Yazdıkların iyi geldi gerçekten, ben hep iyi düşünüp dua ediyorum.
Bi sorunda çıkmayacak inşallah,
Sende sağlıklı ve güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah :)
çok tsk edrm hayatımdaki en güzel anlardan biriydi . gerçekten Alahım herkeze yaşatsın bu duyguyu 2 yıllık hasretten ve 5 aylık stres dolu üzgün günlerden sonra bu an gerçekten paha biçilemez...
çok tsk edrm hayatımdaki en güzel anlardan biriydi . gerçekten Alahım herkeze yaşatsın bu duyguyu 2 yıllık hasretten ve 5 aylık stres dolu üzgün günlerden sonra bu an gerçekten paha biçilemez...
Anlayabiliyorum canım.Bizde o kadar seneler geçmedi normalde 8-9 aydır düşünüyorduk olmamıştı ama o 8-9 ay sanki 10 yıl gibi geçti valla.Hatta insan hamile oldugumu öğrendiğim halde sevinememiştim.Çünkü inancı kırılıyordu her ay.Aylar geçmek bilmiyordu tekrar adet gününü iple çekmek adet oldumu yumurtlama zamanı gelsin tekrar adet günün gelsin valla çok kötü oluyordum.Keseyi görüym sevineyim dedim tamam gördüm sevindim ama yetmiyo yine şimdi senin gibi kalp atışlarını duymak için saat sayıyorum artık çünkü yarın randevum şimdi de kalp atışlarını duymadan sevinemiyorum tam anlamıyla belki ondan sonra başka bişy için:) Biz doğurana kadar böyle olucaz galiba...Allahım umudumuzu kaybettirmesin inş.Sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar olarak kucağımıza almayıda göstersin...AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN......
kızlar merhaba ne yapıyorsunuz :)
dün basıma fena bişey geldı ya minibüste ewe gelıyordum adam öle hızlı gelıyordu kı yolda da cukur varmıs
tabıı kı anı fren ve cukur derken şiddetli biçimde yere düştüm bagırdım dıkkat edın die korkudan ağlamaya basladım
hemen zaten riskli gebelık ya bıseyolduysadiye zor sakınlestım.dun dr gitmiştim daha iyiyidi sorun yoktu
ama kasıgıma dustukten sonra siddetli agrı gırınce dr gittim gene baktı dune ragmen dahada buyumus
kan yok gayet güzel sorun yok dedi....çok sukur içim rahatladı kabılıgım ıcın ılac istedım yazdı böle işte
kızlar minibüs kullanan varsa aman diyeyım dıkkat etsın oturdugum halde düştüm öle bi dandık kullaıyodu kı adam
anlatamambi de bana dıkkat et sende dıo be salak ben nası dıkkat edeım ayy sınrı oldum ya dunn
kızlar merhaba ne yapıyorsunuz :)
dün basıma fena bişey geldı ya minibüste ewe gelıyordum adam öle hızlı gelıyordu kı yolda da cukur varmıs
tabıı kı anı fren ve cukur derken şiddetli biçimde yere düştüm bagırdım dıkkat edın die korkudan ağlamaya basladım
hemen zaten riskli gebelık ya bıseyolduysadiye zor sakınlestım.dun dr gitmiştim daha iyiyidi sorun yoktu
ama kasıgıma dustukten sonra siddetli agrı gırınce dr gittim gene baktı dune ragmen dahada buyumus
kan yok gayet güzel sorun yok dedi....çok sukur içim rahatladı kabılıgım ıcın ılac istedım yazdı böle işte
kızlar minibüs kullanan varsa aman diyeyım dıkkat etsın oturdugum halde düştüm öle bi dandık kullaıyodu kı adam
anlatamambi de bana dıkkat et sende dıo be salak ben nası dıkkat edeım ayy sınrı oldum ya dunn
senin pelvis tabani kaslarinda zayiflik var galiba, kegel egzersizleri yapmani oneririm (Pelvis tabanını güçlendiren Kegel egzersizleri-Jinekolog Dr. Kağan (Kaan) Kocatepe detaylari okuyabilirsin burada). Cok kolay, her an her yerde yapilabilecek egzersizler. Idrar kacirma sorunu olmayanlara da kolay bir dogum ve dogum sonrasi kolay toparlanma icin tavsiye ediliyor, haberiniz olsun!
