merhaba arkadaslar dün akşam beta hcgyi tekrarladık sırasıyla şöyle:
bat 19 nisan
9 mayıs 34
10 mayıs 78
12 mayıs 186
14 mayıs 510
sizce degerlerin yukselişi normalmi ilk gebeliğim pek iyi diildi sonra kalbi durdu onun için bunda biraz tedirginim ama iyi gidiyor sanırım..
arkadaşlar topiği ben devralıyorum o zaman sakıncası varmı ne dersiniz
ay-she kuzum mesaj yazamıyorum 10 dakıkam dolmuş
canım maşallahdeğerin fırsamış çok iyi canım ayrıca dikkat et kendıne bu dönenmler çok önemli
sağlıkla gelsin bebişin inş.
canım ben de calsııyroum masa bası aynen iş yerınde dınlenme sansım benım de yok napalım
kısmett... :) korkma canım öksürükten bişi olmaz ben de acaip hapsırıyrıum bahara lerjisi oldm sanırsam
ayy evet hele 9. hafatada bi gaz oluyo suay tahhmın bile edemezsın tecrübeyle sabıt yanı
degerler normal ve gayet sağlıklı bence canım :) haytırlı sğalıklı gebelıkler dilerim :)
Suay82 tesekkurederim tatlım âmin ins sizde duyarsınız kalp atışlarını bu arada günaydın kiZlar nasılsiniz benim bulantılar yine benimle 1 kilo vermisim bile ee doğru düzgün yiyemiyorumki nese ins en kısa zamanda gecer sizde durumlar nasil
Suay82 tesekkurederim tatlım âmin ins sizde duyarsınız kalp atışlarını bu arada günaydın kiZlar nasılsiniz benim bulantılar yine benimle 1 kilo vermisim bile ee doğru düzgün yiyemiyorumki nese ins en kısa zamanda gecer sizde durumlar nasil
bencede al canım
ay benımd ebulantı var valla :S :S :S 7. haftadan ıtıbaren artıyo bılıorm Allah yardıumcımzı olsun :)
ama kalp atısını gormussunuz yaa bu alttakı tıcker 7. haftanın cıınde dıo 6+ dasın dımı su an
6+ kaç gunluk iken gördünüz kalp atısını :)
arkadaşlar kesinlikle maydanoz yemeğim asla reyhan da bunlar düşüğe neden oluyor dikkat edin oldumu sabah akşam süt için ceviz badem yiyin ayrıca hazır meyvasuyu ,içmeyin hoşaf için sıkılmış taze meyva suları olsun meyvalı maden suyu sıkı sık içmeyin arasıra için ayran yoğurt şart balık et yiyin kollarınızı yükseğe kaldırmayım perde yıkamak cam silmek yasakoldumu günlük temizliğinizi yapın tabıkı o kadarda eğgel koymadık en azından 3 ay dişinizi sıkın bebek yukarı yerleşene kadar haaa unutuyordum tamam kızmayın çok oldu ama yolculukta yok uçak otobüs fark etmez
Dün duyduk kalp atışlarını Canim benim altta yazan bir gun geri bebeğimin gelişimine göre 6+5 iz 6+4de duyduk ay eğer bulantilarim artarsa ki ins artmaz ben kafamı hiç kaldıramam yastıktan
arkadaşlar kesinlikle maydanoz yemeğim asla reyhan da bunlar düşüğe neden oluyor dikkat edin oldumu sabah akşam süt için ceviz badem yiyin ayrıca hazır meyvasuyu ,içmeyin hoşaf için sıkılmış taze meyva suları olsun meyvalı maden suyu sıkı sık içmeyin arasıra için ayran yoğurt şart balık et yiyin kollarınızı yükseğe kaldırmayım perde yıkamak cam silmek yasakoldumu günlük temizliğinizi yapın tabıkı o kadarda eğgel koymadık en azından 3 ay dişinizi sıkın bebek yukarı yerleşene kadar haaa unutuyordum tamam kızmayın çok oldu ama yolculukta yok uçak otobüs fark etmez
benim doktorum ilk hamileligimde 28.haftaya kadar seyehat edebilirsin demisti :44:
su an balık mevsimi degil amahepsi kultur balıgı. ben 2 gun once norvec somonu yedim azıcık. okyanus balıgı oldugu icin sakınca goremedim
sanki hafif bulantım var ama tam deil. kızımda da cok olmadı ama arada sabhları oguruyodum
evet aslında 28. haftaya kadar serbest ben onu gozden kaçırmsıım ya hu :)
cunku ben de bı aya kalmaz esksıehrıe gıdıcem yanı :)
temmuzda ben de tatile gidicem. kızımda 24 haftalıkken bayaa gezmistik biz
kızlar bu alttaki takvimi nasıl yapıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?