yaptır canım varsa cıkar benım cıkmıstı cunku 34.82
ınsallah canım darısıda sana olsun sorun neydı sızın??
bende cok umıtsızdım ama oldu morfolojımız %1 12 mılyonda sperm dusun kı esımde sorun yoktu bu zamana kadar bende pko vardı ama ıste rabbım ol dedı oldu bol bol dua edın
''ya varıs'' cekın devamlı
Off ben25 inde aşılamamı oldum 12martta sonuçlar belli olucak daha çoooook var:)
Benim CNm 19. Şbtta yaptıranda ctesi 11. Gün Dr ısrarla ptesi diyor ben idrar yaptım çıkmadı ctesi sabahı idrar denicem 25 üstü çıkıyor idrar da silik milik görürsem kan yaptırırım. Ctesi senin adetin kaçıncı günü ???????
sabret canım benimde 10. günüm bak beklemedyim hala son 4 gün...:)
kırmızıyımı görücem yoksa beyaz bir sayfamı olacak bebeğimle ....
9 subatta adet olmustum benim de 19 subatta asılama yapıldı ... 12. gün oluyor cumartesi ne zaman yaptın idrar testini bende bugün yapayım dedim ama negatifi görmekte istemiyorum...
banada dr 4 martta adet olmazsan test yaptır dedi...
Aaaaaaa adet günümüz de aynı. Seninde yumurta erkem gelişmiş demekki. Dün yaptım bitane daha aldım test duruyor bilmem ki ctesi yaptırsak mı kararsızım çoooooook
Aaaaaaa adet günümüz de aynı. Seninde yumurta erkem gelişmiş demekki. Dün yaptım bitane daha aldım test duruyor bilmem ki ctesi yaptırsak mı kararsızım çoooooook
kızlar çıkmıyorrr idrar testin de sonuç...yanıtıcı olabiliyorrr..ben de aşılamadan 11gün sonra yaptım sonucum negatifti...bugün kanda aldım güzel haberi...gerçi değerim 25.03 ama katlanarak artıcak RABBİMİN İZNİYLE cmts ye kadar...azıcık sabredin...biliyorum çok zor ama daha güzel...RABBİM gönlünüze göre versin...
allah tamamına erdirsin canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah, benim aşılamam 18 şubat , ilk aşılaman mıydı canım bir de en belirgin belirtilerin nelerdi?
kızlar çıkmıyorrr idrar testin de sonuç...yanıtıcı olabiliyorrr..ben de aşılamadan 11gün sonra yaptım sonucum negatifti...bugün kanda aldım güzel haberi...gerçi değerim 25.03 ama katlanarak artıcak RABBİMİN İZNİYLE cmts ye kadar...azıcık sabredin...biliyorum çok zor ama daha güzel...RABBİM gönlünüze göre versin...
sağolasın arkadaşım...ben de rabbime sığındım sonucum kat kat artsın inş...umutlu olmaya çalışıyorum...evet canım ilk aşılamamdı...14 şbatta olmuştum aşılamamı...belirtiler herkes de farklılık gösterebiliyor...çok takılma derim...ama canım yinede söyliyim...aşılamadan 5-6 gün sonra başladı karın ağrım...sanki adet olucak mışım gibi...bu hissim hiç azalmadı...göğüslerim şiş di...halada biraz ağrım var...dinleniyorum bol bol...belim ve karnım kasıklarım hala ağrıyor...umarım sonucum kat kat artar inş.. Umarım sen de alırsın gü<el haberleri değerin 100 200 300 olur :))
Sağ kasığım ağrıyor okulda çok üşüdüm ondan mı acaba ağrın var mı? Göğüslerim fena ağrıyor bide sen de ne var ne yok??????
sağolasın arkadaşım...ben de rabbime sığındım sonucum kat kat artsın inş...umutlu olmaya çalışıyorum...evet canım ilk aşılamamdı...14 şbatta olmuştum aşılamamı...belirtiler herkes de farklılık gösterebiliyor...çok takılma derim...ama canım yinede söyliyim...aşılamadan 5-6 gün sonra başladı karın ağrım...sanki adet olucak mışım gibi...bu hissim hiç azalmadı...göğüslerim şiş di...halada biraz ağrım var...dinleniyorum bol bol...belim ve karnım kasıklarım hala ağrıyor...umarım sonucum kat kat artar inş.. Umarım sen de alırsın gü<el haberleri değerin 100 200 300 olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?