2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

işte benim belirtileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim transferin ne zamn yapıldı canım

aynen bendede gelip giden adet ağrısı, bel ağrısı ve birazda akıntı var, hayırlısı olsun hakkımızda inş, olsa da olmasada bir hayır vardır elbet dicez artık yapçak bişi yok..

kıskandım arkadaşlar sizi kiminiz sonuç bekliyor kiminiz iğnelere başlamış kiminiztransfer yaptırdı kimi yumoşları toplattı ben daha bekliyorum vitaminlerle
birde tiroid hormonu yüksek çıkan var mı benim değer normal sınırlar içinde imiş ama tedavi için biraz yüksekmiş ilaç verdi doktorum tedaviyi olumsuz etkilermi başlamadan biter mi hayaller

ahhh ahhhh kader arkadaşım bende pkoluyum...nasıl düzenlimi adetlerin kilon varmı bide benim hipotriot var...ben 1 senedir şeker hapı kullanıyorum pkoluların kullanmaları gerekmiş...sen neler kullanıyorsun...

benim adetlerim bozuk hatta hiç yok gibi kafasına ne zamn eserse kilolu değilim şeker ilaçıda kullandım bir süre işe yaramıyor bende çünkü şeker problmim yok doktorumun soyledıgıne göre pconun bir alt gurubuyum tam pco değil.
ben tam değilsem tamı nasıl oluyor düşünemiyorum nerden çıktı bu hastalık nasıl bu kadar kadının başına musallat oldu bilmiyorum ama Allah başka dert vermesin yaşın kaç?

yarın test günüm kızlarrr dua edin hayırlı sonuçlarla geliyim inş öğleden sonra yaptırıcam bakalım akşama kadar belli olur heralde...

inşallah canım inşallah dans etcez yarın haberinle beklıyo olucaz hemen haber ver olurmu?

sonucum çıktı malesef bu seferde olmadı

bernaece bebeğinin vakti değilmiş biraz daha bekleticekmış senı ne tesellı verırsek verelım doğamızda emeğimizin karsılığını alma isteği var sen yınede hiç ümidini kırma olurmu hem bak kım bılıyo normal yolla hamıle kalmıcanı?

ne güzel kilo problemin yok.bende vardı hallettim .bende de şeker yok ama insülin direnci var.onun yanında şeker hapı pkolularda yumurtlamayıda düzenliyor canım..yaşım 27 sen kaç yaşındasın.

ne güzel kilo problemin yok.bende vardı hallettim .bende de şeker yok ama insülin direnci var.onun yanında şeker hapı pkolularda yumurtlamayıda düzenliyor canım..yaşım 27 sen kaç yaşındasın.

benim 28 canım yok bende işe yaamdı şeker ilaçı sadece zayıflatıyor en işe yarayan kısmı o oldu bende

sıra sanada gelcek inşalllah...benimde tsh 6 küsür çıkmıştı şimdi 1.5 civarı düşürdüler . levotiron kullanıyorum.tsh 3 küsüre düşmeden başlamazlar zaaten tedaviye ilaç başladınmı bide değerin kaç senin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…