Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün 11. Günüm şükür allah îmâ bu günü de gördük gece kuşları betoka iyi kaynatmışsınız gece ,hoşgeldin erre, ares aresnerdesin cnm ya????????

bugun anca uyanabildim gece uyku tutmadı benmde 10. Gün şükür... Kız özledim siziiiiiiiii gözümü açar açmaz topikte aldım solugu gene :) milet gece doldurmus ta doldurmus okuyum tek tek :)

allah kabul etsin canm...bende dualarımda eksik etmiyorum sizi... Bu şırınga işini bende denicem bi :) tutmaz ise :)

seninde hakkında hayırlısı olsun insallah...

ya iyide büyü bozmak dedeye ihtiyacı yok hiç kimsenin emin olun ki hadisi şeriflerde bildirior amenerrasülü, ayetel kürsi, nas ve felak sureli büyüden koruyan dualardır.. O büyü bozuyo dedigniz kişiler ne yolarda bozuolar biliomusunuz o büyüleri onlara bozuos deidkleri yollar cinler aracılıgı ile yapılıo ve hiç bir cin dogru yoldan yapmas bu işi şirke sokar küfre sokarak yapar nedir yöntemi dedeler yazar kagıda kuran ayteleirni size derler üstüne işe yok üstüne bas suya sok tuvalete at yöntemler hep böledir lütfen bu tür şeyleri kurandan halledin cinler ve cözümleri hakında zaten ayet ve hadislerde bildirilmiştir her şey ve her yöntem degmes o dedeye bu neneye gidp okadr para vermeye... Ve allah ayetlerinde dioki benim ayetlerimi az bir paha karsılıgı satmayın... Ama o ikişi ne yapıo alahın ayetini okumak için sizden ücret alıo buda ne olio insanı alah korusun dinden bile cıkarıo... Dikatli olun lütfen...

Nuska vs bişey yazmayacakki sadece oradan su alacakmışız o suya bakarak ilaç verecem dedi sana gonal f vercem dedi eşinede bir ilaç berecem dedi bukadar dedi amaç sadece o suyu alıp hocaya baktırmak mış ücreti alan kişi dede falan değilki turizim şirketi sen il değiştirirken otobüs bileti almıyormusun bedavayamı götürüyorlar dede sadece otobüs paranıza karışmam diyor oda yani normaldir bahsettigi kadar kişinin otobüs parasınıda karşılarsa adam ne etsin :) kaynanam okadar kuran okur hatim indirir ama genede gitmemiş

Ben yine idrar yaptım sabah dayanamadım gene sanki silikti yada bana öle geldi çıldıracağım allahım sabır ver ya bugün benim 11. Günümmüş dün gece ona karar verdik sayı bile sayamıyorum ya

günaydın herkese.dün gece epey kaynatmışsınız.ohh sefanız olsun.yüzünüz hep gülsün inşaallaah...elif 86 canım ben hala tüp bebek araştırıyorum.
bir arkadaş bana dedi ki eğer morfoloji 0 ise ya acıbadem maslak yada brüksel de yaptır
çünkü oralar sperm 600 kat daha büyütüp öyle yapıyorlar mış.

Ben yine idrar yaptım sabah dayanamadım gene sanki silikti yada bana öle geldi çıldıracağım allahım sabır ver ya bugün benim 11. Günümmüş dün gece ona karar verdik sayı bile sayamıyorum ya

bence de stres yapma canım.eğer silik çıktıysa inşallah hamilesindir.gönlünü ferah tut .biraz daha sabır az kalmış zaten..canımcım

ben yine idrar yaptım sabah dayanamadım gene sanki silikti yada bana öle geldi çıldıracağım allahım sabır ver ya bugün benim 11. Günümmüş dün gece ona karar verdik sayı bile sayamıyorum ya

stress yapma fatmacım silk cıktıysa hadi gözün aydınnnnnnnnn hamişsindir..... Az kaldı sabret biraz daha sonra git kan teseti ver..merag ederim haber et gelişmeleri.. Bende cok sıkılıorm teset yapsammı diomda öle cok korkuommu onu bile yapmaya cesaretim yok inan..

bilmiom canmya ben böle hoca dede işlerine tersim benm dedem yaprdı :) parasızdı ama kızardım hakkat ya :)

kızlar sabah test yaptım idarar testi negatif çıktı ((((((((((

kaçıncı günün canm benm bak adetten sonra adet günü gectikten sonra beta hcg idarar gecio oyusden sakın üzülme gidp kan testi ver mümkünse.. Inşallah sende yüzü gülenlerden olursun... Biri daha vardı öle idarar negatif cıktı ama sonra test yaptırdı ve suan hamile ve dün ögrendi acele etme...

bugn 12. günüm cnm dayanamadım aldım yaptım ama keşke yapmasaydım insan üzülüyor yarın adet günüm belimde ağrıyr zaten umudum kalmadı gibi ... artık adet gecikirse giderim dayancak gücüm yok artık bi negatf daha görmeye sen neler yaptınn ??

kızlar aşılamadan sonra bana progsetan vermedi acaba ndn olabilir.??

Son düzenleme:

inanmayın kızlar böle şeylere kurana ve bilime inanın güvenin yeter. böle şeyler maddi manevi zarar size yinede karar sizin

bende yaptım ne silik çıktı ne bişe ( tek çizgi bugn 12. günüm gerçi yanıltıcı bu testler ama insn işte bi umut :) hakkında hayrlısı cnm inş tutmuştr bebeginn

bende 11 gununde yapmıstım cnm sılıktı ınanamadım 12 gununde gene yaptım gene sılık kan verdım 34.82 cıkmıstı kan ver en garantısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…