Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu durumda üzülme demek en saçması insanın elinde değil bilirim o duyguyu ama herşeyi kabullenip yola devam etmek aslolan . Doktorundan memnun değilsen değiştir ama iyi araştır ilgi alaka pahalı bir Merkez'den daha önemli . Eşinin sana karşı çıkmaması senin kararlarını desteklemesi hadi hadi gene mi olmadı diye üstüne gelmesi çok zor olurdu elindeki güzel şeyleri gör bu sıkıntıda geçecek Allah'ın izniyle hepsini unutucan onu kucağına alınca Allah'a sığın ona emanet ol

Rabbimden umudumu kesemem, kesmedim de. kesersem o zaman kaybederim biliyorum ama çok berbat bir duygu halindeyim ki. İnşallah bu son dr. olur.

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
keseyi görmeden rahat edemiycem ben yine de ama hamile kalmış olmak bile beni tek başına umutlandırdı.
çünkü 5.5 yıldır evliyim ve 2,5 yıldır tedavi görüyorum ve hiç hamile kalamamıştım. umarım sevincim yarıda kalmaz.
Allah size de ne zaman hayırlısıysa, o zaman versin yavrularınızı kucağınıza.

çok teşekkür ederim. Doktoruma güveniyordum. Ama aşılama aşamasında kafam karıştı çünkü çatlatma iğnesinden 50 saat sonra aşılama işlemi tamamlandı. Sonra koskoca prof. Vardır bir bildiği dedim. Tokat da bir arkadaşım da yaptırıyor aşılama onunla sürekli konuşuyorum onun dr. U çok alakalı. Sürekli muayene kapıyor e2 testi yapmış, ve asla 36 saati geçirmemeliyiz işlem için demiş. Bunları duyduktan sonra da güven falan kalmadı ben de. Bugün gideceğim dr. Hakkında bir şey bilmiyorum. Inan güvencim kalmadı dr.lara. Oysa eşimin sonuçları da çok iyi çıkmıştı.% 75 hareketlilik ve 76 milyona yükselmişti. Olmadıı

benim doktorumda iğneden 50 saat sonra yaptı aşılamayı açıkcası sonuc ne olur bilmem bende cok ümitsizm doktorumuda cok seviorum ama kısmet senin dedign bu 36 saat işini duyunca bende hüsrana ugradım :( rabbim hakımızda hayırlı olanı versin inşallah... Ama gittigim doktorda hamile kalan cok fazlaydı aşılama yöntemiyle hatta aşılama için gitigimde sonuc bekleyen 3 kişi vardı 2 si tutmustu..

arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Keseyi görmeden rahat edemiycem ben yine de ama hamile kalmış olmak bile beni tek başına umutlandırdı.
çünkü 5.5 yıldır evliyim ve 2,5 yıldır tedavi görüyorum ve hiç hamile kalamamıştım. Umarım sevincim yarıda kalmaz.

aminnn.. Kese için daha erken canm :) merag etme benm komsum hamlie keseyi 8. Haftada gördüler :) gayette saglıklı bi bebegi dogucak inşallah..hayırlı olsun kucana almayı nasip etsin rabbim..

benim doktorumda iğneden 50 saat sonra yaptı aşılamayı açıkcası sonuc ne olur bilmem bende cok ümitsizm doktorumuda cok seviorum ama kısmet senin dedign bu 36 saat işini duyunca bende hüsrana ugradım :( rabbim hakımızda hayırlı olanı versin inşallah... Ama gittigim doktorda hamile kalan cok fazlaydı aşılama yöntemiyle hatta aşılama için gitigimde sonuc bekleyen 3 kişi vardı 2 si tutmustu..

İnşallah senin ki tutar canım ya. Aslında tutmayacakmış ama olmsuz olunca insan psikoloji bir sebep arıyor. Rabbim ol dedikten sonra geri boş. Moralini bozma, benim ki tuttu diye düşün. ki dr. da çok iyiymiş.

inşallah senin ki tutar canım ya. Aslında tutmayacakmış ama olmsuz olunca insan psikoloji bir sebep arıyor. Rabbim ol dedikten sonra geri boş. Moralini bozma, benim ki tuttu diye düşün. Ki dr. Da çok iyiymiş.

