2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

piti88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
816
31
merhaba arkadaşlar.ben kulübe daha yeni üye oldum.baktımki bir derdim var derman arıyorum en iyisi bu yolda yalnız olmadığımı bilmek dertleşmek hafifletir dedim.ilk defa tüp bebek deneyimi yaşayacağım ocak ayında sorun erkek infertilite...ben bahçeci fulyada tedaviye başlıcam.peki ya sizler?

ARKADAŞLAR mirageninde YARDIMIYLA ARTIK YENİ TABLOMUZ OLUŞTU...

SIRAİSİMYAŞDENEMEMERKEZSEBEPDURUM
1piti88241bahçeci fulyaerkek faktörünormal yolla hamile
2muslua31antalya gelecekpcossonucu 140 pozitif
3medmus281ankara hş klinikmorfolojitedavi başlamadan hamile kaldı
4poff261acıbadempcos+erkek faktörünegatiften sonra normal yolla pozitif
5rana_823o3gürgan klinik tüpler sonuç 458 pozitif
6hayal14281florancenightıngalepcossonuc pozitif
7ygmrrr221izmir smyrnatüplersonuc 1892 pozitif
8yasmin282medical parkpcossonucu 209 pozitif
9mimosa331adana başkentsperm azlığısonucu 300 pozitif
10eslem241kozaerkek faktörüsonucu pozitif
11betyyyyy281SDÜsebepsizsonucu 95 pozitif
12tulra331ondokuz mayıs üniv.pcossonucu pozitif 162
13bekakara291izmir smyrnaerkek faktörüsonucu pozitif 310
14PKO22322gürgan klinikpcossonucu pozitif üzgünüz devam etmedi
15arayışta281bahçeci fulyaerkek faktörüsonucu 331 pozitif üzgünüz devam etmedi
16cirali302memorialyumurta rezervi+endometrissonucu 84 pozitif
17aysunceylan301gürgan klinikmorfoloji+pcossonucu pozitif 3.günü 813
18dudu281ankara hrsendometrum sonucu 1231 pozitif
19mevsa301medicalparksebepsizsonucu 429 pozitif
20carmen271acıbademerkek faktörüsonucu 319 pozitif
21derin1smyrna izmirrezerv azlığısonucu pozitif 70
22ezel313maslak acıbademerkek faktörüsonucu pozitif
23burcin282Bahçeci umuterkek faktörüsonucu pozitif üzgünüz devam etmedi
246767311brüksel tüp bebek pcossonucu pozitif 35 üzgünüz devam etmedi
25serifaks251antalya gelecekendometriozissonucu pozitif 320
26erdgökçe221medicalparksebepsizsonucu pozitif 124
27duyguluduygu251istanbul cerrahipcos+erkek faktörüsonucu pozitif
28alperay351anadolu sağlıksebepsiz düşüksonucu pozitif üzgünüz devam etmedi
29mehlikaerva251ankara fatihazospermsonucu 122 pozitif
30seybil361adana başkentsperm azlığısonucu pozitif üzgünüz devam etmedi
31beren282medicalparkerkek faktörüsonucu pozitif 106
32umutsuz312memorialpcos+erkek faktörüsonucu pozitif 148
33depresif_polyanna282adana başkenterkek faktörüsonucu pozitif 165 üzgünüz devam etmedi
34unyeliarzu341bahçeci fulyasebepsizsonucu 270 pozitif
35g090312centrum erkek faktörüsonucu pozitif
36charms301Bahçeci Fulyasebepsiz infertilitenormal yolla hamile
37gamzee215eurofertılazospermsonucu pozitif
38selfilas321bahçeci umut tüpler+rezerv azlığı normal yolla hamile
39mirage79333amerikan hst.oligospermisonucu pozitif
40gulza343ege tıpazospermsonucu pozitif
41emelim33219 mayıs hast.erkek faktörüsonucu pozitif
42mufi282yurt dışı tüplersonucu pozitif
43tuğba301bahçeci umut erkek faktörübir dahaki sefere inşallah
44atomx281irenbebir dahaki sefere inşallah
45minikkuş262istanbul tüp bebek merkezisperm azlığı ve hareketbir dahaki sefere inşallah
46bomuro331bahçeci fulyarezerv azlığıbir dahaki sefere inşallah
47ahalli261frauen klinikerkek faktörübir dahaki sefere inşallah
48jdeniz421ankara başkentrezerv+morfolojibir dahaki sefere inşallah
49wintersun306antalya gelecekpcosbir dahaki sefere inşallah
50saftunc291ataşehir memorıalsperm azlığı+yumurta rezervibir dahaki sefere inşallah
51turkmenem331pcosbir dahaki sefere inşallah
52duaediyoruz292acıbademerkek faktörübir dahaki sefere inşallah
53journey312gürgan kliniksperm azlığıbir dahaki sefere inşallah
54gizems301bahçeciçikolata kistibir dahaki sefere inşallah
55nisaemre251uludağ üniv.sebepsizbir dahaki sefere inşallah
56bhrchn311çevre hastanesipcos+tüpbir dahaki sefere inşallah
57cirkin241alman hast.sebepsizbir dahaki sefere inşallah
58bernaece332ankara başkentsebepsiz infertilitebir dahaki sefere inşallah
59hanke377gazi tıpsebepsizbir dahaki sefere inşallah

