Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba medicana ankarayı tavsiye edermisin? gerçi sen değiştirmişsin ama sebebi neydi? bende önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum..bide gürgan klinikte ücret ne kadar ilaç hariç?
slm benim ilk denemem genartta oldu şimdilik güzel bakalaım yumurtam toplandı hafta içi trnsfer allahın izniyle
yarın test günüm kızlarrr dua edin hayırlı sonuçlarla geliyim inş öğleden sonra yaptırıcam bakalım akşama kadar belli olur heralde...
hanımlar bu hafta içi sonuç bekleyenleri bekliyoruz var mı bı haber? [/QUO
benim yarın büyük ihtimal çatlatma yapılacak.perşembe toplama hayırlısıyla da pazar yada pazartesi transfer yapılacak canım.çok heyacanlanıyorum..büyük ihtiml bu ay sonuna belli olacak.tabi herşey yolunda giderse.senin ne durumda tedavi???
sonucum çıktı malesef bu seferde olmadı
yarın test günüm kızlarrr dua edin hayırlı sonuçlarla geliyim inş öğleden sonra yaptırıcam bakalım akşama kadar belli olur heralde...
İnşallah pozitif olur arkadaşım, Allahım kucaklarını bebişlerle doldursun...
burda hepimiz negatifleri defalarca gorduk ama bir umut devam ettik tup bebek ayrica zahmetli ve elbette sonucu cok daha fazla yikici ama yine de umudun tukenmesin. umarim en kisa zamanda guzel haberlerini de paylasirsin. Allah burdaki herkesin yuzunu guldursunsonucum çıktı malesef bu seferde olmadı
Merhaba arkadaşlar, benim transferimde bugün 8. gün, merakla cumayı bekliyorum. Rabbim inşallah bu sefer cuma günkü testi olumluyla sonuçlandırır ve 9 ay sonra bebişimi kucağıma alırım. Allahım kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın, isteyen herkese versin...
slm arkadaşlar...geçtiğimiz cuma 2.tüp bebek denememizi gerçekleştirdik.cuma günü transfer oldu...14 yumurta tolandı,13 tanesi işlem görmüş,4 adet döllenmiş,1 tanesi transfer edildi.25 ocak test günüm...ilkinde çok umutluydum,kasıklarımda,karnımda sürekli batmalar oluyodu,bunda hiçbişey hissetmiyorum...sizce hissetmeme normal mi,belirti olmadan da pozitif sonuç alan var mı arkadaşlar ? dediğim gibi ilinde çok hissetmiştim,bunda hiç bir şey yok,bugün transferin 4.günü...bir de dış faktörler sebebi ile 2 gündür çok strese giriyorum,embriyomabişey olmuş mudur acaba...ne olur yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlarım...
Bizde azospermi sorunu var, lucrin verdi haftaya başlıyorum, ilk denememde çok şişmiştim yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum birde internette lucrin adeti geciktiriyor int. ten okudum. Bilemiyorum nasıl olacak. Hangi merkeze gidiyorsun?
Kızlar...yarın test günüm..rabbim bana ve benim gibi bebek hasreti çeken herkeze güzel sonuçlar almayı nasip etsin....