inşallah tutar :( 6 yıldır hiç hamile kalmadım ve 6 yıldır her ay kocaman bir negatif aldık bu kes de öle olcak die ödüm kopuo ama rabbimdende hayırlısı diorum o verdikten sonra ol deidkten sonra ne insanların kısır cocugu olmaz imkansız denen ailelerin bebeklerini kucagına aldıklarına şahit oldum defalarca ...doktorum cok iyi evet degiştirmekte istemiyorum cok rahatım onunla konusurken bisürü dktora gittik ama en iyi konusan ve bizi anlayan tek doktor cıktı acıkcası...inşallah sende hamile kalır bbeişini eninde sonunda kucagına alırsın...

inşallah tutar :( 6 yıldır hiç hamile kalmadım ve 6 yıldır her ay kocaman bir negatif aldık bu kes de öle olcak die ödüm kopuo ama rabbimdende hayırlısı diorum o verdikten sonra ol deidkten sonra ne insanların kısır cocugu olmaz imkansız denen ailelerin bebeklerini kucagına aldıklarına şahit oldum defalarca ...doktorum cok iyi evet degiştirmekte istemiyorum cok rahatım onunla konusurken bisürü dktora gittik ama en iyi konusan ve bizi anlayan tek doktor cıktı acıkcası...inşallah sende hamile kalır bbeişini eninde sonunda kucagına alırsın...

Amin canım inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize.Burda hiç tanımama rağmen aynı sıkıntıyla uğraşan insanlarla konuşunca insan rahatlıyor, çünkü anlaşıldığını biliyor. çok teşekkür ederim. 11. 30 gibi gideceğim çok da yakın zaten bana. gelince anlatırım sizlere. inşallah bu son dr. olur da

amin canım inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize.burda hiç tanımama rağmen aynı sıkıntıyla uğraşan insanlarla konuşunca insan rahatlıyor, çünkü anlaşıldığını biliyor. çok teşekkür ederim. 11. 30 gibi gideceğim çok da yakın zaten bana. Gelince anlatırım sizlere. Inşallah bu son dr. Olur da

inşallah canm bu kes son dr olur.. Evet haklısn anlasıldıgnı bilmek cok güsel bi duygu inan bebegi kucana ugrasmadan gelen birine desen anlamıo bile seni dedikleir laf yapıp napıcan uras dur. Die cvb veriolar daha cok üzülüosun...

Canim sen ne zaman asilama olmustun? Ben sevmiyorum aslinda erkenden tahlil yaptirmayi fln.. Biliyorum gunler de gecmiyo insan merak ediyor ama gununu bekleyip ole gitmek daha guzel.. Bu sefer negatif cikinca insanin umidi kesiliyor, kafani takmiosan da ondan sora takmaya basliosun..zaten idrar testlerine de guvenmiirum.. En iyisi kan tahlili.. Walla kizlar onu bunu bilmem biz o tahlil bu tahlil die die veletlerimizi kucagimiza alana kdr herhalde zirzop bi anne olup cikicaz bu gidisle :)))

günaydın kızlar...erken tahlil yaptırmak...ben 14 şubatta oldum aşılamamı 1 haftadır adet belirtilerim var...aşılamanın 12. günü bugün sabah erkenden dayanamayıp idrar testi yaptım...kocaaamaaaannnn bi tek çizgi...şuan hala karmakarışığım ne düşünüp ne hissedeceğimi bilmiyorum...beklemek de yarar var...benim gibi merakınıza yenik düşmeyin...

winnbinny valla bu veletleri kucağıma alıcağım günden umudum kestim ben...2 yıldır uğraşıp duruyorumm....test mest yapmıycam artık...doktoro da gitmiycem....

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
keseyi görmeden rahat edemiycem ben yine de ama hamile kalmış olmak bile beni tek başına umutlandırdı.
çünkü 5.5 yıldır evliyim ve 2,5 yıldır tedavi görüyorum ve hiç hamile kalamamıştım. umarım sevincim yarıda kalmaz.

tebrik ederim arkadaşım....Rabbim mutluluğuna mutluluk huzuruna huzur sevincine sevinç katsın...ben de 2 yıldır uğraşıyorum ama ilk aşılamamı 14 şubatta oldum...aşılamadan sonra 12. günüm dayanamayıp idrar testi yaptım sonuç negatif...1 haftadır adet belirtilerim var...emin olmak istedim...karmakarışığımm şuan...ne hissettiğimden bile emin değilim...ama senin adına çok sevindimmm...

