• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Evet caanım aklımdasın....belirti anlamında değerlendirmek istemiyorum ama sadece adet sancısına benzer bir ağrı giriyor.geceleri daha şiddetli oluyor. uyku sorunum var. ve sürekli açııııııııımmmmmmm

işte benim belirtileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim transferin ne zamn yapıldı canım

Evet caanım aklımdasın....belirti anlamında değerlendirmek istemiyorum ama sadece adet sancısına benzer bir ağrı giriyor.geceleri daha şiddetli oluyor. uyku sorunum var. ve sürekli açııııııııımmmmmmm

aynen bendede gelip giden adet ağrısı, bel ağrısı ve birazda akıntı var, hayırlısı olsun hakkımızda inş, olsa da olmasada bir hayır vardır elbet dicez artık yapçak bişi yok..

kaç tane transfer yapıcaklar canım.Allahın izni ile yaşıcak buz tanelerin benim de 6 tane buz tanem var:34:transferden sonra adet oldun o ay mı sonraki adetinden sonramı ?

2 tane ama ben 3 buz tanemide isticem bakalım...yok transfer negatif adet oldun o adetle değil sonraki adetle transfer yapıyorlar sen nezaman yaptırdın son ne durumdasın diye sorim yada...

kaç tane transfer yapıcaklar canım.Allahın izni ile yaşıcak buz tanelerin benim de 6 tane buz tanem var:34:transferden sonra adet oldun o ay mı sonraki adetinden sonramı ?

2 tane ama ben 3 buz tanemide isticem bakalım...yok transfer negatif adet oldun o adetle değil sonraki adetle transfer yapıyorlar sen nezaman yaptırdın son ne durumdasın diye sorim yada...

Çarşamba günü yaptırdım canım cuma test günüm ilk denemem inşllah Rabbim herkesin gönlüne göre verir

kıskandım arkadaşlar sizi kiminiz sonuç bekliyor kiminiz iğnelere başlamış kiminiztransfer yaptırdı kimi yumoşları toplattı ben daha bekliyorum vitaminlerle
birde tiroid hormonu yüksek çıkan var mı benim değer normal sınırlar içinde imiş ama tedavi için biraz yüksekmiş ilaç verdi doktorum tedaviyi olumsuz etkilermi başlamadan biter mi hayaller

ahhh ahhhh kader arkadaşım bende pkoluyum...nasıl düzenlimi adetlerin kilon varmı bide benim hipotriot var...ben 1 senedir şeker hapı kullanıyorum pkoluların kullanmaları gerekmiş...sen neler kullanıyorsun...

benim adetlerim bozuk hatta hiç yok gibi kafasına ne zamn eserse kilolu değilim şeker ilaçıda kullandım bir süre işe yaramıyor bende çünkü şeker problmim yok doktorumun soyledıgıne göre pconun bir alt gurubuyum tam pco değil.
ben tam değilsem tamı nasıl oluyor düşünemiyorum nerden çıktı bu hastalık nasıl bu kadar kadının başına musallat oldu bilmiyorum ama Allah başka dert vermesin yaşın kaç?

yarın test günüm kızlarrr dua edin hayırlı sonuçlarla geliyim inş öğleden sonra yaptırıcam bakalım akşama kadar belli olur heralde...

inşallah canım inşallah dans etcez yarın haberinle beklıyo olucaz hemen haber ver olurmu?

sonucum çıktı malesef bu seferde olmadı :43: :43: :43:

bernaece bebeğinin vakti değilmiş biraz daha bekleticekmış senı ne tesellı verırsek verelım doğamızda emeğimizin karsılığını alma isteği var sen yınede hiç ümidini kırma olurmu hem bak kım bılıyo normal yolla hamıle kalmıcanı?

:emir_bebek: hanımlar bu hafta içi sonuç bekleyenleri bekliyoruz var mı bı haber? :emir_bebek:[/QUO

benim yarın büyük ihtimal çatlatma yapılacak.perşembe toplama hayırlısıyla da pazar yada pazartesi transfer yapılacak canım.çok heyacanlanıyorum..büyük ihtiml bu ay sonuna belli olacak.tabi herşey yolunda giderse.senin ne durumda tedavi???

betyycım bende yarın adet olcam buyuk ıhtımal cetrotide vuruldum 21.gunumde doktor erken adet olursun dedı beklıyoz bakalım. senınde yolu yarılamana az kalmış hayırlısıyla yumuşların toplanır inşallah

Merhaba arkadaşlar, benim transferimde bugün 8. gün, merakla cumayı bekliyorum. Rabbim inşallah bu sefer cuma günkü testi olumluyla sonuçlandırır ve 9 ay sonra bebişimi kucağıma alırım. Allahım kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın, isteyen herkese versin...

