yok canim ne özür diliyon sende:) beklemekteyim o zaman o kadar cok istiyorum ki günlük tutuyorum bebegim icin o tablonun resmini cekip günlüge yapistirmak istiyorum ondan bu sabrsizligim :) bekliyorum canim ben tesekkür ederim tekrardan:)
Ayşecim buarada tabloyu nerden takip edebiliyoruz
ekledim güzel fikir bu arada :)
topiğin 1. sayfasında tablomuz
evett inşallahhhh :)
ilk sen doğrucakmışsın gibi geliyo banahaber evrmezsen o zaman görüşrüzz
ekledim güzel fikir bu arada :)
topiğin 1. sayfasında tablomuz
Ocak ayı bizi bekle tam 88 melek dünyaya gelecek inşallah.allah herkesin bebeğine uzuun sağlıklı ömürler ve onlara bolbol kardeşler versin:):)
Ocak ayı bizi bekle tam 88 melek dünyaya gelecek inşallah.allah herkesin bebeğine uzuun sağlıklı ömürler ve onlara bolbol kardeşler versin:):)
Günaydın kızlar nabersiniz,
Uyku sorunu konuşulmuş baya aynen benimde oldu 1 haftadır filan.Uykum geldiği zaman gidiyorum bide yatmaya ama o kadar uykum oluyor ki ağzım kapanmıyor esnemekten ama bi türlü dalamıyorum uykuya.Sinir oluyorum bi sağa bi sola dönmekten.Baya bi zaman sonra uyuyabiliyorum.Bide bende de ilginç rüyalar oluyor biri bitiyor biri başlıyor.Ama bugünkü rüyam harikaydııııııııııı:) Uyandım rüyanın etkisindeyim ya tekrar son anı düşünüyorumki devam etsin aynı rüyam die ugraştım baya bi ama devam etmediNasıl etkisinde kaldıysam normal doğumun rüyamda da normal doğum yapıyorum ama doğum o kadar rahat geçiyorki hiç bi ağrı sızı olmuyor hatta mayışıp uykuya dalıyorum.Uyanıyorumki bebeğim doğmuş :)) Ablama diyorum hani bebeğim hemşireye bebeği getirin diyo.Erkek bebek ama o kadar tatlıydıki...Ablama hemen emziricem diyorum sonra tutmaz filan diyorum:) (Ablamın bebeği tutmamıştı da rezil oldu mecbur mama verdik.)Neyse alıyorum kucağıma ben daha vermeden o ağzını gezdiriyor buluyor göğsümü ayyy çok güzel bişeydi yaaaa.Allahım ne olur sorunsuz sağlıklı bi şekilde kavuştur yavrularımızaaaa.....
Teşekkürler Ayşecim buarada yaşım 30 kilomda 61 tabloya eklersen sevinirim canım.
Bana da Öyle Geliyor.. :18:
Nasıl Olacak O İş Hiç Bilmiyorum.. :18:
Hakkımızda Hayırlısı..
herkese merhabalar.benim dün gee uzun uzun yine kasılmalarım oldu.ağrı giriyo ve bi bakıyorum semsert olmuş toplanmış top gibi.
ama farkettim münasebetten sonra oluyo .haftada bir oluyodu yakınlaşma.sanırım artık olmicak.çok huzursuz oluyorum.böyle bişey yaşayan varmı?
tabloda eksik bir ben varım galibaaaaa :)) yaş 30, kilo 59, bebişin doğumu 26.01.2013, ilk bebiş, şehir izmir
slm kızlar nasılsınız?
bende bu aralar koşturuyorum. sıvı alımı az diye doktor serum verdi günde 2 tane 1 litrelik serum 4-5 saatimi hastanede geçiriyorum delinmedik kol kalmadı Allahtan bugün son günü. ama yinede Allahıma hamd olsun çaresiz dertler olmasın. tabi bol bol tuvalete çıkarıyor bu serum. bu ara çok az yemek yiyorum tansiyonda düşük... cuma kontrol var tam 1 ay oldu bebişi görmeyeli çok merak ediyorum inşallah iyidir..
seninle bir gün varmış aramızda daha erken diyorum alışveriş için ben ama gözümde kalıyo gerçi dışarı çıktığımda yok ama netten bakıyorum işte haırlısıyla 20,haftama kadar bir geleyim sonrasında inşallah ilk bebeğinmi senin..
Selam kızlarr, ben de varım, yaş 29, İstanbul, ilk bebek, cinsiyet henüz belli değil
BU arada baygınlık hissi yaşayan, zor nefes aldığını hisseden var mı? Gece kocaman yastıkla yatıyorum rahat uyumak için. Kan sulandırıcı mı yapıyor anlamadım :44:
Selam kızlarr, ben de varım, yaş 29, İstanbul, ilk bebek, cinsiyet henüz belli değil
BU arada baygınlık hissi yaşayan, zor nefes aldığını hisseden var mı? Gece kocaman yastıkla yatıyorum rahat uyumak için. Kan sulandırıcı mı yapıyor anlamadım :44:
selam kızlar inşallah herkesin bebişi iyidir. cinsiyet öğrenen var mı çok merak ediyorum ben ya! minüre hanım bana kız hesaplamış onda yanlış çıkan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?