canım sata göre hafta var bı de bebegın gelısımıne gore hafta var yanı sen sata gore
14. haftada oalbılrısın ama bebegın yavas gelsııodur daha 14 haftalık olmamıstır veya hızlı gelsııodur 15 haftalık flndır
bebegın boyu ölçülerek gelısımıe göre kacıncı haftada oldugunu doktor ult kagıdına yazar :)
valla çok merak ettim bu kiraz çekirdekli yastığı, işe yarıyor demek ki. dur benim de tanıdıklarım var almanyada, belki bana yardımcı olurlar bu konuda. gaz konusunda rahat edeceksek hemen getirtmeye çalışayım
günaydın canım
ya bu epilasyon mesleesını bende bu ay doktoruam sorucam ben devamlı
ağda kullanıyorum gayette memnunum ama sımdı kasık bölgesine agda uygulayınca istetr ıstemez gergınlık ckeıstırme fln
olucak o yuzen bıraz tedırgınım daha önce kanama yasadıgımda doktorum epilasyonu bi süre ertele şimdi yapma
demişt...artık 3 ay bıttı heralde artık yapabilirim yıen de cuam gunu tekrar sorucam bakalım ne dicek...
bu arada benım tırnakalrım fecı halde hzılı uzuyo ve çok kalın oluyo
tüğlenme ise bazı bölgelerde azaldı bazı bölgelerde arttı enteresann :S
ben kızıma hamileyken gobek bolgemde olusan tuyleri epilasyon aletiyle alıyorum..bi sakıncasını gormedim
günaydın anne adayları. cinsiyeti belli olanları tebrik ediyorum.erkek patlaması yaşanıyor gibi.
ve kendimde merak ediyorum.her hamilelik farklıdır ama acaba ne yediler ne yiyemediler?biz de
az çok kendimize yorabilir miyiz acaba?önce sağlık ama merak işte
canım bebegini allah bağişlasın canım bu önden gitme nasıl oluyo benım sat 2 nisan 14+1 de yim simdi benim bebegim öndemi geridemi
kızlar şuan hangi ilacı kullanıyorsunuz bana doktorum gynoferon verdi.
millet ya herkezin bebeşi erkekmi daha hiç kız olan yokmu hep erkek die tahminler okuyorum ala ala hayırlısı hepimiz için
BENİM BULANTIM YOKBende bugun biraz arastirdim ilk aylarda cok bulantisi olmayan et peynir gibi proteinli seyler aseren kendini hafif hisseden erkek oluyomus.bide alyansi kolyene takip gobegine tutuyosun donerse erkek duz giderse kiz bende dondu ilginc hic inanmam boyleseylerede maksat is olsun
Merhaba Hanımlar
Keyifler iyidir umarım sık sık yazamasamda
Okuyorum cinsiyetler öğrenilmiş ne güzel
Bende gün sayıyorum ctesiye ins öğrenirim
Oğlan olsun çok istiyorum elbette önce sağlıklı ve hayırlı
Olması önemli. Bu yıl çok fazla oğlan haberi aldık biride ben
Olurum inşallah Allah herkese gonlundekini versin
Benim kusmalar azaldı dicem ama korkuyorum sadece 2gundur cikarmiyorum
Kızlar ben ctesi 14 haftayı bitirmiş olucam gecen girdigimdede 4gun kadar ilerden gidiyordu
Acaba cinsiyet belli olur mu ? Bazısı daha erken öğrenmiş gerçi ama kesin mı olur acaba ? Coook
Merak ediyorum da:)
Bende bugun biraz arastirdim ilk aylarda cok bulantisi olmayan et peynir gibi proteinli seyler aseren kendini hafif hisseden erkek oluyomus.bide alyansi kolyene takip gobegine tutuyosun donerse erkek duz giderse kiz bende dondu ilginc hic inanmam boyleseylerede maksat is olsun
ay canım insallah araştırman dogrudur bulantım oldu ama yogurt peynir süt et hep hayvansal gıdalar canım istedi ve hala istiyo
millet ya herkezin bebeşi erkekmi daha hiç kız olan yokmu hep erkek die tahminler okuyorum ala ala hayırlısı hepimiz için
bacım benım ki de erkek olur insallah allah herkese istedigini versin
ay benim hiç birşey istemiyor canım.ama bol bol tatlı yedim.tuzlu yedim.ekşi hiç yemedim.sebze istemedi.meyve yedim.peynirde normaldede çok severim.sarımsak soğandan nefret ettim.süttende ilk ay çok içip sonra soğudum.karma karışık yani hayırlısı
erkek olan daha erken belli olur diyorlar o yüzden hep erkekleri öğreniyoruz.kız 4 aylıktan önce belli olmaz sanırım :)
ayrıca ilk sayfaya baktım yazılmamış erkek-kız diye :/kimler öğrendi bakıcaktım
ben varım canım bebişi kız olandaha çok erkendi cinsiyet için ama bizim ısrarımız üzerine baktı kız gibi duruyo dedi. benimki kızz
ay benim hiç birşey istemiyor canım.ama bol bol tatlı yedim.tuzlu yedim.ekşi hiç yemedim.sebze istemedi.meyve yedim.peynirde normaldede çok severim.sarımsak soğandan nefret ettim.süttende ilk ay çok içip sonra soğudum.karma karışık yani hayırlısı
erkek olan daha erken belli olur diyorlar o yüzden hep erkekleri öğreniyoruz.kız 4 aylıktan önce belli olmaz sanırım :)
ayrıca ilk sayfaya baktım yazılmamış erkek-kız diye :/kimler öğrendi bakıcaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?