Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Öğrendiğime göre aşılama ile yumoşumuz döllendiyse 3-5 gün tüpde bölünerek ilerliyor ve rahme düşüyor. 5-9 günlerde rahme tutunmaya çalışıyor yuvalanma deniyor ve betahcg üretilmeye başlıyor yani ares ares, betoka bizimkiler tüpten rahme düşmek üzere artık ağır bişi kaldırmak ve uzanmak yükseğe yok benim 7 gebeliğim olacak kızlar tecrübem çok. Şükür 8 yaşında bi kızım var ama kardeş diye kafayı bozuyor

selam arkadaşlar. ben 11 Şubat'ta aşılama olmuştum. bugün aşılamanın 14. günü. Ertesi gün de ilişki önermişti doktor. onun da 13. günü.
biraz önce beta hcg yaptırdım. değerim 201. (hala inanamıyorum ama) hamileyim:)) hiç ihtimal vermez, adet olmayı beklerken....
yarın doktora gideceğim sabahtan arayıp. umarım bebeğim bana sıkı sıkı tutunur. bizi bırakmaz.
iki gündür beni umutsuzluğa sevk eden bir kasık ağrısı yaşıyorum çünkü.
umarım size biraz olsun umut verebilmişimdir.
(ben pko'luyum. 4 ya da 6 ayda bir adet olurdum. eşimin de morfolojisi %3'tü.)
Hepinize, kendi kucağıma da, Allah'tan birer (en az) bebek diliyorum.
sevgiler...
Tebrik ederimmmmm;-) rabbim kucagina almayi anali babali saglikla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin...

Beren yurtdisinda nerde yasiyosun? Bende yurtdisindayim da belki yakinlardayizdir die sordum canim :) [/QUOTE
merhaba cannim ben yurt disinda yasiyorum asilamai burda yaptilar.burda hicbir sorun olmadigini ama turkiyeye yazin geldigimde esimde sperm harketsizligi var dendi.canim burda erken ögrnemeiyorsun benim 4 mrtat kan talili yapilacak 5 martta cevap vercekelr tabiki ozaman kadar regli olmazsam.birde bana catlama ignesi vurulmadi progesteron verilmesi sadce 5 gun clomifen 50 mg onu kullandim gunde 1 gun.ultrasynda yumurtam gercekten catladimi diye bakmadilar.o yuzden pek umutlu degilim acikcasi.insallah ALLAH hereksin gönlune göre veriri.[/QUOTE]

Ay canimm ne guzel bi haber bu! hayirlisi olsun canim.. Insallah bebegin sana siki siki tutunur ve hamileligin boyunca hicbir sorun cikmadan bebisine kavusursun.. Cok sevindim senin adina.. Sonunda guzel haberler gelmeye basladi.. Allah hepimize en kisa zamanda bebislerimize kavusmamizi nasip etsin insallah..
selam arkadaşlar. ben 11 Şubat'ta aşılama olmuştum. bugün aşılamanın 14. günü. Ertesi gün de ilişki önermişti doktor. onun da 13. günü.
biraz önce beta hcg yaptırdım. değerim 201. (hala inanamıyorum ama) hamileyim:)) hiç ihtimal vermez, adet olmayı beklerken....
yarın doktora gideceğim sabahtan arayıp. umarım bebeğim bana sıkı sıkı tutunur. bizi bırakmaz.
sevgiler...

Canim folik asitin hicbir zarari yok. Aksine yarari cok.. en iyi vitamin hamile kalmak isteyenler icin.. benim doktorum hamilelik dusuncem ortada yokken bana kullanmaya basla bebegin gelisimi icin cok yararli dedi.. ben de hergun iciyordum.. hamilelik sonrasi da sutune yarasin diye icmen lazim zaten.. o yuzden gonul rahatligiyla icebilirsin canim :))Evde varsa icebilirsin veya gidip eczaneden al bir kutu..
hayır ya ilac falan vermedi dr burada okuyorum jel kullanan var hap kullanan var bana folicasit bile vermedi bende bunu anlamadım benim evde var folicasit kullansam bişey olurmu kızlar kullanayımmı..

sevgiler...

Tebrikler şükür allahıma Allah inşallah kucağına sag salim almayı nasip etsin . anali babali uzun ömürlü olsun bebisin.darısı basımıza:)))))))

Arkadaslar patlaktpoun tahlil sonucuna göre 14. Gunde 201 çıkmış. Degerler 48 saatte bir ikiye katlıyor yani 12.gunde 100 ,10. Gunde 50, 8. Gunde 25 demek oluyor yaklaşık olarak. Ben tahlil icin 14'ünü beklemek istemiyorum 8. Gunde bile çıkma ihtimali yüksek bence ne dersiniz??????????????erken tahlil ama kan tahlili yaptıran var mı aranızda??????

