- 9 Nisan 2012
- 627
- 197
- 123
- 35
canım 21 ocak doğumlu erken değil diye düşünüyorum face varsa bezsiz bebek diye bir grup var bir bak incele istersen benm amacım 2yaşından önce öğrenmesi işallah öğrenir 2 yaş da inatlaşmala daha fazla olacak bakalım deniyoruz umarım öğrenir kuzum
slm canm bende sütten kesmeyi düşündüğüm sıralarda bu yolları denedimselam meldam cigdem selerm ve digerleri
oglum memede yasamaya devam ediyor son kontrolunde de hic kilo almayinca saglikci cok sut aliyor gunde 2 den fazla vermeyin dedi. dun idare ettik de. sabah bir aksam bir gece sinirsiz seklinde. bugun uyumak icin meme istiyor. cok agladi, cok az sekerle suyu biberona koydum onu icip uyusun diye. aglamayi kesti insallah ise yarar.
bir sure sonra sabah emzirmesini tamamen kesip geceye gecmeyi 2 -3 ay sonra da tamamen memeden kesmeyi dusunuyorum. Allah yardimcim olsun
Selamlar iyi haftalar
Çiğdemcim senin yazdıklarını okuyunca üzülüyorum, kafanda bişeyler bitmiş gibi acaba bi terapiste falan gitseniz beraber olmazmı? Tekrar silbaştan bi hayata başlamak çok zor çünküHakkında hayırlısı güzelim.
Meldam sanada Allah kolaylıklar versin ergenle uğraşıyosun tecrübelerini paylaş
Repucan çok tutkulu bir çiftsiniz gerçekten actionunuz hiç bitmiyor sen 2.yi falan yapma sakın bekle biraz
Anlatacak çok şeyim varda yazmayınca unutuyor insan..Hala diş yok belirtileri var kendileri yok maalesef
Arabamız yok tamirde bide üsütne çocuğun arabasını çaldılar 1 haftadır eve tıkıldık kapının önünden başka biyere çıkamıyorus bunalımdayız
Pazartesi günü ameliyat oluyoruz sonunda..stresliyim sonda işi çok canımı sıkıyo..bide çok ince dikişler olcak dikkat etmen lazım diyo doktor çok hareketli nasıl yapıcam hiçbir fikrim yok..1 hafta evdeyim:18:
Biyleykin biiyle durumlar..
Bizim nerdeyse 3 aydır tek uyku..
Bizim nerdeyse 3 aydır tek uyku..
Bıtuful Allah kolaylık versin canım inşallah kolaylık içinde atlatırsınız,bebek arabanızada geçmiş olsun inş. çok pahalı bişey değildir pahalı bişeyse niye ortalık yerde bıraktın başkada sorum yok
Çiğdem nefesimi tutup okuyorum yorumlarını eşşekliğini anlayan koca tiplerini severim ya bide onu bile yapmasaydı
Repucangerçekten midesi genişledi sanırım azda olsa bi rahatlama var gibi mama diye peşimde geziyo hazırlayınca bilgisayarı gösterip aç diyo açmazsam yemiyo açtığım gibi yemek pozisyonu alıyo manyak ettik çocuğu annemin yedirme şeklini hiç görme kafasını alnından tutup kaşığı ağzına bastırıyo ben yanlarında durmuyorum sinirim oynuyo görünce annem tınmıyo bile toplam 5 dk o kadar yemek bitmiş oluyo ve garip olan sanki murat bu durumdan hoşnut gibihiç şikayeti yok en son öğürene kadar yediriyo yavrum yazık göbeği nasıl geriliyo yer yok daha deride gidecek zorla alıyorum kaşığı elinden annemin evine yemek kampı der herkes zaten.Benimde işime geldi biraz hem murat toparlandı hemde ben tatil yaptım
muratın uyku düzeni günde bir defa öğln 5 gibi ikincisi için çok zorluyo ama o zman geç yattığı için kesinlikle izin vermiyorum oyalıyorum saat 19:30 -20:00 olduğu gibi gümlüyo kahvaltısınada yeldadan duydum domates koydum gerçekten daha severek yiyo 1 tane domates,1 yumurta sarısı,2 tatlı kaşığı ceviz,2 dilim beyaz köy peyniri,ekmek içi 2 tanede bivküvi sütle hafif bulamaç yapıyorum bulamaça mecburum bu kadar malzemeyi yedirebilmem imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?