ın inayetiyle gök gürlemeye başlamış. Köy halkı da sağanak yağmur altında sırılsıklam olmuş. Sadece şirin bir kız çocuğu ıslanmamış!
Çünkü dua edince yağmurun yağacağına bir tek o, gönülden inanmış ve yanına minicik şemsiyesini almış.

ewt melekcim herşey nasip işi. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun işallah. Ewt canım yeni oldum. Ama sonucu hissediyorum. şuan yana yakıla tüp bebk merkezi araştırıyorum.

canım aynı gün aşılamamız olmuş. karamsar olma inşallah tutmuştur bebişler.. side sorun neydi aşılamaya karar verildi.. inşallah aradığın tüp bebek merkezleri boşuna olur da karnında bebişin olur

Canım benim yapma böyle. Şu yazdıklarını okuyunca içim kan ağladı. Bende aynı senin gibi hep güçlü kadın rolünü oynuyorum. Ama çok yorucu seni anlayabilşyorum. Birileriyle dertleşöelisin ben herşeyimi anneme ve ablama anlatıyorum ve rahatlıyorum. Ailene anlatamıyorsan da güvendiğin bir arkadaşına anlat canım kendini böyle yıpratma

Kızlarrrrrr çizgi silik cıktı cıktı hahaha aman yarabbiii fatmaa canmmm 3 test cubug aldım üçüde silik cıktı hahaha ay ölcem kuduruom evdee .. Pazartesi yada yarın kan tahlşili verim kesin hahaha cok sveindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarrabbii cok şükürr..

cnmmm hadi hayrlısıııı olsunnnnn kaçıncı günün bugn ???? allah devamını getirsin inş cnm

ne mutlu bir haber tebrikler canım tebrikler...

cnmmm hadi hayrlısıııı olsunnnnn kaçıncı günün bugn ???? Allah devamını getirsin inş cnm

inşallah teşekürler canmm bugn 10. Günüm benim..aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah..bu tek silik cizgi bile görmek benm için büyük bi mutluluk 6 yıldır hiç görmedim cünkü ilkessss

teşekkür edrim canım rabbim tüm isteyenlere versin inşallahh devamıda gelir inşallah kan tesini görmeden rahat edemicem gerci ama :)

kendine zehir etme bu şekilde düşünme canım. darısı bizlere tüm bekleyenlere. bu aralar güsel haberler alıyoruz. bi sürü şubat bebeği oldu aman nazarlardan uzak.

kendine zehir etme bu şekilde düşünme canım. Darısı bizlere tüm bekleyenlere. Bu aralar güsel haberler alıyoruz. Bi sürü şubat bebeği oldu aman nazarlardan uzak.

aminnn canımm darısı tümm bekleyenlerin başına rabbim kimsnein elini kolunu boş bırakmasın evlat yokluguylaimtihan etmesin inşallahh.. Sizlerdende güsel haberler alıcaz inşallahh...rabbim nazardan kem gözden tüm gebeleri koruu... Ya insan slik cıktı die gende şüpheye düşüo gerçi ama bunu görmek bile muhtesem bi duygu :)

canım yokmu sağında solunda bi hastane bi koşu baktırıver. bende çok merak ettim

Canım Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizlere inşallah. Bnm daha 5. Günüm aşılama olalı. 12sinde sonuçları alıcam merak içinde bekliyorum allah bna ve bnm gibi bekleyenlere sabur versin sonuçlar hep pozitif olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…