Bence erkekler erken belli olduğu için öyle çoğu kişiye erkek denmiş:) Yoksa bu topikten oooooooo bir sürü kız çıkacak göreceksiniz:)) Laf aramızda doktor benim bebişe de ultrasonda bakarken garip bi ifadeyle bu erkek mi yoksa dedi sanki o bilmicek de ben bilcem:) Sonra yok yok bu bağırsak galiba dedi.Bakalım cuma randevumuz var heyecan dorukta bişey diyecek mi? Teyzem boyu kadar 2 oğlundan sonra bi de kızı olsun diye tekrar doğurdu nur topu bi kızı oldu, eşimde çok kız istiyo ve etrafımdan cok etkilendim galiba ben de bu hayatta bi kızım olsun cok istiyorum inşallah rabbim nasip eder herkesin gönlüne göre verir.
ay benim hiç birşey istemiyor canım.ama bol bol tatlı yedim.tuzlu yedim.ekşi hiç yemedim.sebze istemedi.meyve yedim.peynirde normaldede çok severim.sarımsak soğandan nefret ettim.süttende ilk ay çok içip sonra soğudum.karma karışık yani hayırlısı
erkek olan daha erken belli olur diyorlar o yüzden hep erkekleri öğreniyoruz.kız 4 aylıktan önce belli olmaz sanırım :)
ayrıca ilk sayfaya baktım yazılmamış erkek-kız diye :/kimler öğrendi bakıcaktım
ağda da sorun olmaz nolcakki sonuçta hamileler hep ağda yapıtryo..
doktorun epilasyonu ertele dedi demi ağdayı değil
bende cuma soryım bakım ne dicek
epilasyon sonuçta elektrğe bağlı falan radyasyon falan verir die şetiydim
Bence erkekler erken belli olduğu için öyle çoğu kişiye erkek denmiş:) Yoksa bu topikten oooooooo bir sürü kız çıkacak göreceksiniz:)) Laf aramızda doktor benim bebişe de ultrasonda bakarken garip bi ifadeyle bu erkek mi yoksa dedi sanki o bilmicek de ben bilcem:) Sonra yok yok bu bağırsak galiba dedi.Bakalım cuma randevumuz var heyecan dorukta bişey diyecek mi? Teyzem boyu kadar 2 oğlundan sonra bi de kızı olsun diye tekrar doğurdu nur topu bi kızı oldu, eşimde çok kız istiyo ve etrafımdan cok etkilendim galiba ben de bu hayatta bi kızım olsun cok istiyorum inşallah rabbim nasip eder herkesin gönlüne göre verir.
slm gercekten cok sevindim kizin olmasina bende 2 oglumdan kiz istiyen annelerdenimm kurban oldugum allahim onunda tadina bakmayi nasip eder gönlümüze göre verir insallah .birde sunu demek istedim okudum kiz demissin ya hemen dogum tarihine baktim ve icim cok tuhaf oldu benimde 10.01.2013 dedim aaa acaba benimde olabilirmi tabiki herseyin hayirlisi bebegin hayirli ugurlu saglikli sihatli alirsin insallah kucagina allah herkezin gönlüne gäöre versin aminnn............ben varım canım bebişi kız olandaha çok erkendi cinsiyet için ama bizim ısrarımız üzerine baktı kız gibi duruyo dedi. benimki kızz
slm canim insallah seninde saglikli sihatli allah gönlündekini verir benimde 2 oglum var kurban oldugum allahim herkezin gönlüne göre versin aminnnn....................canım bende persembe öğrenecem heyecan hatsafhada insallah oğlum olur hepinizin dua sını bekliyorum bende merak ediyorum kimlerin kızı yada oğlu oluyo listelesek
canım ben hep devlet hastanesine gittim ve ordaki drların cinsiyet söylediğini bilmiyodum bilseydim 10cu haftada sormaya başlardım
canım ben hep devlet hastanesine gittim ve ordaki drların cinsiyet söylediğini bilmiyodum bilseydim 10cu haftada sormaya başlardım
slm canim insallah seninde saglikli sihatli allah gönlündekini verir benimde 2 oglum var kurban oldugum allahim herkezin gönlüne göre versin aminnnn....................
