Tüp bebek sürecimi tüm detayları ile paylaşıyorum

Transfer tuttu mu acaba bende recai hocaya gidiyorum tutmadı benim. Hiç memnun kalmadım. Siz kendısını gorebildiniz mi hiç
Merhaba transferim henüz yapılmadı recai hocayı bir kere gördüm o da ilk muayenede deniz hoca ile görüşüyorum hep sizin ilk denemeniz mi neden memnun kalmadınız

Transfer tuttu mu acaba bende recai hocaya gidiyorum tutmadı benim. Hiç memnun kalmadım. Siz kendısını gorebildiniz mi hiç
Ben Recai hocaya tedavi oldum tek yumurtayla başarıyı yakaladım Recai hocanın olduğu günlerde ve saatlerde giderseniz memnun kalırsınız onu da randevu alırken soracaksınız ben hem deniz hocaya hem Recai hocaya görünüyorum her gittiğimde Recai hocanın saatini bekliyorum takibini yaparsanız memnun kalırsınız bence

Ben Recai hocaya tedavi oldum tek yumurtayla başarıyı yakaladım Recai hocanın olduğu günlerde ve saatlerde giderseniz memnun kalırsınız onu da randevu alırken soracaksınız ben hem deniz hocaya hem Recai hocaya görünüyorum her gittiğimde Recai hocanın saatini bekliyorum takibini yaparsanız memnun kalırsınız bence
Ben her seferinde kırıkkaleden geldim ama hep hastane dışındaydı yurt dışı toplantı vs deniz beyde iyiydi şikayetlerim yok onlardan ama recai hocaya cok cok ınanarak gitmiştim bari transferi yapsaydı ondada yoktu. Olmuyor yani böyle

Ben her seferinde kırıkkaleden geldim ama hep hastane dışındaydı yurt dışı toplantı vs deniz beyde iyiydi şikayetlerim yok onlardan ama recai hocaya cok cok ınanarak gitmiştim bari transferi yapsaydı ondada yoktu. Olmuyor yani böyle
Benim transferimde vardı ama kendi güvendiği doktorlarıyla çalışıyor tabi herkes ister doktorunu yanında görmek ama iyi doktor olmak yoğunluk demek bence ben Recai hocam ne zaman gelirse kontrolüm o zaman olsun diyorum o zaman oluyor Recai hoca sürekli kendini geliştiren bir doktor ben dış gebelik geçirdim hiçbir doktor bilemedi hepsi adet oluyorsun adet kanaması dedi Recai hocam tüpümü almadan halleri ameliyatı tamam orda olmuyor ama oraya güvenmediği bir doktoru bırakmaz korkmayın yani sadece inanın olacağına eminim herşey çok güzel oluyor o zaman bende de öyle oldu ben doktor sa değiştirdim yine Recai hocaya geldim dönüp dolaşıp

Evet akşamları oluyor genelde ben ilk transferimi oldum tuttu cok şükür

Benim transferimi recai hoca yaptı memnun kaldim ilk transferimizdi tuttu cok şükür

Merhaba kızlar 3 buçuk yıllık evli, evlendiği ilk günden beri bebiş isteyen ve korunmayan 32 yaşında hanım kişisiyim :)) ilk 1 buçuk sene bebiş olmamasını önemsemedik nasıl olsa olur diye üzerinde durmadık. 2 seneye yaklaşırken devlet hastanesi serüveni başladı jinekoloji bölümü muayenelerinden sonra bir şey bulunamayınca infertilite bölümüne sevk edilmemin ardından yeniden muayeneler, eşimin kontrolleri vs. derken benim pcos olabileceğimden şüphelenildi ve ultrasonda pcos görüntüsü olduğu söylendi fakat sonrasında o görüntünün pcos olmadığı kesinleşti. Vajinal muayenede Pcos görüntüsü olması polikistik olduğunuz anlamına gelmiyor hanımlar. Her fazla yumurta görünümü pcos olmuyormuş. En son Hsg çekilecek dendi ve anestezisiz şekilde devlet hastanesinde rahim filmi çekildi. Canı tatlı biri değilimdir hiç, ama aklı olan anestezisiz Hsg çektirmesin. Ben neden bilmiyorum ama zorlandım. Sonucunda bir tüp kapalı çıktı ve açılmadı da. 3 ay deneyin olur dediler Hsg sonrası olmadı. Aşılamanın bizde tutmayacağını bu sonuçlarla da devletin bize tüp bebek yapmayacağını söylediler (çok daha vahim durumdaki vakalara devlet bakıyormuş vakit kaybetmek istemiyorsanız özele gidin dediler bizi gönderdiler) benim amh yani yumurta rezervi yüksekti 3.5 civarı. Genel anlamda elle tutulur bir probleme rastlanmadı. Sebepsiz infertiliteye çıkıyor yollar. Her neyse bir arkadaş önerisi ile vakit kaybetmeden özel bir tüp bebek uzmanına başvurduk ama maddi anlamda suistimal edildiğimizi anlayınca başlamadan vazgeçtik (birkaç durum yaşadık göze batan)