PAYLAŞIMLAR

Mubîn Duası

Sübhânel müneffisi an külli medyün* sübhânel müderrici an kulli mahzun* sübhâne men ceale hazâinehy beynel kâfi ven nun* sübhâne men izâ erâde şey’en en yekule lehu kün fe yekun* yâ müferriicü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* ferric annî hemmi ve ğammî fercen âcilen ğayra âcilin bi rahmetike yâ erhammer râhımiyn*

Mübin Duası’nın Hikmetleri

Dünyevî ve uhrevî her türlü dilek ve hacetlerin yerine gelmesi; sıkıntı keder, elem ve kasvetlerin gitmesine niyet ederek Yasin Süresi’ndeki her “mübîn”
den sonra üçer-beşer veya yedişer defa bu duanın okunması gerekir.

İhlasla okunduğu zaman Allah (c.c.( dua edenin dileğini yerine getirir. Yasin tilaveti bitince bu duanın okunması tavsiye edilmekttedir. Bu şekilde duanın, hacetlerin kabulüne vesile olcağı, Mevlâmız’ın okuyanları sıkıntı ve kederden kurtaracağı rivayet olunuyor. Şu halde ihlasla okumak, Yasin bitince tilavet etmek faydalı olacaktır.

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
KUCAKLARIMIZ BOŞ KALMASIN

Son düzenleme:
slm inş bebegin olur kucagına alırsın bende bugün 2.aşılamamı yaptırdım eğer buda tutmazsa artık bir daha aşılamamı yoksa tüp bebekmi yaparım bilmiyorum...Umarım allah istegen herkese bebiş versin.

merhabalar muhtemelen transferim ocak 2013 te yapılacak inş.güzel sonuçlar alırım ve bebeğimi kucağıma alıırım

inşallah yeni yıl bizlere gelirken bebeklerimizide getirir.benim doktorum epey bi olumlu konuştu.eşimin sperm sayısı 7milyon olduğu için ileri hızlı hareketli %48 olduğu için birde morfoloji %10 olduğu için tüp bebek yapçaz.yalnız anne faktörü çok daha fazla önemliymiş.bende hiçbir sorunun çıkmamış olması büyük avantaj.Peki sizlerde sıkıntı ne arkadaşlar insan fikir alışverişi yaptıkça rahatlıyo

arkadaşlar sadece biz miyiz yeni yıl anne adayları...sürecimizi bastan sona beraber paylaşalım...yoldaş olalım...

arkadaşlar sadece biz miyiz yeni yıl anne adayları...sürecimizi bastan sona beraber paylaşalım...yoldaş olalım...

mrb piti arkadaşım bende bahçeci fulyada başlıyacağım tedaviye bugün adetim olması gerekiyor olursa hemen başlıyacağız sen tam olarak ne zaman başlıyorsun umarım ikimiz içinde hayırlısı olur canım

merhaba arkadaşlar ben daha önce iki düşük yaşadım benim kromozom testimde sorun çıktı ve doktor hemen tüp bebek tedavisine başlamamızı önerdi ve önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağız inş. Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin inş.

