Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar doktordan yeni geldim. sabah ilk önce medical parka gittim. vajinal muayene yapmadı, göbekten baktı, önceki tahlillere baktı. miyomun düşük sebebi gibi gözükmüyor dedi, eşinin tahlillerini yenilecek ve senin rahim filmini tekrar çekelim ayrıntılı değil dedi. sonra birkaç arkadaşım özel hastaneler bazen para için tekrarlıyorlar dedi aklıma kuşku düştü, 600 liraya yapıyorlar. Burada başka bir doktor var çok iyi diyorlar ancak çok yoğun randevu almak zor. onun arayıp sekreterini arayıp konuştum o da gel bugün tahlil yapalım yarın da muayene dedi.Kalktım bu sefer oraya gittim. Şu anda her iki kolumda mosmor oldu. Acaba rahim filmini tekrarlasam mı? Gerçi yarın bakalım ne diyecek doktor. ve kızlar acaba bir de devlet hastanesine mi gitsem ne dersiniz?

çok doktor değiştirmek kafanı karıştırabilir. hekim seçimi önemli ancak iyi hekimle beraber bu iş ekip işi iyi bir ekibi yani tüp bebebk merkezini tercih etmen gerekir diye düşünüyorum. tabi tercih yine senin...

bi tane hamile haberimiz var cok sevindim gercekten umut oldu insallah rabbim hayırlısıyla kucagına almay nasip eder..

folicasidi sabah aksammı içeyim kızlar bilen kullanan yazabilirmi..[/QUOTE

folic asidi günde bi defa alman gerekiyor ancak akşam alman daha iyi olur çünkü iştah açar

Gunde bir icmen lazim canim.. Ama yemekle beraber ic istersen yani yemek arasinda.. Cunku mide problemin varsa bazen yanabiliyomus miden.. Yuklu vitamin icerikli oldugu icin :) ben kahvaltida iciyorum unutursam aksam.. 2 tane icsek acaba bebislerimiz daha mi garanti olur , tutunur iyice :) bilmiyorum walla artik ne yapicagimizi.. Sastik kaldik kizlar..
bi tane hamile haberimiz var cok sevindim gercekten umut oldu insallah rabbim hayırlısıyla kucagına almay nasip eder..

folicasidi sabah aksammı içeyim kızlar bilen kullanan yazabilirmi..

Gunde bir icmen lazim canim.. Ama yemekle beraber ic istersen yani yemek arasinda.. Cunku mide problemin varsa bazen yanabiliyomus miden.. Yuklu vitamin icerikli oldugu icin :) ben kahvaltida iciyorum unutursam aksam.. 2 tane icsek acaba bebislerimiz daha mi garanti olur , tutunur iyice :) bilmiyorum walla artik ne yapicagimizi.. Sastik kaldik kizlar..

günde tek almak gerekiyor. az önce yazmaya çalıştım ama başaramadım galiba. bu vitaminin en çok amacı bebeklerde nöral tüp defekti diye bir anomali oluyor bu anomaliler olmasın diye alınması gerekiyor. tabi akşam alınsa daha iyi oluyor. iştahı açtığı için

Bugun test sonucu öğrenip yüzümüzü güldürecek biri yokmu ..topik bomboş yafss.. Nerddesiniz kızlar ben catlıcam.. Topik topik geziyorum hamişsem karnımdakide oynak biş iolup cıkacak bu gidişle :)

Ama 2 gün sonra aşılam olduğum hastaneye gidicem belli olucak .bugün saba karnımda biraz sancı gibi uyandım adet olcakmışım gibi inşallah olmam.inşallah maişimdir çok bekledik artık yüzümüzz gülsün inşallah

Bugun test sonucu öğrenip yüzümüzü güldürecek biri yokmu ..topik bomboş yafss.. Nerddesiniz kızlar ben catlıcam.. Topik topik geziyorum hamişsem karnımdakide oynak biş iolup cıkacak bu gidişle :)

Canım ya bende çatlıcam meraktan dün Dr bana Pazartesi dedi de nasıl dayanırım bilmiyor um senin gibiyim okuldayım bugün ama aklımı veremiyorum İnan . Senin de salı tahlil günün di mi
Şiş mi göğüslerin ben çok fenayım

canım ya bende çatlıcam meraktan dün dr bana pazartesi dedi de nasıl dayanırım bilmiyor um senin gibiyim okuldayım bugün ama aklımı veremiyorum inan . Senin de salı tahlil günün di mi
şiş mi göğüslerin ben çok fenayım

benm gögüsler şişti ama agrı felan yok :) kasıklarımda batma var bi tek.. Inşallah hayırlı haberi alcaz senden.. Evet salı günü benimde ama cok sabırsızım inan belli olcanı bilsem şimdiden kac para olursa olsun verip öğrenesim var :) sen progestran vs baktırdınmı 6. Gün bakılıomus :)

benm gögüsler şişti ama agrı felan yok :) kasıklarımda batma var bi tek.. Inşallah hayırlı haberi alcaz senden.. Evet salı günü benimde ama cok sabırsızım inan belli olcanı bilsem şimdiden kac para olursa olsun verip öğrenesim var :) sen progestran vs baktırdınmı 6. Gün bakılıomus :)

Dün bakıldı CNm 32 çıktı çok iyi dedi Dr. Yumoşlar çatlamış yani. İnşallah seninle peş peşe alıcaz güzel haberleri sonra başlık değiştirip yeni gebelerde yazarız ne güzel olur dimi?senin de ilk aşılamaydı di mi?

baslamıstır bildigm kadarıyla 12. Gün başlıo bta hcg kana gecmeye ,stersen bugn bile gidp biyerde kan ver düşükte olsa cıkar ama eger gec döllenme olduysa cıkmayada bilir garanti olsun diosan 15. Günü bekle..

Ben burada özel bir hastanede 12.5 tlye baktırıyorum ama Denizli'de 25e baktılar valla 12.5 verip çekmem bu stresi diyorum ben

dün bakıldı cnm 32 çıktı çok iyi dedi dr. Yumoşlar çatlamış yani. Inşallah seninle peş peşe alıcaz güzel haberleri sonra başlık değiştirip yeni gebelerde yazarız ne güzel olur dimi?senin de ilk aşılamaydı di mi?

inşallah canmya güzel haberlerle geliriz 32 gayet iyi bncede doktor bana hiç yaptır vs demedi bende bişe yaptırmadım acıkcası bilmiom progestran kac :) inşllahh bi başlık atarız şubat ayı aşılamdan gelen bebişlere hamile olanlar die :) bakalım hayırlısı ben cok heycan yaptım sonu hayırlı olsun inşallahhhh..

ben burada özel bir hastanede 12.5 tlye baktırıyorum ama denizli'de 25e baktılar valla 12.5 verip çekmem bu stresi diyorum ben

garanti sonuc olacagını bilsem para problem degilde :) bilmiom güvenemiorum işte bgune kadr hep böle kocaman negatif yazılarını gözümüze gözümüze soktukları için 15. Güne kadar tadını cıkarmak daha mı nedir :)

Back