2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

:emir_bebek: hanımlar bu hafta içi sonuç bekleyenleri bekliyoruz var mı bı haber? :emir_bebek:

yarın test günüm kızlarrr dua edin hayırlı sonuçlarla geliyim inş öğleden sonra yaptırıcam bakalım akşama kadar belli olur heralde...

merhaba medicana ankarayı tavsiye edermisin? gerçi sen değiştirmişsin ama sebebi neydi? bende önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum..bide gürgan klinikte ücret ne kadar ilaç hariç?

ben tavsiye etmem embriyoscope yok ben önemli olduğunu düşünüyorum,bide aynı protokol uygulanıyor herkese gürganda kişinin durumu göz önünde bulunduruluyo,fiyat olarak evet baya farkedio ama hayal kırıklığındansa parayı verir bebeğimize kavuşuruz,timur hoca da ayrıca çok ilgli acayip bi doktor,çok doktor gezdim onun gibisini görmedeim

slm benim ilk denemem genartta oldu şimdilik güzel bakalaım yumurtam toplandı hafta içi trnsfer allahın izniyle

peki kıyaslamak gerekirse genartla gürgan nasıl sence canım ,bende genartla gürgan arasında kalmıştım,sonra gürgan a karar verdim

yarın test günüm kızlarrr dua edin hayırlı sonuçlarla geliyim inş öğleden sonra yaptırıcam bakalım akşama kadar belli olur heralde...

canım hakkında hayılrısı güzel güzel haberler alırsın inşallaahhh

:emir_bebek: hanımlar bu hafta içi sonuç bekleyenleri bekliyoruz var mı bı haber? :emir_bebek:[/QUO

benim yarın büyük ihtimal çatlatma yapılacak.perşembe toplama hayırlısıyla da pazar yada pazartesi transfer yapılacak canım.çok heyacanlanıyorum..büyük ihtiml bu ay sonuna belli olacak.tabi herşey yolunda giderse.senin ne durumda tedavi???

sonucum çıktı malesef bu seferde olmadı :KK43: :KK43: :KK43:

canım kendini çok üzme.biliyorum çok zor aynı aşamalardan geçiyoruz.Hayırlısı olsun .Rabbim en iyisini bilir.bende çok istiyorum ama her zaman hayırlısı diyorum.bir zamanı var diyorum.en kısa zamanda hepimizin hayalleri gerçek olur inşallah.

Merhaba arkadaşlar, benim transferimde bugün 8. gün, merakla cumayı bekliyorum. Rabbim inşallah bu sefer cuma günkü testi olumluyla sonuçlandırır ve 9 ay sonra bebişimi kucağıma alırım. Allahım kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın, isteyen herkese versin...

slm arkadaşlar...geçtiğimiz cuma 2.tüp bebek denememizi gerçekleştirdik.cuma günü transfer oldu...14 yumurta tolandı,13 tanesi işlem görmüş,4 adet döllenmiş,1 tanesi transfer edildi.25 ocak test günüm...ilkinde çok umutluydum,kasıklarımda,karnımda sürekli batmalar oluyodu,bunda hiçbişey hissetmiyorum...sizce hissetmeme normal mi,belirti olmadan da pozitif sonuç alan var mı arkadaşlar ? dediğim gibi ilinde çok hissetmiştim,bunda hiç bir şey yok,bugün transferin 4.günü...bir de dış faktörler sebebi ile 2 gündür çok strese giriyorum,embriyomabişey olmuş mudur acaba...ne olur yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlarım...:KK43:

sonucum çıktı malesef bu seferde olmadı :KK43: :KK43: :KK43:
burda hepimiz negatifleri defalarca gorduk ama bir umut devam ettik tup bebek ayrica zahmetli ve elbette sonucu cok daha fazla yikici ama yine de umudun tukenmesin. umarim en kisa zamanda guzel haberlerini de paylasirsin. Allah burdaki herkesin yuzunu guldursun

Merhaba arkadaşlar, benim transferimde bugün 8. gün, merakla cumayı bekliyorum. Rabbim inşallah bu sefer cuma günkü testi olumluyla sonuçlandırır ve 9 ay sonra bebişimi kucağıma alırım. Allahım kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın, isteyen herkese versin...

Benimde cuma test günüm zaman geçmek bilmiyor:KK16::KK16::KK16::KK16:

slm arkadaşlar...geçtiğimiz cuma 2.tüp bebek denememizi gerçekleştirdik.cuma günü transfer oldu...14 yumurta tolandı,13 tanesi işlem görmüş,4 adet döllenmiş,1 tanesi transfer edildi.25 ocak test günüm...ilkinde çok umutluydum,kasıklarımda,karnımda sürekli batmalar oluyodu,bunda hiçbişey hissetmiyorum...sizce hissetmeme normal mi,belirti olmadan da pozitif sonuç alan var mı arkadaşlar ? dediğim gibi ilinde çok hissetmiştim,bunda hiç bir şey yok,bugün transferin 4.günü...bir de dış faktörler sebebi ile 2 gündür çok strese giriyorum,embriyomabişey olmuş mudur acaba...ne olur yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlarım...:KK43:

Canım inşallah bişe olmamıştır.niye olsun ki hem o dış faktörler hepimizin başında var eğer hemen etkileniyor olsaydık ooooooooo
Bebişin duruyor inşallah rahat ol sen.bide test gününne ne kadar cok var yanlışmı yazdın.25 ocak dıyorsun 15 gün sonramı dediler test gününü:KK53::KK53::KK53::KK53:

Bizde azospermi sorunu var, lucrin verdi haftaya başlıyorum, ilk denememde çok şişmiştim yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum birde internette lucrin adeti geciktiriyor int. ten okudum. Bilemiyorum nasıl olacak. Hangi merkeze gidiyorsun?

fatih ünv hastanesnde ankarada. .aynı sorunu yasyrz. . Rabbm hayrlsnı versn. . Ben crsmba iğneye bslyrm. . Decapeptly . . Snra nolck bende merakla beklyrm

Kızlar...yarın test günüm..rabbim bana ve benim gibi bebek hasreti çeken herkeze güzel sonuçlar almayı nasip etsin....

cnm aynı kaderi paylaşıyoruz benimde yarınnn heyecan dorukta:) inş güzel haberlerle döneriz nasılsın belirti anlamında bişeyler varmı hiç sende?

X