Canim sen ne zaman asilama olmustun? Ben sevmiyorum aslinda erkenden tahlil yaptirmayi fln.. Biliyorum gunler de gecmiyo insan merak ediyor ama gununu bekleyip ole gitmek daha guzel.. Bu sefer negatif cikinca insanin umidi kesiliyor, kafani takmiosan da ondan sora takmaya basliosun..zaten idrar testlerine de guvenmiirum.. En iyisi kan tahlili.. Walla kizlar onu bunu bilmem biz o tahlil bu tahlil die die veletlerimizi kucagimiza alana kdr herhalde zirzop bi anne olup cikicaz bu gidisle :)))
Arkadaslar patlaktpoun tahlil sonucuna göre 14. Gunde 201 çıkmış. Degerler 48 saatte bir ikiye katlıyor yani 12.gunde 100 ,10. Gunde 50, 8. Gunde 25 demek oluyor yaklaşık olarak. Ben tahlil icin 14'ünü beklemek istemiyorum 8. Gunde bile çıkma ihtimali yüksek bence ne dersiniz??????????????erken tahlil ama kan tahlili yaptıran var mı aranızda??????

Benim 19 Şubat CNm gün sayıyorum biraZdan progesteron baktırmaya gidicem hayırlısı bakalım bugün 7. Gün ama geçmiyor ya günler

Canim sen ne zaman asilama olmustun? Ben sevmiyorum aslinda erkenden tahlil yaptirmayi fln.. Biliyorum gunler de gecmiyo insan merak ediyor ama gununu bekleyip ole gitmek daha guzel.. Bu sefer negatif cikinca insanin umidi kesiliyor, kafani takmiosan da ondan sora takmaya basliosun..zaten idrar testlerine de guvenmiirum.. En iyisi kan tahlili.. Walla kizlar onu bunu bilmem biz o tahlil bu tahlil die die veletlerimizi kucagimiza alana kdr herhalde zirzop bi anne olup cikicaz bu gidisle :)))

katılıyorum sana bende cok merag ediorum hatta catlamak üzereyim meragtan ama şöle bi durmda arki ya görünmesse ya cıkmassa die zaten 6 yıldır evliyz ve ben 6 yıldır her ay aynı hüsranı yasadım bu kes yaşamak istemiyorum ya beklicemm catlasamda patlasamda beklicem offf...

kızlar günaydın. ben dün adet oldum, ve dr. değiştirmeye karar verdim. doğru mu yapıyorum yapmıyor muyum bilemiyorum. O kadar kötüyüm ki sanki üzerimden tır geçmiş gibi. Beynimin uyuşmuş gibi hissediyorum, düşünme yeteneğimi kaybettim sanki. 2. aşılamayı yaptırsam mı yoksa doğal yoldan kalmayı mı denesem 1 yıl içinde 3 kez kaldım. Aşılamada ki amacım da sağlıklı yumurta olduğundan emin olmak içindi. Ne dersiniz kızlar? Offffffff ya burda kimsem de yok. hep tek hep tek:( yumurta takibi mi yapsam ne dersiniz lütfen bir şey deyin. Gideceğim doktor operatör. tecrübeli mi bilmiyorum. internetten buldum mecidal parkda. aslında orda prof. varmış sordum ama muayene 155 lira + tüm tahliller özelmiş gibi yapılıyormuş yani sgk bir kısmını karşılamıyor. ben de vazgeçtim ona mı gitseydim. çok saçmaladım nolur kusura bakmayın. Eşim bana bırakmış gibi sessi çıkmıyor sadece üzülme ne yapalım diyor.