Canım devlet hast de sölemıoalr yaa oraya her türlüsü gittiği için
istemedıgı cınsıyette ıse oracıkta bebgı dusuren ınsanalr varmış Allah korusun
onun ıcın sölemıolar...bir de ult monitörüne yazmsılardı gecenelrde gordum cinsiyet sormayın söylemeyız diye
valla çok merak ettim bu kiraz çekirdekli yastığı, işe yarıyor demek ki. dur benim de tanıdıklarım var almanyada, belki bana yardımcı olurlar bu konuda. gaz konusunda rahat edeceksek hemen getirtmeye çalışayım
BENİM BULANTIM YOK
ikisi de mi erkk o zzaman
SEnde iki tane olunca olunca durum karisiktabi:))tup bebekmi oldu
slm canim evet bende almanyadayim benimde var hastanede genelde su torbasi hic verilmez hep kiraz cekirdegi olan yastik verilir.aslinda sizinde yapmaniz cok basit hemde simdi tam mevsimi gercekten yediklerinizi atmayin cekirdekleri bir güzel yikayin tertemiz olsun hatta suda beklete bilirsiniz bir gece sonra kurutun bir bezi istediginiz sekilde keze yapin icine cekirdekleri doldurun agzini dikin alin size kese aynisi almaniza gercekten gerek yok sonra hastanede öyle yapiyorlar bende öyle yapiyorum genelde burda herkez mikro dalgada azicik isitip cok sicak olmuyacak konulabilecek sekilde sonra ister cocuklariniza ister büyüklerde kullanabilirsiniz mesela ben bonum karnim agridiginda azicik isitip koyuyorum...
evet tüp bebek
çok şükür ne bulantı ne bişey
çok rahat geçiriyorum hamileliği
ay yerim ben onu ya maşallah kız olcak gibi yani sen ne istyodun yani gönlündeki neydi ilk prensesimizi de öğreniyoruz hadi hayırlısı
benim de kız dr kıza benziyor dedi gönlümden geçen erkekti ama artık hayırlısı olsun sağlıklı sihhattli
slm gercekten cok sevindim kizin olmasina bende 2 oglumdan kiz istiyen annelerdenimm kurban oldugum allahim onunda tadina bakmayi nasip eder gönlümüze göre verir insallah .birde sunu demek istedim okudum kiz demissin ya hemen dogum tarihine baktim ve icim cok tuhaf oldu benimde 10.01.2013 dedim aaa acaba benimde olabilirmi tabiki herseyin hayirlisi bebegin hayirli ugurlu saglikli sihatli alirsin insallah kucagina allah herkezin gönlüne gäöre versin aminnn............
slm canim evet bende almanyadayim benimde var hastanede genelde su torbasi hic verilmez hep kiraz cekirdegi olan yastik verilir.aslinda sizinde yapmaniz cok basit hemde simdi tam mevsimi gercekten yediklerinizi atmayin cekirdekleri bir güzel yikayin tertemiz olsun hatta suda beklete bilirsiniz bir gece sonra kurutun bir bezi istediginiz sekilde keze yapin icine cekirdekleri doldurun agzini dikin alin size kese aynisi almaniza gercekten gerek yok sonra hastanede öyle yapiyorlar bende öyle yapiyorum genelde burda herkez mikro dalgada azicik isitip cok sicak olmuyacak konulabilecek sekilde sonra ister cocuklariniza ister büyüklerde kullanabilirsiniz mesela ben bonum karnim agridiginda azicik isitip koyuyorum...
kızlar hepinize bişi sormak istiyorum hamile kaldıgınız andan beri göğüslerinde dolgunluk ve hassasiyet olup hala devam eden varmı ben aynen anlattığım gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?