- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
Benim eşimde Sezeryan istiyor zaten ilki Sezeryandi bebek ters diye bu sefer normal
İstiyorum kendi sancım gelirse olurmuş sunu sanciyla olmazmış
İns sancım gelir o dogum anını yasamak istiyorum
4yil gecmis olucak aradan ins aksilik çıkmaz
Sezeryandan sonra normsl dogum riskli cnm
Bnmm basima gelmeyen kalmadi ölümden döndüm resmen
Bnm de 4 sene gecmisti ama 10. Yilda bile bebegimi kaybetmeme sebeb oldu cnm
En guzeli sezeryandan sonra yine sezeryan
Normal dogum yapacaklarda keyifden gidip
Bicak altina yatmasin birkac saat sanci cekersiniz
Sezeryan olunca bir ömür cekiliyor o sancilar
Ilk dogum normal
ikinci sezeryan
ucuncü normal
Dördüncü düsük
Bnm sezeryan olmamin nedeni de bebegin dönmüs olmadi fakat kanala
Girmemesi yuzunden oldu
Canım devlet hast de sölemıoalr yaa oraya her türlüsü gittiği için
istemedıgı cınsıyette ıse oracıkta bebgı dusuren ınsanalr varmış Allah korusun
onun ıcın sölemıolar...bir de ult monitörüne yazmsılardı gecenelrde gordum cinsiyet sormayın söylemeyız diye
ay cinsiyet konuşuyosunuz ya bana herkez erkek diyo babiş kız istiyo kızlar kendini sevdiriyo oğlanlar babaya soğuk oluyor ya
benim canım hiç 1şey et süt tavuk balık istemiyince komşular kızlar bişey istemez kız diyolar vede ult kol ve bacaklar tam belli değil kız geç oluşur diyolar ama yüzüme herkez erkek diyor erkek anası tipi varmış annemin ve kayınvaldenin de erkek ama benim içime hiç bişey doğmuyor ay gelsin ler hayırlısıylada çin takvimide tam doğumgünüme gelince hem erkek hem kız gözüküyo anlamadım bakalım beklicez artık 2hafta ay görülmezse bi ay aslında bilmemekte zevkli olur ama dayanamam sormadan
bide bilmişlik saymazsanız şimdiki hayvanlar aşı ve iğnelerle büyütüldükleri için ve bu antibiyotikler hayvanların ciğerlerinde toplandığı için ziraatçiler karaciğer normaldede yemeyin diyolar ki biz hamişiz ama et görmek istemeyen ben şu edirnelilerin ciğer tavası varya ondan istiyorum ilk ay bilmeden yemiştim şimdi 3ay dolsun diyorum ki kokareç ve midyeye söz dahi bulamıcamay burda da adım başı midyeci kocişte severdi ama normalde de yenmez biliyorum tam bilgim yok tabi kabuklu deniz hayvanları hakkında
buarada bizim doğalgaz işi cumaya kaldı adamlar kaza geçirmiş mişdüğünde var aman koca evdeyken gelsinlerde napalım ay belkide gerçekten kaza geçirdiler ama zaten ustalar gelcekti nebileyim
canim ben kizima hamileyken etin e sini duymak istemezdim simdi baya et duskunu oldum belki busefer farklidir diyorum tabi ama hicde belli olmazof ya bende meraktan çatlıcam he...
bende tatlıya düşkün değildim zaten herzamanki gibi tatlıya olan meyilim
tuzlu sevyum
sebze delisiyim
meyve eh işte
peynir norrmalde yerim ama hamile olunca hiç yemek istemyrum
et demeyin banaaaaaaaaaaaa
mide bulantımda yok ilklerde oldu ama kusmadım hiç hayrlısı artık
slm canim evet bende almanyadayim benimde var hastanede genelde su torbasi hic verilmez hep kiraz cekirdegi olan yastik verilir.aslinda sizinde yapmaniz cok basit hemde simdi tam mevsimi gercekten yediklerinizi atmayin cekirdekleri bir güzel yikayin tertemiz olsun hatta suda beklete bilirsiniz bir gece sonra kurutun bir bezi istediginiz sekilde keze yapin icine cekirdekleri doldurun agzini dikin alin size kese aynisi almaniza gercekten gerek yok sonra hastanede öyle yapiyorlar bende öyle yapiyorum genelde burda herkez mikro dalgada azicik isitip cok sicak olmuyacak konulabilecek sekilde sonra ister cocuklariniza ister büyüklerde kullanabilirsiniz mesela ben bonum karnim agridiginda azicik isitip koyuyorum...
Uzun sürdü ayşe bulantılarınGünaydın kızlar
ben çok halsizim ve bitkinim uykuya fln zaten hıc doyamıyorum
son gunlerde hiç işe gelesim yok
bulantım - kusmam hala gecmedı :S
bende toplam 3 kilo verdim ama göbekte varTüm annelere güzel bir gün diliyorum...ben gebeliğin başlangıcından bu yana 3 kilo verdim...ama belirgin bir şekilde göbeğim çıktı çok garip değilmi daha 3 ayım bile bitmedi yahuu..
