allah gönlünüze göre versin inşallah..
amin canım rabbim sanada salıklı hayırlı bir evlat nasib etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah gönlünüze göre versin inşallah..
iyiyim canım teşekkür ederim.. dün akşam halsizlik vardı çok yattım hep. yemek bile yapamadım. allahtan yaz mevsimi de kapuz+peynir+ekmek diye bişey var :) ve kocam dünya tatlısı...
amin canım rabbim sanada salıklı hayırlı bir evlat nasib etsin
Zaten onlar dünya tatlısı olmasa ne yapardık bilemiyorumBenim eşim de öyle güzel hizmet ediyor, öyle güzel bakıyor ki bana
valla Allah binlerce kez razı olsun ondan. Evet canım insan okadar yorgun okadar bitkin oluyor ki kolu kanadı kalkmıyor. Gerçi ben 6. haftama girdiğimden beri yemek yapamıyorum annem kalıyor bende o yapıyor yemekleri.
amin inşallah:) sen benden önce anne olacaksın.. kacıncı haftadasın? cinsiyet belli mii?/
benim dedigim fbhcg..50 nin uzerindeyse kız, 50 nin altıysa erkek oluyomus bebek. dogruluk payıda epey varmıs...bu sitede de var konuyla ilgili yorumlar. kimlerinki tutacak merak ettim de
Kizlar alyansinizi kolyenize takin gobeginizin ustune tutun donerse erkek duz giderse kizmiss ne derece dogruysa benimki dondu:)sizlerde yapin bakalim tutacakmi
kızlar kocalarınıza nazar değecek vall dilinizi ısırın...
canım 14cü haftaya yeni girdim yarın dr ra gitce cinsiyet için insallah allah beni bir erkek evlatla müjdeler
kızlar kocalarınıza nazar değecek vall dilinizi ısırın...
hayirli kandiller arkadaslar
aranizda hamileligi süresince ara ara kanamasi olan var mi? ilk bebegim oldugu icin sürekli tedirginim=(
çok şanslısın annen yanında olduğu için.. benimki uzakta oturuyor bana ve çalışıyor malesef. k.validem yakın oturuyor. bazen ona gidiyoruz yemeğe. ya da o gönderiyor. ama eşim de saolsun ne desem beni kırmaz, sofrayı kurar, kaldırır.. gerçekten şanslı kadınlarız ikimiz de :))
aynen annem yapıyor bazen ablam eşim melekk hakkı ödenmez
aranizda hamileligi süresince ara ara kanamasi olan var mi? ilk bebegim oldugu icin sürekli tedirginim=(
allah gönlümüze göre verir inşallah canım, benim de gönlümden geçen kız :) makas testi de alyans testi de hep kız çıktı. allahım inşallah kızdır :)