çok geçmiş olsun yaa gerçekten kötü bi durum yaşamışsın Allah korumus ..
kızlar mrb
ben de ocak annesiyim allah izin verirse.
sat 6 nisan dün dr a gittim kalp atışı yoktu bir de sadece kese var içinde bebek gözükmüyo henüz.
sizin sat a göre kaçıncı haftada duyuldu kalp atışları
Canim ayni seyleri yazdim birkac sayfa once. Benimde sat 6 nisan ve iki gun once sadece kese gozuktu bebek ve kalp atisi yok. Doktor 2 hafta bekliycez dedi gelisebilirde gelismeyebilirde dedi cok agladim dun baska bi doktora daha gittik o da ayni seyleri soyledi yolk bile olusmamis ..birebir ayni seyleri yasiyoruz seninle canim cok uzgunum. Dua edicez baska yolu yok
Canim ayni seyleri yazdim birkac sayfa once. Benimde sat 6 nisan ve iki gun once sadece kese gozuktu bebek ve kalp atisi yok. Doktor 2 hafta bekliycez dedi gelisebilirde gelismeyebilirde dedi cok agladim dun baska bi doktora daha gittik o da ayni seyleri soyledi yolk bile olusmamis ..birebir ayni seyleri yasiyoruz seninle canim cok uzgunum. Dua edicez baska yolu yok
Bu münibüs şoförleri hep öle valla ya hiç dikkat etme yok..İyi yapmışsın bağırmış ama anladıysa...Neyse ama geçmiş olsun cnm kötü bişiy olmamış ya şükür.Dahada büyümüş ne güzel...Dikkat edelim valla böyle şeylere...
canım dün gittin mi doktora o da mı aynı şeyleri söyledi, dua edelim de geç döllenme falan olsun korkma sen inşallah haftaya göreceğiz bebişlerimizi, sabırlı olalım canım benim...
Canim alttan bakildi bi de iyi bi hastaneye gittik doktor goruntuyu cok yaklastirdi kese 15 mm ama bebek malesef yok.. Bu da benim sinavim demek ki canim.. İkinci kaybim olacak Allahima sigindim..canım karındanmı bakıldı benimde sat 5 nisan benimde karından biey görülmedi vaginal ultrasonla gördük.. birde ultrasonun iyi olmasıda önemli benim gittiğim hastanedeki cihaz gerçketen iyi ve doktorumda inşallah hayırlısıysa görürsün canını sıkma bende bos gebelik yasadım ama şimdi bak herşey değişti zamanı vakti var Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok kafana takma inan bana ne yapsanda değişen bişey olmuyor en azından stres yapıp kendini yıpratma .. hakkımızda hayırlısı olsun
Gittim fistigim, malesef sonuc ayni.. O kadar istiyorum ki dedigin gibi olmasini ama artik umut cok az.. Cok tesekkur ederim canim..canım dün gittin mi doktora o da mı aynı şeyleri söyledi, dua edelim de geç döllenme falan olsun korkma sen inşallah haftaya göreceğiz bebişlerimizi, sabırlı olalım canım benim...
canım benım üzülme lütfen daha erken yanı gelişir inşallah olumlu düşün lütfen
senınle aramızda tam 1 hafta var ben devlettekı doktorum 10 gun sonra özeldekı doktorum da 3 hafta sonrasına
çağırdı kalp atısı ıcınnn su an bi sorun gelısme gerılıgı gozukmuyorsa sorun yoktur....o da gozukur ınsallahh
hep söyluyorum ıkıncı gebelıgımde kese gorundu 5 haftada 6. haftada yok oldu bakıyoalr gozukmuo
yok kese ama hcg artıyodu bekledık bekledık 7. haftaalrda kese gozuktut,ydu zar zor sonrada kalp atısı
8. haftada fln gozukmustu neler neler oluyo yanı bilemezsin
Canim alttan bakildi bi de iyi bi hastaneye gittik doktor goruntuyu cok yaklastirdi kese 15 mm ama bebek malesef yok.. Bu da benim sinavim demek ki canim.. İkinci kaybim olacak Allahima sigindim..
Gittim fistigim, malesef sonuc ayni.. O kadar istiyorum ki dedigin gibi olmasini ama artik umut cok az.. Cok tesekkur ederim canim..
Cok sagol aysecim yazdiklarin icin.. Bu durum gercekten cok zor. Hamilemiyim degilmiyim bu suphe kahrediyo.. Bu dakikadan sonra bebegin gelismesi cok zor.. Allahim hayirlisini nasip etsin elimden gelen hicbirsey yok canim..
Mesela ben ne bi belirti yaşıyorum ne koku hassasiyeti ne mide bulantısı ne biliym hiç bişiy yok ama napıym kötü düşünmemeye çalışıyorum bünyem böleymiş demekki diyorum tamam arada huzursuz oluyorum ama bebeğim ya varsa ya etkilenirse deyip değiştiriyorum hemen duygularımı...
bende öyleydim suan 6+3 hala hiçbişey yok sık idarar cıkma ve göğüslerde dolgunluk var bulantı yok yemem içmem harika.hiç bozma moralini eminim sende göreceksin :))