Hadi hayırlı olsun atlatmışsın işin iğne kısmınbenim de transferim oldu çarşamba günü ayın 18 i de test günüm bekliyorum :18::18::18::18:
merhaba kızlar dün opum yapildi ve jel ile iki tane hap verdi doktor çarşamba gibi transfer yaparız dedi daha yeni embriyolog aradi ve 12 tane yumurta toplandık 5i olgun çikti 3 tanesi döllendi dedi...şimdi ne demek oluyor ben anlamadim
merhaba benimde 2. denemem ve gürgan clinic ilki medicana ankara canım sen ilkini nerde denemiştin,bende 32 yaşındayım polistik over hastasıyım bugün 3. iğnemi vurucam,gürgan clinic i herkes methediyor,tavsiye üzerine başladım,bugüne kadarda hakikaten çok memnun kaldım,çok farklı bi clinic gerçekten
pko senıde ekledım tabloya tedavının bebeğini getırmesı dileğiyle dediğin gibi gurgan klınık isim yapmış bı yer topiğimizdede burda tedavı olan arkadaşlarımız var hayırlısı
merhaba benimde 2. denemem ve gürgan clinic ilki medicana ankara canım sen ilkini nerde denemiştin,bende 32 yaşındayım polistik over hastasıyım bugün 3. iğnemi vurucam,gürgan clinic i herkes methediyor,tavsiye üzerine başladım,bugüne kadarda hakikaten çok memnun kaldım,çok farklı bi clinic gerçekten
1.denemen ıle 2isi arasında ne kadar süre var.ara vermek gerekıyomu.varmı bır kuralı..
Arkadaşlar merhaba,
Benim 2. tüp bebek denemem olacak, bu sefer uzun protokol uygulanacak. Uzun protokol ile ilegili deneyimleriniz varsa parlaşır mısınız?
mimosa sende aramıza hoşgeldin az kalmış gidip bebişini almaya sabrımızın mukafatını elbet bırgun alıcaz şans yanında olsun birde sizdeki sıkıntı neydi hem tablo içi soruyorum hem tanımak için
teşekkür ederim. Allah hepimizin duasını kabul etsin. bizde sorun sperm sayısının azlığı. yarın transfer yapılacak inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz.
mimosa sende aramıza hoşgeldin az kalmış gidip bebişini almaya sabrımızın mukafatını elbet bırgun alıcaz şans yanında olsun birde sizdeki sıkıntı neydi hem tablo içi soruyorum hem tanımak için
teşekkür ederim. Allah hepimizin duasını kabul etsin. bizde sorun sperm sayısının azlığı. yarın transfer yapılacak inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz.
hayırlısı olsun şimdiden haberdar et bızıde aklımız kalmasın sende doktorlar bılgı verdımı kaçıncı gun bebişi?
hayırlısı olsun şimdiden haberdar et bızıde aklımız kalmasın sende doktorlar bılgı verdımı kaçıncı gun bebişi?
cuma yumurta toplama işlemi yapıldı. yarın da transfer yapılacak, 4 yumurta döllenmiş,
cuma yumurta toplama işlemi yapıldı. yarın da transfer yapılacak, 4 yumurta döllenmiş,
mımosa değiştirdim canım sağol uyardığın için hayırlı haberlerini alcaz bakalım dikkat et kendıne
mımosa değiştirdim canım sağol uyardığın için hayırlı haberlerini alcaz bakalım dikkat et kendıne
çok teşekür ederim, inşallah hayırlısıyla hepimiz iyi sonuçlar alırız.
çok teşekür ederim, inşallah hayırlısıyla hepimiz iyi sonuçlar alırız.
hadı hayırlısı arkadasım bende baskentte yaptırdım.cumaya testım varr..herseyın hayırlısı..