- 10 Nisan 2010
- 362
- 4
kızlar bende ocak transferi yaptırcam tedaviye başladık 8 ocakta buz tanelerimi alıcam inşallah.benide listeye ekleyin.dondurulmuş tedavisi başka ne gerekliyse yazim listeyi göremedim ilk sayfada var bi liste ama omu bilemedim...
18inde mi canım hadi hayırlısı olsun işalllah
şimdi listeye bir baktımda en yaşlı anne ben olacağım galiba.
en erken anne olanımız sen ol inşallah
kızlar bende ocak transferi yaptırcam tedaviye başladık 8 ocakta buz tanelerimi alıcam inşallah.benide listeye ekleyin.dondurulmuş tedavisi başka ne gerekliyse yazim listeyi göremedim ilk sayfada var bi liste ama omu bilemedim...
en erken anne olanımız sen ol inşallah
arkadaşlar bir sorum olacak yumurta toplama işleminden sonra anesteziden çıkmak ne kadar zaman alıyor ve nasıl hissediyorsunuz kendinizi.ben sanırım toplama işleminde yalnız olacağım ve dönüş yolum biraz uzun tek başıma başarabilir miyim birde spermlerde o gün mü alınıyor
canım inşallah buz tanelerin annesine sımsıkı tutunur.dondurulmuş embriyo transferi bir onceki denemeden ne kadar sonra yapılıyor?
evet canım spermler o gün senin yumurtaların toplanırken alınıyor.20 dk.da ayılıyorsun ama tek başına gitme ağrın oluyor ama ağrıdan çok baş dönmesi oluyor.
ilk sayfada canım liste en başta:)kızlar listeniz nerde kaçıncı sayfada çok inceleyemedim göremedim bende eklenmek istiyorum sesimi duyan varmı :)))
arkadaşlar bir sorum olacak yumurta toplama işleminden sonra anesteziden çıkmak ne kadar zaman alıyor ve nasıl hissediyorsunuz kendinizi.ben sanırım toplama işleminde yalnız olacağım ve dönüş yolum biraz uzun tek başıma başarabilir miyim birde spermlerde o gün mü alınıyor
canım benim taze transferden sonraki 1 ay sonra yapıldı ama bu 2 transferi 1 sene ara verdim senin insiyatifine kalmış ne zaman kendini hazır hissedersen onlara kalsa peşpeşe yapcaklar ama ben iki negatiften sonra 1 sene ara verdiminş bu sefer yaşatıcam buz tanelerimi.
Sendende canım.İnşallah gelir bebişin en kısa zamndateşekkür ederim arkadaşım sizlerde olmasanız ben nereden öğreneceğim bunca şeyi allah razı olsun
Canım inşallah bişe olmamıştır.niye olsun ki hem o dış faktörler hepimizin başında var eğer hemen etkileniyor olsaydık ooooooooo
Bebişin duruyor inşallah rahat ol sen.bide test gününne ne kadar cok var yanlışmı yazdın.25 ocak dıyorsun 15 gün sonramı dediler test gününü
Kızlar...yarın test günüm..rabbim bana ve benim gibi bebek hasreti çeken herkeze güzel sonuçlar almayı nasip etsin....
yorumların içi sağol cnm...içimi rahatlattın...insanın pozitif şeyler duymaya ihtiyacı oluyo bu dönemlerde.bizi de bizdenbaşka kimse anlayamıyo maalesef...evet cnm 25 ocak dediler bana,hastaneden verdikleri kağıtta da zaten yazıyo...bilmem ki tam 15 gün yapıyo işte,aynı anda benimle birlikte olanların bazılarına 24,bazısına 23 ocak derken duydum...bilmem neye göre değişiyo.benimki 3.gün embriyosu,belki de ondandır cnm
cnm aynı kaderi paylaşıyoruz benimde yarınnn heyecan dorukta:) inş güzel haberlerle döneriz nasılsın belirti anlamında bişeyler varmı hiç sende?