2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
Kızlar resimleri paylaşıyorum .Aslında çoğunu hamile oldugumu öğrenmeden yaptım.Sadece öğrendikten sonra battaniyeye başladım.Oda az kaldı ahanda şimdi ipim de bitti :) Çarşıya inersem alırım onuda ramazandan önce bitiririm inş.
 

hepsine bayıldım ellerine sağlık ama pembe olana bittimmmmmmm
 

Pembe patikler ve hırka favorim ama hepsi çok güzel ellerine sağlık canım.
 

Oh ne güzel iştahla anlatıyorsun herhalde bulantinda yok ne güzel işte bebeğini sağlıklı bı sekilde besliyorsun.darısı benim basıma iştahım sıfır her yemeği zorla yiyorum.
 

Gecmis olsun canım gercektende çok kötüdür dış ağrısı ama biliyorsundur 3.aydan sonra dişe müdahale edebiliyorlar.umarim gerek kalmaz.
 

canım geçmiş olsun inşallah bir daha sorun yaşamazsın canım dualarım seninle...

kızlar ne güzel örgüler paylaşmışsınız annem de yapıyor harıl harıl kış bebeği olacaklar nede olsa
 

ayhhhhhh bi de neymıs ay yok benım ördüklerim ufak tefek fln kız bunlara mı ufak tefek dıyosun sen aaaoooooo

duymamış olayım ellerine sağlık şekerimm :) :) :)

ayşe patikler çok güzel ben birde eme- sensin sitesinde şu hırkaya bayıldım
Eki Görüntüle 462293

ayy ne güzelmiş o öyle yaaaa :)

slm canım benim ikinci bebiş zahmet olmassa değiştirir misin?sen kaçıncı haftandasın

değiştirdım canım 13. haftayaız :)


canım bu kandakı alyuvarların idrarala tılması durumu oluyo yanı idrarda kan cıkması dmeek bu demek bilirubın mıydı neydı degeır
bende de cıkmsıtı ama çok fazla değildi normal oalbılrı demıstı dr

hatta benide ekleyin lütfen bende özelden atamıyorum
yaş 26
ilk bebek
erkek
kilo 58
istanbul
11 ocak

ekledım canım :)


canım ben hep yukske doz kullanıodm ıste dr gerek kalamdı dıe dusurmustu ama lekelenem devam eıdnce gene ıkı tane yaptı

ınsallah 4 ay bıtene kadar gecer ınsallah hepimiz sağşlıkla alıcaz canım bebekelrımızız :)

senin bi kızın olsa düşünemyrum erkekte olsa olur tabi ama ne biliyim sarışın renkli gözlü kızlar pek bi güzel oluyo
:

bakalım genelr nasıl düzenlenecek beklıyoruz...eşim kumral bembeyaz tenli kahverengi gözlü bi insan

benım genleri alt ederse ortaya ne cıkar bılmıyorum ehehehe sağlıklı hayırlı olsunalr tabıı kı ama mavi gözlü olsun ısterım bende maviş mavişşş

Benide topige eklermisiniz
Yas: 23
Kilo: 63
İlk bebek
Cinsiyet kiz
Dogum tarih 5 ocak
Sehir balikesir

ekledım canım :)

geçmişi çok okuyamadım ama ayse senin eklediğin resimler ne güzel öyle çok şekerler yaa bayıldım bayıldım

evet ya hepsi çok güzeller güzel örmüğş hatunalrr :)


canım tesekkur ederım Allah razı olsun :)
 
eve geldım buz gibi suyla duşumu aldım ıkı tane dondurma hüplettım yanmısım ya hu

şimdide accık yatıp uyuycam :) herkese mucxxx
 
hepsine bayıldım ellerine sağlık ama pembe olana bittimmmmmmm

Saol cnım.Genelde kendim uydurdum süslemeleri filan.Süveter filan evde olan iplikleri değerlendirmek için yaptım mesela.Elimden geldiği kadar dahada yapcammm:)

Pembe patikler ve hırka favorim ama hepsi çok güzel ellerine sağlık canım.

Pembe converse bende bayılıorum cnm.Nette görmüştüm siyahlı kırmızılı tam converse erkek işiydi.Onu göründe heveslendim elimde kalan pembe vardı hemen onla yaptım.Ama bi tanede erkek işi yapıcam .Bide o kadar basit bişeyki.1 saatte yaptım onu.Hırka da öyle evt.Tam kışlık kollu iyi oldu.Annem gördü bi kaç değişik ip aldı aynısından yap kızım bu kollu iyi olur kışın dio Onun elinden gelmez ya o yüzden hoşuna gidiyo:) Zaten ben öğrendim biraz die istemiyorum kimseden annem yaptırırım yengelerine filan dio aman ne gerek var ben yapıorum işte diyorum:)
 
2gündür okuyorum öyle fazla bulantım var diyen yok,tabı yazanlar var ama çok değil ya da o halde olanlar yazamıyor.
benım arkadaşım 5 haftalıkken başladı 2 hafta haşlanmış patates dışında bişi yiyememiş o da sabah yyorum çıkarana kadar akşam oluyo eriyorum resmen dedi.doktor hastaneye aldı 3gun yattı.ketum mu ne midede bi asit varmış yukselmiş aç kalmaktan... telefon ediyorum konuşmaya hali yok...Allah kimseye vermesin bende hiç olmadı hatta doktor da bulantılar nasıl gidiyor dedi! Gitmiyor hiç yok tedirginim kalbi atıyor mu dedim o da %20 anne de olmaz şanslısın dedi... Ama eşim kızıyor aklına getirme olursa sana da diye...psikolojik değilki,öyle olsa 2 hafta yemeden durur muydu arkadaşım....Allah herkese şifa versin sağlıklı bebkler versin inşallah
Bu arada çatlak kremi kullanmaya başladınız mı,neler yapıyorsunuz benım öyle belirgin değil karnım var ama çok yemek yemişim gibi:)
 
