Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hımm anladım canım parayı degilde 2 aşılama sonrası rapor çıkarması benim açımdan iyi geldi raporlada beylikdüzü medicana hastanesinde bulunan doktor selman laçin de tüp gerçekleştiririm diye düşünüyorum

merhaba elif. canım bende artık tüp bebek işine girecem.bende beylikdüzündeki selman laçin e gidecem. canım sen iyi araştırdın mı.ücreti falan nasıl.artık aşılama yapmayacağım.hep hüsran...

Beren yurtdisinda nerde yasiyosun? Bende yurtdisindayim da belki yakinlardayizdir die sordum canim :) [/QUOTE
merhaba cannim ben yurt disinda yasiyorum asilamai burda yaptilar.burda hicbir sorun olmadigini ama turkiyeye yazin geldigimde esimde sperm harketsizligi var dendi.canim burda erken ögrnemeiyorsun benim 4 mrtat kan talili yapilacak 5 martta cevap vercekelr tabiki ozaman kadar regli olmazsam.birde bana catlama ignesi vurulmadi progesteron verilmesi sadce 5 gun clomifen 50 mg onu kullandim gunde 1 gun.ultrasynda yumurtam gercekten catladimi diye bakmadilar.o yuzden pek umutlu degilim acikcasi.insallah ALLAH hereksin gönlune göre veriri.
[/QUOTE]

finladiyada sen nerde kaliyorsun

Kızlar eşim kıbrıstan bir doktora mail atmıştı doktor bugün eşimi aramış sonuçlarını sormuş sperm 9 milyon var morfoloji sıfır demiş ozaman bence tüp bebek bile yaptırma pek olumluyanıt alamazsın demiş yani banada gelsen olmaz demiş fakat eşime bir öneride bulunmuş nakil yapsak yada yapmayı düşünürmüsün diyor eşimde nasıl yani derken sperm bankasını önermiş 3 4 embio ya kadar da koyabiliriz demiş eşimde tabi bunun günah oldugu söyleyince doktor demiş bir organ naklini düşünün demiş eşimde tai organ nakli insanları yaşatmaya yarıyor arada çok fark var diyor yani eşimin spermine bir başka sperm ekleyerek takviye yapılacakmış eksik olanlarına karşı

Maliyet olarak 4100 euro otel dahil masraf demişler

Böyle bişeydemi çıkmış olacak işmi töbe yaw

merhaba elif. canım bende artık tüp bebek işine girecem.bende beylikdüzündeki selman laçin e gidecem. canım sen iyi araştırdın mı.ücreti falan nasıl.artık aşılama yapmayacağım.hep hüsran...

Kendisinin çok iyi bir doktor oldugunu duydum fakat yanına gitmek kısmet olmadı morfoloji sorunumuz var morfoloji sorunu varkende tüp bebek yaptırıp hem zamanımızı hemde bütcemizi kısıtlamak istemiyorum morfolojide biraz ilerleme olursa ozaman düşünüyorum selman bey i

Ücret kıtmını bilmiyorum canım fakat aşılamada hüsran tüp bebektede karşına çıkabiliyor yani aşılamaya göre % de oranı tabiki yüksek ama dedigim gibi tüp tede hüsran olur allahım kımseye yaşatmasın hüsranı

selam kızlar bende aşılama yaptrdm bekliyorum ... sizler neler yaptınız ??? bebeklerimiz bizledir inşallah

tebrik ederim arkadaşım....Rabbim mutluluğuna mutluluk huzuruna huzur sevincine sevinç katsın...ben de 2 yıldır uğraşıyorum ama ilk aşılamamı 14 şubatta oldum...aşılamadan sonra 12. günüm dayanamayıp idrar testi yaptım sonuç negatif...1 haftadır adet belirtilerim var...emin olmak istedim...karmakarışığımm şuan...ne hissettiğimden bile emin değilim...ama senin adına çok sevindimmm...

idrar testi için çk erken idrarda çıkmaz kandada düşük çıkar,bende aşılamaın 12. günü kan testi yaptırmıştım 39 çıkmıştı,rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşlh,kimsenin kucağını boş bırakmasın..

bu arada belirtilere çok takılmayın,adet bile olsanız kan testi yaptırın.eğerki ben aşılamanın 14. gününü bekleseydim,2 aylıkken hamile olduğumu anlıycaktm,14. gün felaket kasık ağrısı,adet sancısından beter ve kahverengi kanama,bebeğim düştü sandım meğersem benim hınzır sıpa anneciğine yerleşiyormş...o yüzden mutlaka kan testi yaptırın yerleşe kanamasını adet kanaması zannebilirsiniz

rabbim yaramaz yaramaz tombiş tombiş tatlı bebecikler versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar aşılamamın bugn 6. Günü ve az önce lekelenme tarzında bi iki damla kan gelmiş :( bu ne olabilir kötü bişemidir yerleşme kanaması iin cok erken degilmi öle olsa bile offf :( ..aklım cok karıstı..

tam o dönemlerde bebek rahme düşüyor canım,inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bebeicik yerleşiyordur....