kızlar günaydın. Ben dün adet oldum, ve dr. Değiştirmeye karar verdim. Doğru mu yapıyorum yapmıyor muyum bilemiyorum. O kadar kötüyüm ki sanki üzerimden tır geçmiş gibi. Beynimin uyuşmuş gibi hissediyorum, düşünme yeteneğimi kaybettim sanki. 2. Aşılamayı yaptırsam mı yoksa doğal yoldan kalmayı mı denesem 1 yıl içinde 3 kez kaldım. Aşılamada ki amacım da sağlıklı yumurta olduğundan emin olmak içindi. Ne dersiniz kızlar? Offffffff ya burda kimsem de yok. Hep tek hep tek:( yumurta takibi mi yapsam ne dersiniz lütfen bir şey deyin. Gideceğim doktor operatör. Tecrübeli mi bilmiyorum. Internetten buldum mecidal parkda. Aslında orda prof. Varmış sordum ama muayene 155 lira + tüm tahliller özelmiş gibi yapılıyormuş yani sgk bir kısmını karşılamıyor. Ben de vazgeçtim ona mı gitseydim. çok saçmaladım nolur kusura bakmayın. Eşim bana bırakmış gibi sessi çıkmıyor sadece üzülme ne yapalım diyor.

ya üzülme neolur ..ümitsizde olma asla zaten hamile kalabiliyosun anladıgm kadarıyla.. Biraz kendine müddet ver ara ver 1 yada 2 ay kadar doktoruna güvenmiosanda mmutlaka değiştir cünkü doktora güven yoksa olay orda bitiyo zaten istersen dedigin gibi bi yumurtalık takibi yaptır saglıklı yumurtadan emin olmak istiyorum dersen eger gene sana catlatma büyütme iğnesi versin doktorun bide öle deneyin bakalım her şeyin hayırlı inşallah..

kızlar günaydın. ben dün adet oldum, ve dr. değiştirmeye karar verdim. doğru mu yapıyorum yapmıyor muyum bilemiyorum. O kadar kötüyüm ki sanki üzerimden tır geçmiş gibi. Beynimin uyuşmuş gibi hissediyorum, düşünme yeteneğimi kaybettim sanki. 2. aşılamayı yaptırsam mı yoksa doğal yoldan kalmayı mı denesem 1 yıl içinde 3 kez kaldım. Aşılamada ki amacım da sağlıklı yumurta olduğundan emin olmak içindi. Ne dersiniz kızlar? Offffffff ya burda kimsem de yok. hep tek hep tek:( yumurta takibi mi yapsam ne dersiniz lütfen bir şey deyin. Gideceğim doktor operatör. tecrübeli mi bilmiyorum. internetten buldum mecidal parkda. aslında orda prof. varmış sordum ama muayene 155 lira + tüm tahliller özelmiş gibi yapılıyormuş yani sgk bir kısmını karşılamıyor. ben de vazgeçtim ona mı gitseydim. çok saçmaladım nolur kusura bakmayın. Eşim bana bırakmış gibi sessi çıkmıyor sadece üzülme ne yapalım diyor.

Bu durumda üzülme demek en saçması insanın elinde değil bilirim o duyguyu ama herşeyi kabullenip yola devam etmek aslolan . Doktorundan memnun değilsen değiştir ama iyi araştır ilgi alaka pahalı bir Merkez'den daha önemli . Eşinin sana karşı çıkmaması senin kararlarını desteklemesi hadi hadi gene mi olmadı diye üstüne gelmesi çok zor olurdu elindeki güzel şeyleri gör bu sıkıntıda geçecek Allah'ın izniyle hepsini unutucan onu kucağına alınca Allah'a sığın ona emanet ol

ya üzülme neolur ..ümitsizde olma asla zaten hamile kalabiliyosun anladıgm kadarıyla.. Biraz kendine müddet ver ara ver 1 yada 2 ay kadar doktoruna güvenmiosanda mmutlaka değiştir cünkü doktora güven yoksa olay orda bitiyo zaten istersen dedigin gibi bi yumurtalık takibi yaptır saglıklı yumurtadan emin olmak istiyorum dersen eger gene sana catlatma büyütme iğnesi versin doktorun bide öle deneyin bakalım her şeyin hayırlı inşallah..

çok teşekkür ederim. doktoruma güveniyordum. Ama aşılama aşamasında kafam karıştı çünkü çatlatma iğnesinden 50 saat sonra aşılama işlemi tamamlandı. Sonra koskoca prof. vardır bir bildiği dedim. Tokat da bir arkadaşım da yaptırıyor aşılama onunla sürekli konuşuyorum onun dr. u çok alakalı. sürekli muayene kapıyor e2 testi yapmış, ve asla 36 saati geçirmemeliyiz işlem için demiş. bunları duyduktan sonra da güven falan kalmadı ben de. Bugün gideceğim dr. hakkında bir şey bilmiyorum. İnan güvencim kalmadı dr.lara. Oysa eşimin sonuçları da çok iyi çıkmıştı.% 75 hareketlilik ve 76 milyona yükselmişti. olmadıı

Back