hadi hayırlısı olsun inşallahh.....
amin işallah.......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi hayırlısı olsun inşallahh.....
Hımm anladım canım parayı degilde 2 aşılama sonrası rapor çıkarması benim açımdan iyi geldi raporlada beylikdüzü medicana hastanesinde bulunan doktor selman laçin de tüp gerçekleştiririm diye düşünüyorum
[/QUOTE]Beren yurtdisinda nerde yasiyosun? Bende yurtdisindayim da belki yakinlardayizdir die sordum canim :) [/QUOTE
merhaba cannim ben yurt disinda yasiyorum asilamai burda yaptilar.burda hicbir sorun olmadigini ama turkiyeye yazin geldigimde esimde sperm harketsizligi var dendi.canim burda erken ögrnemeiyorsun benim 4 mrtat kan talili yapilacak 5 martta cevap vercekelr tabiki ozaman kadar regli olmazsam.birde bana catlama ignesi vurulmadi progesteron verilmesi sadce 5 gun clomifen 50 mg onu kullandim gunde 1 gun.ultrasynda yumurtam gercekten catladimi diye bakmadilar.o yuzden pek umutlu degilim acikcasi.insallah ALLAH hereksin gönlune göre veriri.
Kızlar aşılamamın bugn 6. Günü ve az önce lekelenme tarzında bi iki damla kan gelmişbu ne olabilir kötü bişemidir yerleşme kanaması iin cok erken degilmi öle olsa bile offf
..aklım cok karıstı..
merhaba elif. canım bende artık tüp bebek işine girecem.bende beylikdüzündeki selman laçin e gidecem. canım sen iyi araştırdın mı.ücreti falan nasıl.artık aşılama yapmayacağım.hep hüsran...
merhaba elif. canım bende artık tüp bebek işine girecem.bende beylikdüzündeki selman laçin e gidecem. canım sen iyi araştırdın mı.ücreti falan nasıl.artık aşılama yapmayacağım.hep hüsran...
tebrik ederim arkadaşım....Rabbim mutluluğuna mutluluk huzuruna huzur sevincine sevinç katsın...ben de 2 yıldır uğraşıyorum ama ilk aşılamamı 14 şubatta oldum...aşılamadan sonra 12. günüm dayanamayıp idrar testi yaptım sonuç negatif...1 haftadır adet belirtilerim var...emin olmak istedim...karmakarışığımm şuan...ne hissettiğimden bile emin değilim...ama senin adına çok sevindimmm...
Kızlar aşılamamın bugn 6. Günü ve az önce lekelenme tarzında bi iki damla kan gelmişbu ne olabilir kötü bişemidir yerleşme kanaması iin cok erken degilmi öle olsa bile offf
..aklım cok karıstı..
selam arkadaşlar. ben 11 Şubat'ta aşılama olmuştum. bugün aşılamanın 14. günü. Ertesi gün de ilişki önermişti doktor. onun da 13. günü.
biraz önce beta hcg yaptırdım. değerim 201. (hala inanamıyorum ama) hamileyim:)) hiç ihtimal vermez, adet olmayı beklerken....
yarın doktora gideceğim sabahtan arayıp. umarım bebeğim bana sıkı sıkı tutunur. bizi bırakmaz.
iki gündür beni umutsuzluğa sevk eden bir kasık ağrısı yaşıyorum çünkü.
umarım size biraz olsun umut verebilmişimdir.
(ben pko'luyum. 4 ya da 6 ayda bir adet olurdum. eşimin de morfolojisi %3'tü.)
Hepinize, kendi kucağıma da, Allah'tan birer (en az) bebek diliyorum.
sevgiler...
..aklım cok karıstı..
..aklım cok karıstı..
meraba arkadaşlar. bugün aşılamam yapıldı. dualarınıza ihtiyacım var. nasıl gececek bilmiyorum ama 11 marta kadar zor günler bekliyor sanırım. hepinize iyi şanslar
meraba arkadaşlar. bugün aşılamam yapıldı. dualarınıza ihtiyacım var. nasıl gececek bilmiyorum ama 11 marta kadar zor günler bekliyor sanırım. hepinize iyi şanslar
Ücret kıtmını bilmiyorum canım fakat aşılamada hüsran tüp bebektede karşına çıkabiliyor yani aşılamaya göre % de oranı tabiki yüksek ama dedigim gibi tüp tede hüsran olur allahım kımseye yaşatmasın hüsranı
cnm hayrlı olsun çok güzel bir umut oldun bizlere rabbim bebegini sana bağışlasınnn .... çok sevndim cnmm :) benimde bugn 8. günüm aşılamada acaba tutumu die düşünmekten kendimi alamıyrum .... belirtilerin nelerdi cnm ???
tam o dönemlerde bebek rahme düşüyor canım,inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bebeicik yerleşiyordur....
CNm 5 -9 . Günler arası embriyo yuvalanıyor yani yerleşme kanaması da olabilir