selam kızlar Allahın izniyle ekim anne adayıyım.sizleri biraz okudum yazma gereği duydum..ben hamile olduğumu göbeğimin yavaş yavaş şişmeye ve bebeğimin hafif hafif hareket etmeye başladığı şu günlerde hissetmeye anlamaya başladım..yani bende hiçççç belirti falan olmadı. bazen çok taktım benim neden bulantım yok gibilerinden. sonra herkesin gebeliğinin hatta aynı annenin 2 gebeliğinin bile farklı olabileceğini öğrendim.rahatladım.şimdi o belirti takip ettiğim kendimi dinlediğim günlere hem gülüyor hem üzülüyorum.çok saçmaymış.bebeğim Allahıma şükür sağlıklı ilerliyor..yani size tavsiyem hiç kimseyle hiçbirşey kıyaslamayın..hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum..
Saol cnm paylaşımın için gerçekten iyi geliyo böle şeyleri duymak.Peki merak ettim seninki şuan ne kadarlı oldu tatlım...
Komik ama benim iştahımda fazla yok sadece bebeğim için zorluyorum.Bide ilaç kullanıdğım için yemek zorundayım yani öle aman aman yemiyorum.Bide her an göğüslerime bakar oldum:) dolgunluk farketmedim ama renk değişimi var mı die bakıyorum:)
Canim ayni seyleri yazdim birkac sayfa once. Benimde sat 6 nisan ve iki gun once sadece kese gozuktu bebek ve kalp atisi yok. Doktor 2 hafta bekliycez dedi gelisebilirde gelismeyebilirde dedi cok agladim dun baska bi doktora daha gittik o da ayni seyleri soyledi yolk bile olusmamis ..birebir ayni seyleri yasiyoruz seninle canim cok uzgunum. Dua edicez baska yolu yok
ne ilacı kullanıyosun ?? tabiki yemelisin minnoşumuz bizden besleniyo ahh hala ultrason görüntüsü gözümün önünde
Canim alttan bakildi bi de iyi bi hastaneye gittik doktor goruntuyu cok yaklastirdi kese 15 mm ama bebek malesef yok.. Bu da benim sinavim demek ki canim.. İkinci kaybim olacak Allahima sigindim..
Gittim fistigim, malesef sonuc ayni.. O kadar istiyorum ki dedigin gibi olmasini ama artik umut cok az.. Cok tesekkur ederim canim..
Cok sagol aysecim yazdiklarin icin.. Bu durum gercekten cok zor. Hamilemiyim degilmiyim bu suphe kahrediyo.. Bu dakikadan sonra bebegin gelismesi cok zor.. Allahim hayirlisini nasip etsin elimden gelen hicbirsey yok canim..
selam kızlar Allahın izniyle ekim anne adayıyım.sizleri biraz okudum yazma gereği duydum..ben hamile olduğumu göbeğimin yavaş yavaş şişmeye ve bebeğimin hafif hafif hareket etmeye başladığı şu günlerde hissetmeye anlamaya başladım..yani bende hiçççç belirti falan olmadı. bazen çok taktım benim neden bulantım yok gibilerinden. sonra herkesin gebeliğinin hatta aynı annenin 2 gebeliğinin bile farklı olabileceğini öğrendim.rahatladım.şimdi o belirti takip ettiğim kendimi dinlediğim günlere hem gülüyor hem üzülüyorum.çok saçmaymış.bebeğim Allahıma şükür sağlıklı ilerliyor..yani size tavsiyem hiç kimseyle hiçbirşey kıyaslamayın..hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum..
kızlar benim gögüslerim şiş ve ağroyor, midem bulanıyor oğlumda bunların hiçbiri olmamıştı bu sefer zorlu geçeceğe benziyor ilk hamileliğim çok rahat geçmişti.
SlM kizlar nasilsiniz ya benim iki gundur karnim cok agriyo acaba kese genisledigi icin olabilirmi??
SlM kizlar nasilsiniz ya benim iki gundur karnim cok agriyo acaba kese genisledigi icin olabilirmi??
herkese merhaba
kuppecim moralini bozma insallah minnos gorunur.. heidicim sen de oyle
kuppe yanlis hatirmaliosam senin de hcg degerin dusuktu dimi baslarda?
Sağol canım .seninle sat aynı benim. siklusun kaçtı benim 30 gün
bir de kalp atışını ne zamn duydunuz canım? vaginal mi yoksa karından mı bakılmıştı kalp atışı duyduğunuzda
Progestan canım.Dr kesenin yanında bi lekelenme var dedi azcık onun için verdi o lekeyide attım bi kaç gün önce.Ama ilaca devam ediyorum yine.Yarın Dr sorucam eğer gerek kalmadı derse kullanmam artık....
iste benim de cekincelerim var. henuz doktora gitmedim. onumuzdeki ctesi randevum ama kafam cok karisik. baslarda beta hcg dusuktu bende, kendimi hamile gibi hissedemiyorum. niye boyle oldu anlamadim...hep aklimda bi soru isareti var. halbuki bu 2. hamileligim. kizimda hic boyle seyleri dusunmemistim.. bunda bi garibim. keseyi ve bebegi gormeden rahat etmicem anlasilanbenim doktor 13 haftaya kadar alttan bakiyo.. bunda da oyle yapacaktir sanirim..siklus genelde 30 gun oluyo benim. ama her zaman cok duzenli degildir...
merhaba bayanlar..ben şimdi kaçıcı haftamdayım kafam karıştı sat 14 nisan..
çarşamba dr a gtcem kese görünür mü dersiniz?hiç bulantı vb yok..sadece uyku ve göğüslerde şişlik var
iste benim de cekincelerim var. henuz doktora gitmedim. onumuzdeki ctesi randevum ama kafam cok karisik. baslarda beta hcg dusuktu bende, kendimi hamile gibi hissedemiyorum. niye boyle oldu anlamadim...hep aklimda bi soru isareti var. halbuki bu 2. hamileligim. kizimda hic boyle seyleri dusunmemistim.. bunda bi garibim. keseyi ve bebegi gormeden rahat etmicem anlasilanbenim doktor 13 haftaya kadar alttan bakiyo.. bunda da oyle yapacaktir sanirim..siklus genelde 30 gun oluyo benim. ama her zaman cok duzenli degildir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?