selam arkadaşlar. ben 11 Şubat'ta aşılama olmuştum. bugün aşılamanın 14. günü. Ertesi gün de ilişki önermişti doktor. onun da 13. günü.
biraz önce beta hcg yaptırdım. değerim 201. (hala inanamıyorum ama) hamileyim:)) hiç ihtimal vermez, adet olmayı beklerken....
yarın doktora gideceğim sabahtan arayıp. umarım bebeğim bana sıkı sıkı tutunur. bizi bırakmaz.
iki gündür beni umutsuzluğa sevk eden bir kasık ağrısı yaşıyorum çünkü.
umarım size biraz olsun umut verebilmişimdir.
(ben pko'luyum. 4 ya da 6 ayda bir adet olurdum. eşimin de morfolojisi %3'tü.)
Hepinize, kendi kucağıma da, Allah'tan birer (en az) bebek diliyorum.
sevgiler...

cnm hayrlı olsun çok güzel bir umut oldun bizlere rabbim bebegini sana bağışlasınnn .... çok sevndim cnmm :) benimde bugn 8. günüm aşılamada acaba tutumu die düşünmekten kendimi alamıyrum .... belirtilerin nelerdi cnm ???

meraba arkadaşlar. bugün aşılamam yapıldı. dualarınıza ihtiyacım var. nasıl gececek bilmiyorum ama 11 marta kadar zor günler bekliyor sanırım. hepinize iyi şanslar

Kızlar aşılamamın bugn 6. Günü ve az önce lekelenme tarzında bi iki damla kan gelmiş :( bu ne olabilir kötü bişemidir yerleşme kanaması iin cok erken degilmi öle olsa bile offf :( ..aklım cok karıstı..

CNm endişelenme olabilen bişiymiş tutunuyor da olabilir içini ferah tut. Ben de şimdi progesteron sonucumu aldım 30 un üsütymüş yani 3 yumurta çatlamış sonradan bitane daha gelişip çatlamış şansımız artmıştır herhalde fena ümitlendim ya allahım hayırlısı . Kanamanın devamı yok dimi geldi gitti?

meraba arkadaşlar. bugün aşılamam yapıldı. dualarınıza ihtiyacım var. nasıl gececek bilmiyorum ama 11 marta kadar zor günler bekliyor sanırım. hepinize iyi şanslar

CNm 5 -9 . Günler arası embriyo yuvalanıyor yani yerleşme kanaması da olabilir

ben pko hastasıyım
ilk aşılamam başarılı oldu
aşılamadan önce diaformin 1000 ikiye bölerek ve inofolic saşe sabah akşam içtim 2şer poşet.2 ay boyunca bence başarı şansını çok artırıyolar pko lu bayanlarda belirti çok fazla yaşamadım genelde adet geçtikten sonra ortaya çıktı hepsi.aşılamadan 13 gün sonra idrarda çıktı darısı başınıza.sorularınız olursa cevaplarım içinizi rahat tutun bir de çok şartlanmayın o zamanda olmuyorr
allahım hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin
aminnn..

Ücret kıtmını bilmiyorum canım fakat aşılamada hüsran tüp bebektede karşına çıkabiliyor yani aşılamaya göre % de oranı tabiki yüksek ama dedigim gibi tüp tede hüsran olur allahım kımseye yaşatmasın hüsranı

canım çok teşekkür ederim cevabın.için. bizimde morfoloji / %0 maalesef.benim duyduğum da morfoloji 0 olanlar tüp bebek yapılmalıdır.aşılama tutmayabiliyormuş..morfolojiyi düzeltme şansımız var mı onu araştırıyorum ben...

cnm hayrlı olsun çok güzel bir umut oldun bizlere rabbim bebegini sana bağışlasınnn .... çok sevndim cnmm :) benimde bugn 8. günüm aşılamada acaba tutumu die düşünmekten kendimi alamıyrum .... belirtilerin nelerdi cnm ???

Çok teşekkürler:)

daha önce hamile kalmadığım için ayırt edemiyordum aslında belirtiler ilaçlardan mı, adet mi olacağım, hamile miyim diye...

aldığım ilaçları yazayım önce:
yaklaşık 1,5 yıldır (pko'lu olduğum için) glukofen,
yaklaşık 1 aydır folik asit (folbiol adı galiba),
aşılama gününden başlayarak da progestan günde 3 tane 100'lük,
son olarak da coraspin (kan sulandırması için)

belirti olarak da hala devam eden sırt ağtısı (az), kasık ağrısı (orta), uyku hali ve baş dönmesi (progestan aldıktan yaklaşık 1 saat sonra çok yoğun), göğüslerde hassasiyet (yoğun).

aslında bu dönemde yaşadıklarımız daha fazla ilaçlara bağlı zannediyorum. çünkü progestan'ın içinde de yazıyo bu belirtiler.

CNm 5 -9 . Günler arası embriyo yuvalanıyor yani yerleşme kanaması da olabilir

benimde 6. günümdü bugn inşallah bebiş yerleşiodur :) ay cok heycanlandım yorumlardan sonra ama cok faslada ümitlenmek istemiyorum bide olmassa :( daha cok hüsran olurm ofss :( hakımda hayırlısı nese o olsun inş..

Back