Veee aradan öylece 6 ay geçti akışına bıraktığımız...

Gebelik olmayınca yine başka bir tavsiye ile şimdiki hocamız ile tanıştık. Müthiş şekilde içimiz ısındı emin olduk. Ve sürecimiz vakit kaybetmeden başladı. İlaçlar temin edildi.

14 Aralık 2023 regl başlangıcı

15 Aralık reglin 2. günü + KONTROL + gonalf 300 başlandı

16 Aralık gonalf 300

17 Aralık gonalf 300

18 Aralık gonalf 300

19 Aralık KONTROL (yumurtalar 10mm) + gonalf 300 + meriofert 150 başlandı

20 Aralık gonalf 300 + meriofert 150 + cetrotide başlandı

21 Aralık gonalf 300 + meriofert 150 + cetrotide

22 Aralık KONTROL (yumurtalar 15mm) + gonalf 300 + meriofert 150 + cetrotide

23 Aralık KONTROL (yumurtalar 16mm) + gonalf 300 + meriofert 150 + cetrotide

24 Aralık gonalf 300 + meriofert 150 + cetrotide

25 Aralık KONTROL (yumurtalar 17-20mm) + gonalf 150 + meriofert 150 + cetrotide
Akşamına 21:00 da çatlama iğneleri uygulandı.
2 adet gonapeptyl + ovitrelle 1/4 çeyrek dozda

26 Aralık BOŞ GÜN DİNLENME

27 Aralık OPU (yumurta toplama) 14 yumurta toplandı

28 Aralık 1.gün 14 yumurtadan sadece 2 tanesi sağlıklı çıktı (inanılmaz üzgünüm ağlamaktan helak oldum)

29 Aralık 2.gün 2 yumurta ile devam (ağlamalar devam ediyor)

30 Aralık 3.gün 1 yumurta sağlıklı bölünmeye devam ediyor diğer yumurta gelişimi geriden geliyor. 3.gün donduralım mı 5.güne devam edelim mi diye soruldu, hocamla battı balık yan gider diyerek risk alıp 5.güne gidip gitmeyeceğini izleme kararı aldık

31 Aralık 4.gün 1 tanesi morula halini aldı, diğerinin gelişimi zayıf. Yılbaşı gecesi dileklerim 5.güne ulaşabilmeleri.

1 Ocak 5.gün yeni yılın ilk muhteşem haberini aldık 1 embriyom blast kalite donduruldu diğerinin gelişimi izleniyor.

2 Ocak 6.gün izlenen embriyo gelişimi durdu.

Elimizde sadece 1 tane blastosist embriyo ile yolumuza devam ediyoruz. 2. regl ile birlikte hocanın yanına gideceğim. Her şey yolunda giderse transfer olacak.

-İlk reglim olması gereken günden 4 gün önce geldi opu sonrası çok normalmiş. Biraz ağrılıydı.

4 Şubat ikinci regl başladı

5 Şubat reglin 2.günü hormon testleri + KONTROL (kan sonuçlarına göre bir sıkıntı yok değerler normal, vajinal muayenede rahim iyi kist görülmedi. 13 Şubatta kan verilecek ve tekrar vajinal muayene olacak kontrol olumlu geçer ise çatlamadan 5 gün sonra transfer planlanacak. Bu arada doğal siklus protokolüne göre ilerletiyoruz süreci (ilaçsız)

13 Şubat'ta görüşmek üzere sormak istediklerinizi yazın lütfen elimden geldiğince yanıtlamaya çalışacağım.

Herkese bebişli günler:)
Hayırlısı olsun da arkadaşım ben 4 kere HSG çektirdim anestezi siz hictte bir sıkıntı yaşamadım lütfen insanları korkutmayın

X