tebrik ederim arkadaşım....Rabbim mutluluğuna mutluluk huzuruna huzur sevincine sevinç katsın...ben de 2 yıldır uğraşıyorum ama ilk aşılamamı 14 şubatta oldum...aşılamadan sonra 12. günüm dayanamayıp idrar testi yaptım sonuç negatif...1 haftadır adet belirtilerim var...emin olmak istedim...karmakarışığımm şuan...ne hissettiğimden bile emin değilim...ama senin adına çok sevindimmm...
mrab canım aşılamayı aynı gün olmuşuz bende 10,gün test yaptım benimde negatifti idrarda bazen idrarda çıkmayabilir aslında kan testi yaptırsak çıkar fakat ben yinede pazartesi bekliyeceğim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum inşallah hamile haberlerini veririz birbirlerinimize

günaydın kızlar...erken tahlil yaptırmak...ben 14 şubatta oldum aşılamamı 1 haftadır adet belirtilerim var...aşılamanın 12. Günü bugün sabah erkenden dayanamayıp idrar testi yaptım...kocaaamaaaannnn bi tek çizgi...şuan hala karmakarışığım ne düşünüp ne hissedeceğimi bilmiyorum...beklemek de yarar var...benim gibi merakınıza yenik düşmeyin...

Winnbinny valla bu veletleri kucağıma alıcağım günden umudum kestim ben...2 yıldır uğraşıp duruyorumm....test mest yapmıycam artık...doktoro da gitmiycem....

hakkında hayırlısı olsun inşallah ama bu idrar testeleri güvenilir degil ve 12 günde diosun yani adet tarihine 1 hafta gibi bi süre var bence bi gidip kan tahlili iste emin olursun en azından ...

mrab canım aşılamayı aynı gün olmuşuz bende 10,gün test yaptım benimde negatifti idrarda bazen idrarda çıkmayabilir aslında kan testi yaptırsak çıkar fakat ben yinede pazartesi bekliyeceğim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum inşallah hamile haberlerini veririz birbirlerinimize

umarım ama bilmiyorummm şuan hiçbirşey düşünemiyorum...inş. canım inş. veririz güzel haberi burdan birbirimize...ben de regl olmazsan doktorun söylediği tarihi bekliycem test için...hakkımızda hayırlısı inş...

hakkında hayırlısı olsun inşallah ama bu idrar testeleri güvenilir degil ve 12 günde diosun yani adet tarihine 1 hafta gibi bi süre var bence bi gidip kan tahlili iste emin olursun en azından ...

ares ares şubatta tüp bebek topiğine de takılıyosun sen de benim gibi ;) bekliycem cann ya kan testi için doktor 28 şubat demişti test gününü...o güne kadar bekliycem...tabi regl olmazsam...nasıl ağrım varr...olucak gibiyim...AMA... hayırlısı elbette...

ares ares şubatta tüp bebek topiğine de takılıyosun sen de benim gibi ;) bekliycem cann ya kan testi için doktor 28 şubat demişti test gününü...o güne kadar bekliycem...tabi regl olmazsam...nasıl ağrım varr...olucak gibiyim...ama... Hayırlısı elbette...

hayırlısı hakkımızda neyse o olsun inşallah.. Benim bu aralar takılmadıgım topik yok maşallah daldan dala vaziyette geziorum malum yat yat sıkıntıdan ne yapıcaz anca pc ye sardım yatmaktan sıkıntıdan bide yemeye sardım kilo almadıysam iyidir :) 3 gün daha sabret bakalım 28 dedigyse vardır bi bildigi hem cok insan tanıyorum idararda cıkmayıpta kanda hamile oldugnu ögrenen...ki o tüp bebekte yazdıgım görümcem de idararda göremediler 1 günönce yapmıs o evde negatifti tabi salya sümük agladı ertesi gün doktor cagırdı gittiler test yapıldı beta hcg bide ikizlere hamile oldugnu ögrendi :) yani o idrara testeleri her zamn dogruyu göstermeski snein daha cok erken yani günün bile gelmedi bekle hele sabret azcık benm de daha 6 . Günm seytan dürtüoda sonra diorum bakıcam cıkmıcak zaten en iyisi unutmak :) unutmak içinde türlü yolara basvurduk caresiz mecbur :)

Kızlar aşılamamın bugn 6. Günü ve az önce lekelenme tarzında bi iki damla kan gelmiş :( bu ne olabilir kötü bişemidir yerleşme kanaması iin cok erken degilmi öle olsa bile offf :( ..aklım cok karıstı..

Back