Herşey yolunda giderse ben de Ocak ayında Okmeydanı Memorial'da tüp bebek tedavisine başlayacağım. Hepimiz için şimdiden hayırlısı olsun...

merhaba medya ve diğer arkadaşlarım sesimi duyduğunuz için memnun oldum ben güvenç beyin hastasıyım ocak 17de hastalanmam lazım hemen başlıcaz tedaviye birde çalıştığım için izinler fln ancak denk geliyo.sonuçta stresten uzak olup dinlenmek lazım.sen hangi doktora tedavi oluyosun medya sizdeki sıkıntı neydi biraz bahsedebilirmisin?iyiki açmışım bu sayfayı tedaviye gittiğimiz zamanları transfer günlerimizi bekleme sürecimizi paylaşmak hayırlı haberler aldıkça birbirimizin adına sevinmek keyifli olucak.

merhaba kızlar,

bende gelecek ay çalışmalara başlayacam, ama fulya bahçeci ile memorial arasında kararsızım, kafam çok karıştı, yardıma ihtiyacım var, siz de araştırma yapmışsınızdır kimi önerirsiniz? cevabınız için şimdiden çok teşekkürler

bugün başladım adetimin 3.günü ve 2toz+1 su şeklinde menogon verdi doktor...zannedersem bu da çok ağrı yapıyormuş...bakalım 5 gün dayanacağız...cumartesi tekrar ultrason var...çok heyecanlıyım...

selam kızlar bende tüp bebek deneyimine başladım (6.) bu yolda baya bi aşama kaydettim istemesemde ... yardımcı olmamı istediğiniz bi konu olursa payaşabilirim sizinle birlikte ilerlemek bana şans getirir umarım

ben hem memoriale gittim araştirmak için hemde bahçeciye gittim.memorialin fiyatları biraz daha pahalı ve içeride kendimi rahat hissedemedim.ama bahçecide her durumdan hastalar var ve ilk gittiğim gün çok hamile ve bebek gördüm etkilendim olsa gerek.yinede kısmet karar senin bebeğini nereden alacaksan allah gönlünü oraya düşürsün arkadaşım.

merhaba wintersun ocak ayında bütün enerjimizi toplucaz ve bebişlerimize kavuşucaz.ben zamana inanlardanım.demekki diğer 6 denemende bebeğinin vakti gelmemiştir.ama inşallah bu sefer seni bekletmez.bize biraz yaşadıklarından neden bizler gibi bu sayfalarda olduğundan bahsedermisin?

biraz uzun olacak ama baştan uyarmadı demeyin
harfler bile yoruluyo artık anlatmaktan

ranacım sende hoşgeldin.sayfada tedavi aşamasını başlatanlardansın.birbirimize rehber olmamız için yaşadıklarımız önemli.ilaç ağrılarından bahsetmişsin allah zorluğunu verdiyse kolaylığınıda vericek şans hep yanında olsun

