ya kizlar yemek yedikten sonra sizinde basınız agriyip dönüyomu ben yemek yedikten sonra basımı kaldıramıyorum çok ağırlık çöküyor
bana agırlkık çökuyo ama basım dönmuyo yatınca rahat hısseıdyorum :)
ama bu seferde yemek sıskınlı oldugu ıcın rahatsız oluom ık haftalar gecse 12. Haftadan sorna rahatıs yaa :d
Ya kizlar yemek yedikten sonra sizinde basınız agriyip dönüyomu ben yemek yedikten sonra basımı kaldıramıyorum çok ağırlık çöküyor
Normalde şeker problemin var mıydı ? Ya da pco falan?
valla benimde çok uykum geliyor.sürekli uyumak istiyorum.okulda işte yok.otur otur patlıyorum sıkıntıdan.int.karıştırıyorum bol bol.ne güzel kitap okyodum şimdi okuyamıyorum.hem midem bulanıyor hemde hemen uykum geliyor.demin okulun mescidinde uzandım biraz namazdan sonra.gözümü açamıyorum yaa.diğerlerinde böyle değildim.yaş ilerleyince zor oluyo kızlar.2. 3.leri hemen arkadan doğurun.hiç beklemeyin bence.ağzımdada sürekli acı bi tat var.
Aynen Canim basım yastığı gördümü bı Ohh çekiyorum valla bendede şişkinlik baya oluyo Canim valla günler sanki geçmiyor gibi geliyo :)
Pco yok Canim ama insulin direncim var ondan olabilirmi
Benim aklıma direkt o geldi açıkçası. Pco'yu da o yüzden sordum. Pco olanlar genelde insülin direncine meyillli oluyor. Sende insülin direnci varsa ondan kaynaklı olabilir. Çünkü insülin direnci olan insanlar hamile olmasalar bile yemeklerden sonra bu dediklerini hissederler. Doktorun durumu biliyorsa kontrol altında tutacaktır, rahat ol bence
Hoş geldiniz 2013 ocak anneleri hepimize hayırlı uğurlu olsun güzel paylaşımlar dilerim..
aşağıda bulunan listeye isminin ve bilgilerinin dahil edilmesini isteyenler bana özelden mesaj atabilirler
[table="class: grid, align: left"]
[tr]
[td]anne[/td]
[td]yasi[/td]
[td]kilosu[/td]
[td]bebisin dogumu[/td]
[td]kacinci bebis[/td]
[td]cinsiyeti[/td]
[td]ismi[/td]
[td]son durum [/td]
[/tr]
[tr]
[td]haydibaby[/td]
[td]26[/td]
[td]70[/td]
[td]06 ocak[/td]
[td]ilk tüp denemesi[/td]
[td]:44:[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Reputable[/td]
[td]24[/td]
[td]66[/td]
[td]4 Ocak [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ocwmays [/td]
[td]24[/td]
[td]48[/td]
[td]3 Ocak [/td]
[td]ilk bebiş[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tugbaemrah[/td]
[td]25[/td]
[td]67[/td]
[td]14 Ocak [/td]
[td]ilk bebiş[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]suay[/td]
[td]29[/td]
[td]54[/td]
[td]18 Ocak [/td]
[td]ilk bebiş[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[/table]
ben hamılelıktendır die düşünmustum bu ınsulın dırencının gebelıge baska bız araruı var mı yoksa sadece
uyku halı mı yapıyo yanı baktırayımmı ben de bi :26:
arkadaşlar çok üşüyorum ben anormal derecede resmen arkama soğuk sular dökülüyor sizde var mı bu durum?oğluma ne giydireceğimi şaşırdım
canım ben de cok üşüyorum ınan istanbul günlük güneşlik bugun ben kalın hırkayla oturuyroum :S
ya bak ıste bend e bundna korkuyorum zaten ben de pıhtılaşma var bi de m otobsu
yolculugu yapmam gerekıcek yandım ben sımdıden ucak biletlerıen bakaım en iyisi
Kendi sorumu kendim cevaplayım, benim gibi merak edenler de benden öğrensin.O kan hapları, balık yağlarına genelde 12. haftadan sonra başlanıyor anladığım kadarıyla. Çünkü asıl ihtiyaç o zaman başlıyor.
kızlar bilgilerinizi özelden msj atın bana ulaşamazsanız ay-she atın
Benim aklıma direkt o geldi açıkçası. Pco'yu da o yüzden sordum. Pco olanlar genelde insülin direncine meyillli oluyor. Sende insülin direnci varsa ondan kaynaklı olabilir. Çünkü insülin direnci olan insanlar hamile olmasalar bile yemeklerden sonra bu dediklerini hissederler. Doktorun durumu biliyorsa kontrol altında tutacaktır, rahat ol bence
canım ılk mesajı duzenle böle yazma kaybolru burada her geeln ılk sayffaya bakar orda hemencık gorur :)
arkadaşlar birşey soracağım vitamin ilacı kullanıyor musunuz?gittiğim doktor decavit adında vitamin ilacı verdi oğlumda böyle bir ilaç kullanmamıştım.gerçi doktor da çok hoşuma gitmedi ama yine de ilacı alıp içmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?