deryacalay hadı bakalım yuzdun yusdun kuyruğuna geldın cuma gunune ne kaldı heyecan yapmamaya çalış belirtilerin varmı peki?

slm arkadaşlar...geçtiğimiz cuma 2.tüp bebek denememizi gerçekleştirdik.cuma günü transfer oldu...14 yumurta tolandı,13 tanesi işlem görmüş,4 adet döllenmiş,1 tanesi transfer edildi.25 ocak test günüm...ilkinde çok umutluydum,kasıklarımda,karnımda sürekli batmalar oluyodu,bunda hiçbişey hissetmiyorum...sizce hissetmeme normal mi,belirti olmadan da pozitif sonuç alan var mı arkadaşlar ? dediğim gibi ilinde çok hissetmiştim,bunda hiç bir şey yok,bugün transferin 4.günü...bir de dış faktörler sebebi ile 2 gündür çok strese giriyorum,embriyomabişey olmuş mudur acaba...ne olur yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlarım...:(

gulza hoşgeldın aramıza stres yapmamaya çalış mutlu bı bebek olsun:) tablo için bılgılerını alabılırmıyım?

Benimde cuma test günüm zaman geçmek bilmiyor:16::16::16::16:

hayalcım senınde az kalmiş bak kavuşmana bebeğine sabret canım

Kızlar...yarın test günüm..rabbim bana ve benim gibi bebek hasreti çeken herkeze güzel sonuçlar almayı nasip etsin....

yaaa haksızlık ama ben yarın işteyken soylıcenız sonuçları aklımda kalcaksınız ama olsun sevındırıcı haberlerı alınca deycek:)

kızlar bende ocak transferi yaptırcam tedaviye başladık 8 ocakta buz tanelerimi alıcam inşallah.benide listeye ekleyin.dondurulmuş tedavisi başka ne gerekliyse yazim listeyi göremedim ilk sayfada var bi liste ama omu bilemedim...

gokçebuket hoşgeldın aramıza yaşın hastane sorun deneme sayısı yeterlı

kıskandım arkadaşlar sizi kiminiz sonuç bekliyor kiminiz iğnelere başlamış kiminiztransfer yaptırdı kimi yumoşları toplattı ben daha bekliyorum vitaminlerle
birde tiroid hormonu yüksek çıkan var mı benim değer normal sınırlar içinde imiş ama tedavi için biraz yüksekmiş ilaç verdi doktorum tedaviyi olumsuz etkilermi başlamadan biter mi hayaller

unyelıarzu senınle aynı durumdayımbende beklemedeyım

benim adetlerim bozuk hatta hiç yok gibi kafasına ne zamn eserse kilolu değilim şeker ilaçıda kullandım bir süre işe yaramıyor bende çünkü şeker problmim yok doktorumun soyledıgıne göre pconun bir alt gurubuyum tam pco değil.
ben tam değilsem tamı nasıl oluyor düşünemiyorum nerden çıktı bu hastalık nasıl bu kadar kadının başına musallat oldu bilmiyorum ama Allah başka dert vermesin yaşın kaç?

ne güzel kilo problemin yok.bende vardı hallettim .bende de şeker yok ama insülin direnci var.onun yanında şeker hapı pkolularda yumurtlamayıda düzenliyor canım..yaşım 27 sen kaç yaşındasın.

ne güzel kilo problemin yok.bende vardı hallettim .bende de şeker yok ama insülin direnci var.onun yanında şeker hapı pkolularda yumurtlamayıda düzenliyor canım..yaşım 27 sen kaç yaşındasın.

benim 28 canım yok bende işe yaamdı şeker ilaçı sadece zayıflatıyor en işe yarayan kısmı o oldu bende:34::34:

gokçebuket hoşgeldın aramıza yaşın hastane sorun deneme sayısı yeterli

teşekkürler...yaş 27 koü tıp fakültesi pko 1 taze 2 donmuş bu 3.oluyor 2.donmuşum yani..

ekledım senıde canım hayırlısıyla al bebeğini bende kocaelılıyım ama ıstanbulda oturduğum için tedavıyı burda yapıyoruz hastanenden memnunmusun doktorun kım?

sıra sanada gelcek inşalllah...benimde tsh 6 küsür çıkmıştı şimdi 1.5 civarı düşürdüler . levotiron kullanıyorum.tsh 3 küsüre düşmeden başlamazlar zaaten tedaviye ilaç başladınmı bide değerin kaç senin...

Back
X