Son düzenleme:


1 saat mi :44: 1 saatte bitse ben 30 tane örerim bundan herrrr renginden çünkü çoook hoşuma gitti
Benimde elimden gelmez ama gelse de hoşuma gider
Hiç bilmeyen bir insan nette yapımını bulsa örebilir mi acaba? Çok heves ettim ya. Bebeğime benimde ördüğüm bir şey giydirmek istiyorum.
 
converslere bende bayıldım buraya yada özele yazarmısın kaç ilmek başladın nasııl devam ettin..eğer anlarsam aksama deneyim:) yelek örüyorum bende pirinç örneği koydum o da beni kanser etti ilerlemiyo hiç:)
 

Canım şu bileklikler hamilelere yönelik bir şey mi, yani manyetik bir şeyse acaba etkisi olur mu? Eğer öyleyse ben de bakayım. Bulantım yavaş yavaş hafifliyor ama bulandıracak şeyleri yemediğim için


Ben de yeni tahlil yaptırdım, internetten tahlil açıklamalarına baktım, eo% idrarda kan demekmiş bende o çıktı. Ama bugün doktorum sonuçlara baktı, herhangi bir problem olmadığını söyledi. Belki de belli bir yüzdenin üzeri problem olarak görülüyordur :26:

Teyzeleriii bugün doktora gittik, %80 kız dedi, ama tabi henüz erken olduğunu ve önümüzdeki ay kesin bir şey diyebileceğini söyledi. 6,5 cm olmuş. Ya tam bebek olmuş artık, çok güzel çıkmış ultrasonda. Cevabı bilmeme rağmen vicdanımı rahatlatmak için yine de oruç olayını sordum, tavsiye etmediğini söyledi. Sen oruç tutunca bebek de tutmuş oluyor dedi. Yani bu kadar şeyin üzerine yazmayacaktım ama doktor görüşü olduğu için fikir verebilir diye yazdım, aman yanlış anlaşılmasın İlaçları da kestik çok şükür. Bir kilo daha vermişim, toplamda yakl. 4 kilo verdim, bir şey yiyemediğimi söyledim, doktorum merak etme yersin, hatta biz dur artık yeme deriz dedi. İçim rahatladı doğrusu. Dönüşte iki tane hamile pantolonu aldım, hamile alışverişi yapmak da çok zevkliymiş Dönüşte migrenim tuttu, geldiğimden beri yatıyordum, yeni kalkabildim.
 
selam hamişlerr, doktora gittim tam 16+0 ız 4lü test yapıldı, daha önce 2 li yapmamıstı, cinsiyeti gösternedi bizimki bacaklar kapalıydı bakalım 10 gün sonra gidicez gene
 
Son düzenleme:
Super olmuslar ozellikle pembis hirkaya bayildim benim kizimda ocak dogumlu oldugu icin Babannesi baya bi hirka yelek ormustu
Bazilarida erkek içindi şimdi onları kullanicam ama bir battaniye örmek istiyorum mavis mavis:)
Oh ne güzel iştahla anlatıyorsun herhalde bulantinda yok ne güzel işte bebeğini sağlıklı bı sekilde besliyorsun.darısı benim basıma iştahım sıfır her yemeği zorla yiyorum.
bende durumlar fena çay zararlı diyorlar bende sadece sabahları iciyorum ama icimde dursa dişimi kırıcam
Sabah kahvaltı sonrası kızımı wc ye götürdüm sonrada bir kalktı midem daha tutana ask olsun
Öğlende sadece 2biber dolması yedim birde açma o kadar bu saat oldu daha birsey yiyemiyorum
Acayip hazımsızlık çekiyorum
Gobuste büyümeye başladı göğüslerimin ucuda koyulasti
Ben krem olarak nivea kullanıyorum kızımdan bir kac küçük hatıra kaldı. Kakao yağı kullanmıştım belki kullanmasam daha kötü olucakti
 
Son düzenleme:

Ayy yavrummm yerim ben bunlariii. Ellerine saglik hepsi ne kadar guzeller!! Aferin valla benim gibi yeteneksiz ve sabirsiz biri icin bunlar imkansiz aferin sana. Allah guzel gunlerde giydirmeyi nasip etsin cocuguna.

Ben de bugun dayanamadim artik cinsiyeti fln beli degil ama kucuk bir penye ic tulum ile 3 tane corap aldim. Sevip duruyorum sabahtan beri:)
 

canım ben 13.haftamdayım ve bulantılarım devam ediyor.çıkarmıyorum ama öğüre öğüre geziyorum.bazılarında bulantılar 16. haftaya kadar devam edebiliyormuş.bulnatısı olan arkadaşlarımın morali bozulmasın ama mesela benim annemin bulantıları bazı hamileliklerinde 3.ayın sonunda bitmiş,kız kardeşime hamileyken ise 9 ay boyunca devam edmiş.inşallah bulnatısı olan arkadaşlarımız tez vakitte bulantılarından kurtulurlar.

bu arada ben de ilk kez bugün bebeyağını göbeğime,kollarıma,bacaklarıma filan bolca sürdüm.kısmetse devam edicem.vücudum çatlamaya çok müsait,belki çok değil de az çatlar diye ümit ediyorum
 

canım maaşallah sana.ellerine sağlık.Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı,bu cicilerini üzerinde görmeyi nasip etsin.görünce heveslendim vallahiheran ben de başlayabilirim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…