halsizken canım birşey yapmak istemiyor yemekte dahil ama benimde oğlum var yapmazsam sonra üzülüyorumGünaydıın güzel anneler bugùn inşallah sorunsuz huzurlu bı gün olur herkese.umarım herkesin keyfi yerindedir ben cooook halsizim bukadarıda normalmi bilmiyorum çalışan hamilelere Allah yardımcı olsun.halen kahvaltı yapmadım kalkıp hazırlamaya halim yok keşke biri önüme getirsede yesem.amaa mecbur kalkıp hazirlicam çünkü aciktim diye pacalarimi cekistiren bı kızım var.iş başa düştü!
daha öncede yazmıştım hemşire bir arkadaş ilki sezeryan olunca 2.hamilelikte sancı bile çekmemen lazım demiştiBenim eşimde Sezeryan istiyor zaten ilki Sezeryandi bebek ters diye bu sefer normal
İstiyorum kendi sancım gelirse olurmuş sunu sanciyla olmazmış
İns sancım gelir o dogum anını yasamak istiyorum
4yil gecmis olucak aradan ins aksilik çıkmaz
5 kilo şimdiden çok fazla canım yediklerine dikkat et.son aylarda daha çok alınıyor çünkücanım benim cinsiyet bellidir mutlakada ben gitmedim persembeye randevum var hayırlısı bakalım ben çalışmıyorum ev hanımıyım gögüslere gelince çok büyüdüler vede çok acıyorlar bide 5 kilo aldım normalmi
decavitkızlar şuan hangi ilacı kullanıyorsunuz bana doktorum gynoferon verdi.
canim ben kizima hamileyken etin e sini duymak istemezdim simdi baya et duskunu oldum belki busefer farklidir diyorum tabi ama hicde belli olmaz
canim bende almanyadayim burda benim doktor 2li testi yapmiyo seker yuklemeside yapmadi kizima hamileyken seninki yapiyomu yoksa benim doktordami bi gariplik var
canim ben kizima hamileyken etin e sini duymak istemezdim simdi baya et duskunu oldum belki busefer farklidir diyorum tabi ama hicde belli olmaz
canim bende almanyadayim burda benim doktor 2li testi yapmiyo seker yuklemeside yapmadi kizima hamileyken seninki yapiyomu yoksa benim doktordami bi gariplik var
Uzun sürdü ayşe bulan tıların(3 ayı doldurunca biter derler umarım ozaman biterde rahatlarsın....
bende toplam 3 kilo verdim ama göbekte var
halsizken canım birşey yapmak istemiyor yemekte dahil ama benimde oğlum var yapmazsam sonra üzülüyorum(
daha öncede yazmıştım hemşire bir arkadaş ilki sezeryan olunca 2.hamilelikte sancı bile çekmemen lazım demişti
benimde ilki sezeryan 2.yide öyle düşünüyorum
5 kilo şimdiden çok fazla canım yediklerine dikkat et.son aylarda daha çok alınıyor çünkü
eşimin arkadaşının eşi hamileyken tam 30 kilo almış
sonra fazlasıyla vermiş ama vücut deforme olmuş
decavit
bende süt ve etten tiksindim acaba kız mıı?
bu merak bizi mahvetti:)))
gurbet abla sen burayadamı yazıyodun seni gördügüme sevindim tr ye ne zaman uçuyosun
cnm burada arkadaslarim var ya arkadasim olan heryere yaziyom persembe ins turkiye yolcusuyum guzelim donus 12 agustos
kismetse ins mujdeyle donerim cnmm
Arkadaşlar ben günde illaki bi fincan türk kahvesi içiyorum çok içmediğin sürece zararı yok biliyorum ama ben içmezsem bi eksiklik hissediyorum sanki .Sizlerdede günlük içen var mı kahveyi?
evetya benim benim 12sinde randevum var ama sogolsun doktorum hayatta soylemez ne oldugunu 20 haftadan once soylemiyo bende trye gidince ogrenicem insaallahUzun sürdü ayşe bulantıların(3 ayı doldurunca biter derler umarım ozaman biterde rahatlarsın....
bende toplam 3 kilo verdim ama göbekte var
halsizken canım birşey yapmak istemiyor yemekte dahil ama benimde oğlum var yapmazsam sonra üzülüyorum(
daha öncede yazmıştım hemşire bir arkadaş ilki sezeryan olunca 2.hamilelikte sancı bile çekmemen lazım demişti
benimde ilki sezeryan 2.yide öyle düşünüyorum
5 kilo şimdiden çok fazla canım yediklerine dikkat et.son aylarda daha çok alınıyor çünkü
eşimin arkadaşının eşi hamileyken tam 30 kilo almış
sonra fazlasıyla vermiş ama vücut deforme olmuş
decavit
bende süt ve etten tiksindim acaba kız mıı?
bu merak bizi mahvetti:)))
benim kizimda daha azdi simdi biraz daha fazla oldu ama allaha sukur durdular bu hamilelikte canim daha cok tuzlu seyler yemek istiyo bide ilk iki ay cok acili yedim simdi gecti o istekhadi bakalım hayırlsıı :))) peki mide bulantıların nasıldı
sorma bittik resmen ya :18:
cnm burada arkadaslarim var ya arkadasim olan heryere yaziyom persembe ins turkiye yolcusuyum guzelim donus 12 agustos
kismetse ins mujdeyle donerim cnmm
Try e ne demek ?((
amin canım allah sanada güzeller güzeli bir kız nasip etsin
canım benım için kilo problem degil çok çabuk kilo veren biriyim metopolizmam çok hızlı çalışıyo sadece hamişlikte alıyorum normalde ne kadar istememe ragmen alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?