Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç haftalıksın canım.. benimde öyleydi adet geciktikten sonra aralıksız karın kasık ağrılarım oldu bikaç gün sonra geçti sonra aralıklarla oldu günde bikaç kez kese büyüyodur yerleşiyodur bana göre hayırlısı olsun hakkında..
canım karnın mı agrıyo kasıkalrın mı agrıyo ????
aslında 8+ haftadan itibaren 12. haftaya kadar bebek yukarı cıktıgı ıcın kasıkalrda karına doğru
hafif agrı olur ama sen daha 7+ larda değilmisin su an ??? cok rahatsızsan bi doktora gozuk canım
aa ama şey deoalbilir gaz kabızlık fln bu haftalarda cok normal benımde cok belım agrıyodu dun dr kabızlıktan dedi
kabızlık gecıcne agrıda gectı şükür....
benimde kasıklarımda sürekli sancılarım war ve bazen akıntı oluyor bir bilginiz warmı dr düşük tehlikesi war dedi ilk hamileliğim korkuyorum
selam kızlar Allahın izniyle ekim anne adayıyım.sizleri biraz okudum yazma gereği duydum..ben hamile olduğumu göbeğimin yavaş yavaş şişmeye ve bebeğimin hafif hafif hareket etmeye başladığı şu günlerde hissetmeye anlamaya başladım..yani bende hiçççç belirti falan olmadı. bazen çok taktım benim neden bulantım yok gibilerinden. sonra herkesin gebeliğinin hatta aynı annenin 2 gebeliğinin bile farklı olabileceğini öğrendim.rahatladım.şimdi o belirti takip ettiğim kendimi dinlediğim günlere hem gülüyor hem üzülüyorum.çok saçmaymış.bebeğim Allahıma şükür sağlıklı ilerliyor..yani size tavsiyem hiç kimseyle hiçbirşey kıyaslamayın..hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum..
anladım uzun süreli kullanmayacaksındır kesin.. kanama yada lekelenme yok demi sanırım tedbir amaçlı verildi hayırlısı inşallah ...
merhaba kızlar. çokşükür bende hamileyim. 2. aşılamam tuttu. henüz keseyi göremdik. ben erken öğrendim. aşılamanın 10.gününde idrar testinde çktı kan testi yptırdım 116 çıktı sonra iki gün sonra 207 iki sonra 460 değerlerim nasıl sizce ikiz olma ihtimali var mı. diğer aşılama yaptıran arkadaşların değerleri benimkinden düşük. korkuyorum ikiz diye. rahim anomalim var. çok riskli.
merhaba kızlar fazla takip edemiyorum ufan bir çocugum var akşamları arada bakıyorum o zamanda kimse olmuyor
ufaN çocuk nasıl oluyor?
yanlış yazmışım şimdi düzeltdim..
Gerek yoktu cnm şahış forumları dolaşıp hakaret ve kötü içerik yazıyor
Arkadaşlar noolur babada yardımcı olurmusunuz? Bhcg konusunda kafam karıştı. Geçtiğimiz Pazartesi bhcg sonucum 116 çıkmıştı, 5 gün sonra yani geçen Cumartesi 1407 çıktı...sizce bu neden olabilir?