2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Hadi hayırlı olsun atlatmışsın işin iğne kısmın benim de transferim oldu çarşamba günü ayın 18 i de test günüm bekliyorum :18::18::18::18:

hayal merhaba tedavın hayırlı olsun guzel sonuçlarını beklıcez ınşallah senıde tabloya eklememi istermısın?

hoşgeldın özlem önemlı olan yumurta sayısı değil kaliteli olması önemlı 3 az bı sayı değil motıvasyonunu yuksek tutkı bebeğini almaya gittiğinde mutlu mutlu dön canım.bırde senıde tabloya eklıyımmı?

pko senıde ekledım tabloya tedavının bebeğini getırmesı dileğiyle dediğin gibi gurgan klınık isim yapmış bı yer topiğimizdede burda tedavı olan arkadaşlarımız var hayırlısı

pko senıde ekledım tabloya tedavının bebeğini getırmesı dileğiyle dediğin gibi gurgan klınık isim yapmış bı yer topiğimizdede burda tedavı olan arkadaşlarımız var hayırlısı

amin inşallah 4 aşılama bir tüp bebek... RABBİM dileyen herkese nasip etsin inşallah...Çok teşkkürler inşallah bu topikte herkes evladına kavuşur.

slm benim ilk denemem genartta oldu şimdilik güzel bakalaım yumurtam toplandı hafta içi trnsfer allahın izniyle

kızlar merhaba aranızda tüp bebek için rapor çıkaran varsa yardımcı olabilir mi? illa regli iken mi gitmek gerekiyor... bu ay reglim dün bitti hava şartları yüzünden ulaşım yoktu diğer şehirlere bulunduğum şehirde tüp bebek merkezi yok. bu hafta yollar açıldı diğer reglimde başlamak istiyorum . b u hafat gitsem rapor çıkarabilirmiyim?

merhaba medicana ankarayı tavsiye edermisin? gerçi sen değiştirmişsin ama sebebi neydi? bende önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum..bide gürgan klinikte ücret ne kadar ilaç hariç?

Arkadaşlar merhaba,

Benim 2. tüp bebek denemem olacak, bu sefer uzun protokol uygulanacak. Uzun protokol ile ilegili deneyimleriniz varsa parlaşır mısınız?

selam canım ben de dondurulmuşlarımla ikinci denememe başladım. benimki de uzun protokol. lucrin kullanıyorum. regl olana kadar 10'luk ölçüyle gittik. normalde reglden sonra 5'liğe indirecektik ama reglim 6 gün gecikti. reglden sonraki ikinci gün kontrole gittim, bir tane yumurtam baskılanmamıştı, o yüzden ölçüyü düşürmeden 10'luktan devam ettik, bir de günde iki estrofem eklendi. 4 gün sonrasında yeniden kontrole gittim. gördüğümüz yumurta baskılanmış ve herşey yolunda gidiyormuş. o yüzden ölçüyü 5'liğe indirdik, estrofemi günde 3'e çıkardı. yarın tekrar kontrolüm var. sonrasıyla ilgili yeniden bilgi veririm. sana da iyi şanslar palartcım.

kizlaar gunaydin benim adetim iki gun gecikti normalde duzensiz diildir ama bundan onceki aylarda hep asilama yapildigi icin ilac kullandim onun etkisiyle gunlerim karisti bi iki gun daha beklicem. acele ettikce uzadi bi baslayamadim

adet dönemınde bı tek benmı duygusallaşıyorum....bu sabah gelecektekı bebeğimi özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…