12 yaşında adet oldum(milattan başladı demeyin:)))
10 gün civarında sürüyodu bu zmaan zaman 15-20 olduğu zmanlarda oluyodu doktor doktor gezdim hepsi aynı sonuca vardı pko polikistik over sendromu tedavisiz çocuğum olmayacağı o zmanalar hep yüzüme söylendi eşimle tanıştığım ilk hafta bizim evlenirsek çocuğumuz olmayabilir dedim
neyse 2007 de evlendim hemen 1 yıl sonra aşılamalr gerçekleşti ilkinde tam aşılmaya girecekken eşinde yıkandıktan sonra 1 milyon sperm kaldı dediler neredeyse masadan kaldıracaklardı hayır istiyorum ben bu işlem, dedim sonra eşimi ameliyat etmek istediler bi devlet hastanesinde tekrar test yaptırdık 56 m çıktı başka yerlerde de tekrarladık aşılama tutmadı 2. aşılama da tutmadı artık tüp bebeğe gecmeye karar verdik 2010 martta ilk tüp bebek denememize başladık istanbulda acıbadem de o zman cem demirel vardı diyarbakırda hazırlandım son yapılan e2 testinde çok yüksek bi rakam çıktı ne olduğunu anlamadım saf saf gittim istanbula ... 22 yumoş toplandı ardından benim karnım su toplamaya başladı ohss oldum(hipersimulasyon sendromu) yatamıyorum uyuyamıyorum öksüremiyorum en son evresi nefes alamıyorum doktoruma gittik su çok yükselmiş bu durumun az ilerisi ölümle sonuçlanabiliyomuş rahim yolundan iğne batırark karın içinden 1.5 litre su çekildi 1-2 gün rahatladım ama transfer 5. gün oldu tekrar su topladım tekrar müdahale etmek zorunda kaldılar 1 embriyo verildi tutmadı tabiii 12 dondurulmuşum kaldı onlarla da 2. denememi yaptım o da başarısız sonuçlandı
istanbul diyarbakır git gel yapmıyım diye 3. deenememi diyarbakırda ali arman diye bi doktora yaptırdım ama yumoş toplama esnasında az narkoz verilmiş illemin ortasında uyandım derin uyumadığım içinde çok düzensiz nefes alıp vermişim toplama anında iğne hep içime batmış iç kanama geçirebilirsin dediler bi müddet kanama yaşadım 25 yumoş toplandı ama doktor o hastaneden ayrılıyomuş biz bilmiyoduk işe yarar yumoş kalmadı dedi hepsini çöpe attı vebai boynunaaa..
2004 te annemi kaybetmiştim babam tekrar evlendi bayan bebek istedi yaş 51 olunca tüp bebek yaptılar 1 olmadı 2 tuttu bu yaşananlardan sonra babam tüp bebekle uğraştı burda da yıprandım biraz üvey kardeşim var şimdi benim bütün uğraşlarıma rağmen olmaması 51 yaşında kadının olması biraz gerd beni ne yalan söliyim
babam beni o doktora götürdü 4. denemem antalya gelecek tüp bebekte oldu ohss olmamam için az dozda ilaç kullanıldı 3. gün 3 embriyo transfer edildi sonuç sonunda hamileydim dünyalar benimdi 2 günde bir yapılan testler çok yıpratıcı geçti 2 ye katlanmadı sonra 4e katlandı derken kalp atışlarını duyduk ama son duyuşumuz oldu bi dahakinde duyamadık 10 haftalıkken kürtaj oldum
5. denemeyi de aynı erde yaptım çalışma düzeni ve temizlik düzen doktorun ilgisi iyi olduğu için orda denedim yine olmadı
6. ya da burda deniycem ama farklı bi yöntem uygulanacak embriyolar oluştuktan sonra 1 hücre alınıp genetik test yapılacak bebeğe ve en sağlıklı olanlar verilecek umudum var hala yeni yine ve yenidennnnn....

başınızı şişirdim kusura bakmayınnn

wintersun yaşadıkların okunurken ardarda kolay cümleler gibi geliyo ama ne kadar da zorlu yollardan geçmişsin.ve ben sana şu kadarını söyliyim karşımda çok güçlü bi kadın var ve onun gücü inancı eninde sonunda onu mükafatlandırıcak.en azından rahmin hamile kalabilmeyi öğrenmiş.bir daha nasip olucak ve sen bidaha kimselere vermiceksin onu.10 yaşında adet olmana milad denmesinden bahsetmişsin asıl milad senin bu yaşın olucak.tedaviler başlayınca merakla beklicez sonuçları sonrada ard arda patlatıcaz bombaları.

inşallah canım bu yola çıkabilen herkes gerçekten güçlü olan insanlar herşeyin bi zamanı ve hayırlısı var onu beklicez işallah zaman bu zmandır desteğin için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…