günaydın ve hayırlı kandiller annişler ve kuzuları
ay dün komşular oruç için anlaştılar bide kına var buakşam orda hep birlikte açacaklar bizde kuzumla katılıcaz onlara ay ramazanı ve sahuru özledim tutamıcakta olsak kalkarız okuruz inşallah çok aşırı uzun ve sıcak rabbim dışarda çalışanlara da tutma kolaylığı sağlasın bugün yine hava ısınacak ama ağustos serin diyolar inşallah geçen yıl rahat olmuştu
bide delikız izkiz nasıl güzel abimin 1kız 1erkek dayı oğlumun 2erkek bende de çok beklemişlerdi ama tek kuzu oldu bakalım bi kız bi erkek olur inşallah hem ozaman aralarında yarış yapınca sen kızlarda birinci sen erkeklerde hem ikiniz ayrısınız demekte kolay oluyor yoksa ikiz bakım dışında kişilik açısından da çok zor ama sevmesi ayrı güzel bizimkilerin ikiside sezeryan ama normal de doğuran var inşallah istediğin gibi olur ama hastane ve kuvöz olayı ikizde önemli ona dikkat et canım gerçi abiminkilerde gerekmemişti inşallah sende sağlıklı sıhhatli doğurursun minişlere ama dayı oğlunun 1i 2buçuk aya yakın kalmıştı hastanede ama şimdi hepsi maşallah koşturuyolar
Cnm ins gonlundeki mujdeyle donersin guzelim bnm
Yok ben test yapmadim persembe yaparim ins
Isvicredeyim kara yoluyla gidicez kismetse Allahim herkesi yerine ulastirsin ins ooo super 2.5 ay 6 aylik olup doneceksin ne guzel
Kızlar kiraz yastığı yapımı ile ilgili aşağıdaki siteyi buldum.Yararlı görünüyor :)
Kiraz ve Vişne Çekirdeğinden Sıcak Soğuk Kompres Yastığı Yapımı « Kitubi
ayşecim canım geçsin gitsin inşallah bizde hiç belirti olmayınca Sabah mutfakta kahvaltı hazırlarken biraz oluyor seviniyorum duruyor yerinde diye ay geçse şuaylar ocak gelse kucağımızda sevsek arıcaksın bugünleri diyolar aman zaten uyku düzensiz birazda kuzum için kalırız uykusuz ama yine siz çalışanlara kolaylık lar versin rabbim
bendeki rapaorda free değilde t -hcg var 66,9 ----090 mom neden sordun merak ettim.
Canım bende çok şikayetçiydim bulantılardan biliyorsunuz.
Ama artık yemek yiyebiliyorum şükür çok olmasada.
Birde sabah ve akşam bulanıyor. Gün içinde daha iyiyim.
Yalnız bahsetmişimdir. Bulantım olduğu zaman içime bir sıkıntı çöküyor diye.
Tansiyondan o sanırım. Sıkıntılı anlarımda ölçtüğümde bir kere 11-14 dünde 6-10 çıktı.
Bir dengesizlik var tansiyonumda.
Ayrıca üzülme bence. Bak 1-2 saate düşmüş annesi :)
Allah razı olsun canım. Herkesin Berat Kandili mübarek olsun. Dualarda buluşalım inşallah.
slm arkadaslar berat kandılınz mubarek olsun nasılsınz bakalm bugn,,,, ay she bızıde eklesen lısteye ne guzel olur...
Selam kızlar,
Kandiliniz mübarek olsun.
Bulantı durumlarından ben de çok fena sıkıldım. Her sabah istisnasız çıkarıyorum 6. haftadan beri. 1 aydır yoruldumgün içinde zaman zaman bulanıyor ama akşam ve sabah öğürtüler bulantılar fena.... Kızlar bir de bende 2 defa tansiyon sorunu oldu. Dün gece rahatsızlandım resmen. tansiyonum 9-4 olmuş. ellerim ayaklarım yanmaya başladı, soda içip dışarı çıktım temiz hava almak için bir süre, sonra yattım. Eşim gece yarısı uyandığımda baktım ellerime ayaklarıma buz kompresi yapıyor... ne oldu dedim, gece uyurken yanıyordun, nefes almakta sıkıntı çektin baktım inliyorsun, ellerin ayakların yanıyor buz koyayım diye düşündüm dedi... Canım kocam kıyamaaam,uykuyu bile nöbette geçiriyo kızlar...
CANIM SOMA BENIM BUAMNTILARDA 5. HAFTADAN ITIBAREN DEVAM EDIYO BENIM TANSIYON DA DUSUSLERDE
MAAALESEFF :s
CANIM SOMA BENIM BUAMNTILARDA 5. HAFTADAN ITIBAREN DEVAM EDIYO BENIM TANSIYON DA DUSUSLERDE
MAAALESEFF :s
kızlar yarın büyük gün cinsiyet öğrencez allah nasip ederse hepinizden dua bekliyorum şu mübarak kandilde allah hepimize salıklı hayırlı istedigimiz cinsiyette evlatlar nasip etsin
Merhaba kk'nın en güzel anne adaylarıHepimizin Beraat kandili mübarek olsun rabbim bu mübarek gecede ellerini açan herkesin dularını kabul eder inşallah..
aminnnnn AleyynA.. nasılsın bugün?
Çok şükür canım diğer günlere nazaran daha iyiyim bulantım var ama çok fazla rahatsız etmiyor. Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?