2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

belırtılerınızı paylaşırmısınız?

adet olucak gibi karnım ağrıyor ama sonra hiç ağrımamış gibi geçiyor ama gece daha çok oluyor uykudan uyandırıyor resmen. kasıklarımda da ağrı var hafif bide halsizlik var halsızlıği psikolejik olarak değerlendiriyorum.

Benimde ilk transferim tutmadı ikincisi de tutmadı suan üçüncüye hazırlanıyorum arkadaşlar ocak 28de olacak transferim iki embrio koyulacak bu sefer

kızlar cuma günü transferım var heycanlıyım dualarınız beklıyorum bu kez olcak inş cok umutlu ve inanclıyımmmmm

bişey daha tedavı sırasında sigara kullanan varmı ben günde 3 tane içiyorum eskıden 15 tane kadar içerdım günde şimdi azaltım tamamen bırakamıyorum

merhaba arkadaşlar;
abimin eşi tüp bebek tedavisi görüyo hatta bugün transfer yapıldı
zekai tahir burak hast. tedavi görüp olumlu sonuçlanan var mı acaba?

onun durumu vasıtası ile sürekli yazılarınızı takip ediyorum
tiroidi yüksek olan arkadaşa bir önerim olucak
saraçoğlundan duymuş ve abimin eşinede önermiştim çünkü tiroidi yüksekti ve tedaviyi engelliyodu
hergün sabah öğlen akşam 1 tatlı kaşığı dereotu yiyerek düşürdü
umarım sizede faydası olur
dua edin hala olayım arkadaşlar
Rabbim bebek isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

Son düzenleme:
hanımlar bu hafta içi sonuç bekleyenleri bekliyoruz var mı bı haber?

piticim naber nasılsın?? dün bahçecideydim.bugünde gidecem.güvenç bey perşembe yumurtaları toplarız dedi.son kez salı günü kontrollerimizi yapalım.hem yumurta toplama öncesi konuşuruz dedi.seninde galiba perşembe dimi yumurta toplama günün??

bende senı merak ediyodum canım benım bugun yarın adet olmam gerekıyo eğer yarın olursam perşembe gunu ancak 2.gun ilaç başlama tedavısıne gelıcem sen tam transfer sonucunu alıcan benım transferım yapılcak haberdar edicem senı perşembe buluşuruz orda bırde yumurta toplamadan once hangı ilaçları kullandın yan etkı yaptımı?

Selam kızlar. piti88 canım beni de listeye ekler misin?
Yaş 30,sebep:çikolata kisti, dondurulmuşlarla dün bir adet transferim gerçekleşti.Ağustos ayında negatifle sonuçla ilk tüp bebek denemem vardı.
Bahçeci Kliniğindeyim.28 i test tarihim.
İnşallah hep birlikte güzel,hayırlı sonuçlar alacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…